Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Altobelli

17 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Altobelli 2010.05.20 13:18:54
Tudjuk: „nehéz a boldogságtól búcsút venni”. Eltelt az első munkanap a foci Eb nélkül. Nincs több latolgatás, nincs több zrikálás, nem keresünk kivetítőt, nem kell azt mondani egy ideig, hogy csak tizenegy után (legfeljebb fél tizenkettő) érek rá, mert…..
A rekkenő hőség - és az így fokozódó drámai sörhiány - olykor kihozza az emberből az őrültet. Jelen esetben a részeg félszeg fűzfapoétát, aki (ön)szórakoztató jelleggel ötsoros szösszenetekbe - ún. limerickekbe - oltotta véleményét, a blog szellemiségéhez illeszkedve a…..
Altobelli 2009.07.08 10:25:22
@pote: Gyúrhatnál még e limericken
Az álmod hozza maga Ricken!
Azóta sem termett sok babér,
Bundáztatok hugyér's szarér'.
Torinó? nincsen isten itten.
 "Ha például most abbahagynám a focit, biztos vagyok benne, hogy az emberek hamar megfeledkeznének rólam, és én azt szeretném, hogy ha majd visszavonulok, sokáig emlékezzenek rám. Egy focistának ez a legnagyobb elismerés." - nyilatkozta egy interjúban. Ennek több mint…..
Altobelli 2009.06.24 10:46:39
@popp: Szarvassal kiegészülve, pedig minden idők leghosszabb ruhadarab-nevű csatársorát alkothatták volna (a ruhadarab-nevű csatársorok azért nem érnek egy egész posztot)
Altobelli 2009.06.24 10:48:26
@kroos: ezt nem tudom, biztos így van, viszont ifi játékos koromban én is jobb voltam, mint most csak én nem lettem hivatásos focista
Apák napi posztunkban egy mindig hálás témával foglalkozunk: büszke futballista apákat kerestünk, akiknek fiaik is sikeresen terelik a pettyest. Forgatnunk kellett azonban ezt a sokszor lerágott csontot ahhoz, hogy találjunk rajta még néhány ízletes falatot: annak jártunk utána, kik…..
Altobelli 2009.06.22 17:46:22
@kroos: jaja láttam őket, ha nem is olyan hosszú ideig, és nem is olyan gyakran mint Zidane-t, zsenik voltak, utólag - számomra legalábbis - Zidane árnyékában
Zidane azon 3 játékos közé tartozik, akik lényegében kétszer vitték egészen a vb-döntőbe a csapatukat, még Pelé és Maradona ilyen
A célegyenesbe érkezett a világ második legerősebb bajnoksága (bruhaha – a szerk.) 38 fordulóból lement 35, mindegyik csapatnak ennyi mérkőzés állt a rendelkezésére begyűjteni a hőn áhított pontokat. (Statisztikusok kedvéért az idény 92,1%-án vagyunk túl egyébként.)…..
Altobelli 2009.05.13 12:08:53
@drosiii: távol álljon tőlem, hogy a Real Madrid jelenlegi keretét alkalmasnak tartsam bármire
egyetértek abban, hogy változtatásokra van szükség, csak azzal nem, hogy megint a fél keretet ki kell cserélni
szerintem az új szezonhoz, a szokás szerint rendelkezésre álló zsáknyi pénzből 3 "erős" igazolásra lenne szükség pl.: Senna/Xabi Alonso, Ribéry/Silva, Juan/Garay
ezeket a posztokat egyébként 0 euró ráfordítással is meg lehetett volna oldani a jelenlehi helyzetnél jobban (Cambiasso, Samuel, Robinho)
Altobelli 2009.05.15 13:30:04
@popp: jaja, persze Xavi is, nekem ők ketten a kedvenceim a jelenlegi Barcából, mármint Iniesta meg Xavi
óriási ahogy az esetel nagy többségében a jó irányba fordulnak labdával és nem nagyon rontanak passzt sem, plusz lőnek pár gólt fejenként, nincsenek sajtóhírek a balhéikról és még csak nem is légiósok
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
Forza Italia! Mindenkinek, aki... 2008.06.24 18:42:00
Mindenkinek, aki szerette volna, hogy az olaszok jól játszanak és tetszetős futballt bemutatva emelt fővel távozzanak, csalódás lett az Eb. Az összes meccsen nem volt egy felszabadult pillanat, olyan, amikor nyugodtan hátradőlhetett volna, aki az olaszoknak szurkol. Még a franciák ellen…..
Forza Italia! „Grande risposta” 2008.06.18 08:28:00
Donadoni szerint tegnap este csattanós választ adott az olasz nemzeti tizenegy mindenkinek, aki kételkedett, tamáskodott vagy kritikát fogalmazott meg (amúgy teljes joggal) a csapat eddigi teljesítménye kapcsán. Az olaszok valóban eddigi legjobbjukat tették le a Leitzgrund gyepére! Most…..
Les, les, les, csak azért is les, Olaszország győzni fog és boldog lesz! Ne feledjük, mi történt az elmúlt meccsen, de ne is rágódjunk tovább ezen, koncentráljunk Románia két vállra fektetésére. Elfogult szurkolóként – és az UEFA-szabály szövegének értő elemzését…..
Már a tavalyi sorsoláskor sejteni lehetett, hogy miután sikerült kidolgozni egy gyalázatos kiemelési rendszert, minimum egy súlyosan kőkemény csoport lesz az idei EB-n. Mikor pedig kialakult a C csoport összetétele, legszívesebben hereszorítót helyeztünk volna valamennyi döntéshozó…..
Futballberkekben időről-időre felbukkannak olyan párosok, akiknek a neve egyértelműen összeforr. Ehhez az kell, hogy a pályán elfoglalt helyük alapján egymás után olvashassuk a neveiket, illetve, hogy rengeteg időt töltsenek el együtt ugyanabban a csapatban. A Milan és az olasz…..
Forza Italia! Olasz-belga 2008.06.01 17:25:00
Az olasz válogatott péntek este Firenzében lejátszotta Belgium elleni felkészülési mérkőzését. A beszámolók szerint a nézők jól szórakoztak, az olasz csapat játékosai közel sem adtak ki mindent magukból, ennek ellenére könnyedén győzték le a belgákat. Az ellenfélről már…..
Forza Italia! Csak egy nem maradhat 2008.05.28 17:24:00
Roberto Donadoni, ígéretéhez híven a mai napon kihirdette a végleges, 23 fős keretet. Riccardo Montolivo lett az utolsó, aki nem maradhat, ő az, aki egy álommal szegényebb lesz. A magyar-görögön láttam a beállni készülő Koltai arcán, hogy rettenetesen izgatott. Teljesen…..
Forza Italia! Keret és szerkezet 2008.05.20 19:47:00
Egy név még lekerül a listáról, de végre tudjuk, kik alkotják majd az olasz válogatott keretét az Eb-n. A pontos névsor ismerete nélkül is bizton állíthatjuk, hogy kapusposzton a legerősebbek közé tartozik a csapat. A védelem rutinjára, szervezettségére valószínűleg újra…..
Edző bá' kihirdette a 24 szerencsés névsorát, akik közül 23-at az EB-re is magával visz.Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Sevilla); Védők: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Grosso (Olympique Lyonnais), Materazzi (Inter), Panucci…..
 Nemrég olyat tettem, amit még soha. Amikor a tejeskávémat liturgiaszerűen kortyolgatva olvastam az Indexet, az „Inzaghi klasszikus mesterhármast lőtt” című cikkre kattintottam. Persze akik ismernek, még vádolhatnának azzal, hogy mindezt egy olasz férfinév…..
70 év fölött, szívbetegen, hogyan telik egy átlagos vasárnap délután? Az ember körülnéz a jól ismert lakótelepen, beszívja a szülőváros illatát és megnyugtatja a tudat, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van. Sokadszor kel át az ismerős úttesten. Balról semmi, jobbról…..
Altobelli 2008.04.27 11:52:04