Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tweekz

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző két bejegyzés után ismételten egy autó adásvételekor felmerülő problémát szeretnék tisztázni: a köztes adásvételivel megvásárolt autó ügyét...
Egy kis szösszenet a mai napra amely hasznodra válhat autóvásárlás előtt. A kiszemelt gépjárművet a hirdetésen keresztül ígéretesnek találtuk, így itt az ideje a személyes szemrevételezésnek is...
Sziasztok,Egy ideje már nem volt aktivitás a blogon, ennek főként az új munkahely volt a kiváltó oka.Júliustól egy új projektbe vágok bele, amit itt a blogon végig követhettek.Addig is egy-két tippet szivárogtatok. A mai tipp arról szól, hogy ha egy Facebook csoportban szeretnél autót vásásrolni…..
A Stolencars24.eu statisztikái alapján ezek a márkák a legkeresettebbek az autótolvajok körében...
Egyes statisztikák szerint, a motort ért károsodások 70%-a az üzemi hőmérséklet elérése előtt következik be. Rágjuk bele magunkat a témába!..
HackWagen Blog 2017.02.09 10:42:05
Lessétek meg a HackWagen-t a Facebookon is: HackWagen..
Bemattult, erősen szennyeződött fényszórónkat egyszerűen megújíthatjuk egy fogkefe és fogkrém segítségével...
Kezd összeállni a HackWagen facebook oldal. A jövőben számos rövid tartalom várható, ami csak itt lesz elérhető. Egy kis hétvégi levezető:..
Az ördög nem alszik... Hogyan kell bikázni? (forrás: Ford Focus kezelési útmutató)..
Tekintettel a mostani zord ídőjárásra, úgy gondolom nem árt ha tudod, hogy hogyan tudsz beszabadulni autódba ha befagyott a zár...
Tweekz 2017.02.01 08:32:42
Köszönöm a hozzászólásokat, örülök, hogy ennyi embernek van plussz információja a témához és megosztja a többiekkel. (még ha szarkazmus is)

@titantoma:
Bármilyen hihetetlenül hangzik, a múlthéten édesanyám háza előtt lefagyott a záram (innen is indult a cikk). Egy hosszabbító segítségével kivezettem az áramot az autó mellé és hajszárítót alkalmaztam. Nem életszerűtlen megoldás, csak félre kell tenni az állandó pesszimizmust és valós megoldáson gondolkozni.
Tweekz 2017.02.01 09:58:50
@sapka: Köszönöm a korrigálást, remélem nem okozott nagy fennakadást a komment értelmezése során. :)
A befagyott záras poszt okozta vihar után itt egy lazító Sallang poszt. Jajj ne.. Az ott egy zár?!..
... mármint csak képletesen. A következő tippekkel a reggeli lefagyott és lepárásodott felületek okozta bosszankodástól szeretnélek megmenteni...
HackWagen Blog Mehet a menet! 2017.01.31 08:00:00
Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy itt az ideje létrehozni egy olyan blogot ami az autósoknak szól. Nekünk, akiknek élete oly keserves tud lenni egy-egy apró idegesítő részlet/hiba miatt. A jövőben olyan praktikus ötleteket, kütyüket mutatok be és tesztelek, amelyek segíthetnek a mindennapi gördülékeny…..