Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritikán Aluli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt állítom, hogy míg Magyarországon eléggé öles léptekkel fejlődik a bortudás – noha sok tanulnivalónk van még, ugye –, addig a pezsgőkultúra sehol sincsen. Magunk sem sokat foglalkozunk vele. Nem nagyon iszunk szpárklingot, vagy ha mégis, legfeljebb szilveszterkor és…..
A Viszi a bank az autót bejegyzéshez érkezett a következő levél, ami a bankok szemszögéből világítja meg a fedezet kérdését. Azért a Zugügyvéd megjegyzi, a hitelintézeteket sem kell sajnálni, hiszen a lehetséges legrosszabb következményekről valahogy mindig…..
Kritikán Aluli 2006.11.06 20:26:57
Ha valaki azt gondolná, hogy érdemes a bankkal felvenni a kapcsolatot ("közösen megoldást keresni") az most felejtse el. Velem megtörtént, hogy túlvállaltam magam és elindultam "közös megoldást keresni" a finanszírozó cégemhez. Mint rendes adós és mint rendes ember lemosattam a kocsit, kitakarítottam, belepakoltam a 4 téligumit és elindultam a bank által megadott címre egy "autókereskedésbe". Már az gyanús volt, hogy hogy az egész hely úgy nézett ki, mint egy autótemető. Roncs hátán roncs. A második gyanús jel volt a háttemegkivagyésmitakarszittbazmeg gyerek. Mondom, hoztam egy kocsit, azt mondta a bank, hogy ide hozzam be, és ti eladjátok. Aszongya: Ja, bazmeg, csak nem vagyok hozzászokva, hogy a tulaj hozza be a kocsit, általában mink megyünk érte. 3 perc alatt állapotfelmérés és fel az irodába. 4(!) oldalas szerződés, 14 pontban. Na ha majd valakinek szakdolgozatot kell írnia az egyoladlú szerződésekről, onnan meríthet ihletet. Kb. a lényeg, amit megjegyeztem: A megbízott annyiszor mossa le a és takarítja ki a kocsit, ahányszor jónak látja, és természetesen kiszámlázza. A megbízott annyiszor és ott hirdeti meg a kocsit, ahányszor és ahol jónak látja és természetesen kiszámlázza. Ha a megbízott úgy látja, hogy másik telephelyén vagy telephelyein a kocsi értékesítésére nagyobb esélyt lát, akkor bármikor és akárhányszor átszállítthatja, aminek a költségét természetesen kiszámlázza. Jutalék 7%, de minimum 80ezer HUF.( A kocsi kb. 600ezret ér...)Itt öntötte el az agyamat a vér. Mondom nekik, hogy köszönöm, de akkor mégsem szeretnék élni a lehetőséggel, és visszavinném a kocsit. Milyen kocsit? Hát azt, amit hoztam. Háhá, de az már nincs itt. Mondom, akkor hozzák vissza. Nem tudják, menjek érte, ha kell. Négy utcával arrébb, 0 fokban, szélviharban, gyalog.Köszönöm bank. Ennyit a közösen megoldást keresésről...
comment:com A hónap zsidózása 2006.05.16 13:03:00
Az utóbbi idők legélesebb zsidózását olvastuk tegnap, és még csak nem is Bencsik András beszélt idegenszívűekről a Demokrata beköszöntőjében, sőt nem is Lovas István számolt be a legújabb külföldi kutatásokról, amelyek szerint a Holokauszt csak egy véletlen, és…..
Kritikán Aluli 2006.05.16 13:56:34