Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarsaparilla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! Megpróbálom röviden leírni a történteket, a lényeg hogy kb. 2018. augusztusától dolgoztam a tapéta-, parketta-, függönykereskedelemmel foglalkozó szakáruházban Miskolcon, mint értékesítő. A napokban történt,…..
sarsaparilla 2020.06.01 20:29:52
@Peetee: Tehát, aki nem olyan talpraesett faszagyerek mint te, az meg is érdemli a sorsát, ugye?
Vallomással kell indítanom, mert szégyellem magam, mint a picsa. Az hagyján, hogy nincs egy nyamvadt tütüm sem, de tavaly óta még mindig nem sikerült felszerelni a csillárt a budiba, a fűrészporos tapéta is itt-ott felkunkorodott már, és azt a kurva Feszty körképet sem lehet sehol olyan kicsiben…..
sarsaparilla 2019.11.14 00:44:42
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
sarsaparilla 2018.08.05 20:56:58
@betépett felhasználó: te hülye vagy, vagy csak tetteted
Smoking Barrels Faults (2014) 2014.06.29 20:00:00
A szektás fimeknek nagy keletje van mostanság a független filmesek közt. Olyan thrillert akarsz, amely egyszerre drámai, izgalmas, és, khm, “elgondolkodtató”? Szekták! A szektába úgyis mindig be kell épülni, ahhoz pedig nagyon passzol a kézikamerás american-indie stílus (itt a…..
A szerető, a barátság extrákkal és az egy éjszakás kaland is olyan jellegű kapcsolatok, amelyeket általában az emberek nem vállalnak fel. Vagy azért mert párkapcsolatban élnek, vagy mert egyszerűen nem jelent olyan sokat a számukra, hogy fel akarják vállalni. Egészen addig nincs…..
sarsaparilla 2016.11.22 14:34:05
@sityak: Akkor milyen jó és harmonikus dolog, hogy senki nem is kért téged erre. :)