Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonterr

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
A nagy sorosozás és brüsszelezés közepette elsikkadt, hogy a kormány szatellit szervezetei, köztük az ifjú kereszténydemokraták épp azért lobbiznak, hogy ne legyen érvényes Magyarországon a nők elleni erőszak megfékezését célzó nemzetközi szerződés...
Akinek nem lenne elég, hogy minden képregény-adaptációkról és szuperhősökről szól manapság, azoknak újabb remek hír, hogy Marvel-sorozat indul majd a Foxon The Gifted címmel, írja a Variety (Nem összekeverendő a szintén Gifted című, idei filmmel.) A sorozatot a 2017/18-as idényben láthatjuk majd,…..
Továbbra is bojkottálja a Trump családot a divatvilág: a First Lady és Ivanka után ezúttal a szöszke Tiffanyn csattant az ostor. De még hogy!..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
(from)     Kürt.     Az ég valósággal kettészakadt a torokhangú kiáltásoktól és attól a kürttől, melyet évtizedek óta féltek a Kárpátok éjszakáiban. Hideg, nagy esőcseppek hulltak alá a fekete semmiből, onnan, ahol máskor csillagok ragyogtak és a Hold mutatta az idő múlását. E percben, amikor…..