Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YOUzer

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Itt nem emberkednénk 2006.12.12 06:42:00
Bodó Tamás barátunk küldte nekünk az alábbi képet, aminek láttán az Esélyegyenlőségi Minisztérium boldogan dörzsölgetheti virtuális mancsait, hiszen áttörtünk egy határt, halláskárosult (saját bevallása szerint töksüket) DJ munkálkodik lelkesen valahol kis hazánkban.…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
A saját idegesítő termékét valami c-kategóriás celebbel eladni próbáló cégek sora igen hosszú. Valahogy a Vatera-Hobo párosítás mégis különösen hülyének tűnik. Ez a teljesen nevetséges, a felesleges részletekben többször is elvesző közlemény meg…..
YOUzer 2006.12.14 08:21:15
Vegye meg valaki ezt a két nagyfülű törpesünt, nagyon jó vételnek tűnnek. Kicsik is, szúrnak is, nagy is a fülük és persze mind a kettő SZUPERCUKI...
YOUzer 2006.12.14 08:16:18
Subba Miért? Miért? Miért? 2006.12.13 10:52:00
Miért teszik emberek közszemlére az interneten a teljes életüket? Miért jó az nekik, ha mindenki látja azt, amit szemtől szembe a legjobb barátaikon kívül nem mondanának el senkinek? Miért leginkább párok hajlamosak arra, hogy közös honlapot készítsenek, majd tegyenek…..
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Különleges bája van annak, amikor valaki közpénzből küldözget idióta emaileket boldognak és boldogtalannak. Az MTV - ahogy azt a csatorna nézői pontosan tudják - a hülyeség egyik legmegbízhatóbb szállítója ebben az országban, közleményeik pedig talán műsoraik színvonalát…..
YOUzer 2006.12.11 17:58:36
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
YOUzer 2006.12.08 09:13:14
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
YOUzer 2006.12.07 09:19:14
Egy 12 éves dél-karolinai fiú egy életre megtanulta, hogy a fa alá tett ajándékokat tényleg csak karácsonykor szabad kinyitni. A fiúcskát hiába figyelmeztette többször is a dédnagymamája, hogy ne bontsa ki az ő nevére szóló csomagot, a Game Boy hívása erősebb volt az intő…..
Tudtad, hogy a rendszeres zellerfogyasztás teljesen íztelenné teszi a puncit? Vagy hogy a spárgától kicsit csípős és spárgás lesz az aroma? Lenyűgöző...
A tegnapi Szulák-show-ban újabb, de cseppet sem meglepő fordulatott vett a Zalatnay-sztori. Egy ismert, de persze meg nem nevezett pénzember lett az új főhős, aki teherbe ejtette Zalatnayt valamikor régen, egy messzi-messzi galaxisban. Az egészben az a…..
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.30 13:12:00
Ntx nevű kedves kommentelőnk tette fel a kérdést Dj Sampler kapcsán, ám úgy érezzük, ez megérdemli a saját, külön postot. Miért van minden kreténnek citromailes címe? ..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Az egyik nagy kultsorozat alkotója és egyszermélyes gazdája, írója, producere. A Veronica Mars sikerét leginkább annak köszönheti, hogy Thomas írja a forgatókönyveket és az iszonyú szellemes sorokat. Az egyetem után újságírást tanított gimnazistáknak, és mellette íroown…..
YOUzer 2006.11.25 14:19:42
Eltartott egy ideig, amíg elhittük, hogy tényleg létezik egy állat, amit Tennessee ájulós kecskének hívnak, de végül sikerült annyi forrást összeszedni, hogy elüljön a kétkedés. A Háziállat Online cikke nem csak joggal számít minden kecskebarát érdeklődésére, hanem egy…..
YOUzer 2006.11.24 17:20:47
:D
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.24 16:39:00
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a…..
YOUzer 2006.11.24 16:52:24
A tegnapi napon felkerült a blogunk a Tékozló Homárra, és vélhetőleg egy ideig az Index főoldalán is volt egy rövid utalás a Homár cikkére, így közvetetten ránk.Alább olvasható a bejegyzés, illetve ha egy Homár minket linkel, akkor mi is linkeljük a Homárt :-)Tékozló Homáron…..