Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál Bence Balázs

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencére hárult a nemes feladat, hogy egymaga megkritizálja az utolsó Fox által készített Marvel képregényfilmet, Az új mutánsokat. Csekkoljátok le, hogy tetszett neki! Ha tetszett, akkor Like, Share, Subscribe! Jöjjenek a kommentek is! Áradjanak az érzelmek! Sziaaaaasztok! Facebook…..
Bence mesél egy kicsit a Netflix-ről, amely cég alapjaiban rengette és változatta meg a tévénézésről alkotott elképzeléseket. Ha tetszett a videó, like-old, oszd meg és kommentelj! Ha tetszik a munkásságunk, iratkozz fel! Puszik! Facebook https://www.facebook.com/7kznpic/ Instagram…..
Bence ajánl nektek némi olvasnivalót, hogy ne teljenek unalmasan azok a KarantNapok! Ha tetszett a videó, akkor lájkold, oszd meg, kommentelj és persze NE felejts el FELIRATKOZNI a csatornára és nyomd be a harangot is, hogy minden újdonságról értesülj! Puszik, 7KZNPIC Facebook…..
Bence bevezeti a nézőket a DC képregénykiadó nőkből álló szuperhős csapatának, a Ragadozó Madaraknak a világába. Képregényes eredetekről, és eddigi élőszereplős megjelenésekről is szó esik a videóban. Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni, lájkolni és persze kommentelni! + Nyomd meg azt a…..
SPOILER ALERT! TRIGGER WARNING! 7Köznapi SEXtémák! Bence és ZsD kibeszélte és megkritizálta a 21. század társadalmilag egyik legrelevánsabb sorozatát, a Sex Education-t. A videóban rengeteg 7köznapi szextémát is feszegetünk, szóval mondhatni, +18as tartalom. o.O Ha tetszett a videó, ne felejts el…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! Nem akármilyen videóval indítjuk az évet, hiszen, most terítékre kerültek a Star Wars filmek. Gyorsan össze is állítottuk a listánkat, nézzétek meg mely filmek kerültek a dobogóra, és persze a stáblista utánra :P Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni, lájkolni…..
Vigyázat! Spoiler-ek a videóban! "Az Erő veled lesz. Mindig." A 7köznapi srácok, Yuan-nal kiegészülve, újra itt vannak egy jó kis beszélgetésre a messzi messzi galaxis legújabb epizódjáról. Megvitatják, hogy miért volt jó esetleg rossz ez a lezárás. Vajon választ kaptunk-e minden levegőben logó…..
Üdv Zombieland-ben! Most a 7 filmje videónkban elkalauzolunk benneteket Zombieland világába, hiszen idén ősszel a mozikba került a 2. felvonása a filmnek. Igyekeztünk kibeszélni, hogy vajon jót tett a filmnek a 2. rész. Vajon a szereplők adnak a karakterekbe energiát? Vajon tett bele ez a film…..
TRIGGER WARNING! - Vigyázz, kényes téma! Megtekintés után hazafelé sétálva a Körúton, Bence kendőzetlenül elmondja véleményét a FOMO - Megosztod, és uralkodsz című legújabb magyar filmalkotásról, annak tartalmáról, mondanivalójáról. Ha egyetértesz, vagy pont nem. és megosztanád a véleményed, ne…..
Ladies & Gentlemen! Üdvözlünk ismét mindenkit A 7 filmje műsorunk legújabb kiadásával! Ezúttal a JOKER című alkotást beszéljük ki és kritizáljuk meg! Tényleg zseniális a főszereplő játéka?  Mit tudott villantani egy mezei vígjáték rendező? Igazak a hype-ok a filmről? Ezekre és megannyi…..
"Why So Serious???" Legújabb gyorstalpalónk a DC Comics legelvetemültebb gonosztevőjét, a Jokert vesszük górcső alá. Jó szórakozást hozzá! Ha tetszik a munkásságunk, ne feledjétek a 3as szabályt! :) Like, Share Subscribe! Facebook https://www.facebook.com/7kznpic/ Instagram…..
"Az Űr, A Végső Határ.." A 7KZNPIC legújabb gyorstalpalója azokra a történelmi sarokpontokra vett most egy pillantást, hogy mely lépések vezettek ahhoz, hogy az emberiség feljutott az űr végtelen sötétjébe...
E heti filmünk Quentin Tarantino 9. nagyjátékfilmje, amely szerelmeslevél az Álomgyárhoz és az Angyalok Városához. Bence és Marci kitárgyalja és megkritizálja a filmet. Ha tetszik a munkásságunk, támogass minket Lájkoddal, és Feliratkozásoddal! Várunk minden kommentet is sok szeretettel! Facebook…..
Ó MÁJ DZSÍZÖSZ! Lesz itt szomorú szamuráj, meghalok egy csókodért, a hold dala...!!!! Mi történik itt???? Legújabb vlogunkban a Sziget Fesztiválon interjúztattuk az embereket, és kicsit terrorizáltuk is őket, ezért bocsánatot kérünk most ott tőletek. A videóban 2 témát próbáltunk boncolgatni, az…..
"Royale sajttal." Legendás szövegek, ikonikus jelenetek és egyedi stílus. Legújabb gyorstalpalónk Quentin Tarantino filmjeire vet egy pillantást. Fogyasszátok egészséggel és ne feledjétek a 3-as szabályt! LIKE, SHARE, SUBSCRIBE! Facebook https://www.facebook.com/7kznpic/ Instagram…..
Gál Bence Balázs 2019.08.13 17:48:36
Összes Marvel Film Rangsorolva! Stábunk nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy rangsorolja a Marvel Moziverzum eddig megjelent 23 alkotását. Az Infinity Saga mindhárom fázisa egy listában! Fogyasszátok egészséggel és ne feledjétek a 3-as szabályt! LIKE, SHARE,…..
Mindent tud, amit egy póknak kell. A világ körül. Megérkezett a 7KZNPIC stábjának eszmefuttatása a barátságos és közkedvelt hálószövő idegenlégiós kalandjairól.Ha még nem láttad a filmet, Vigyázz, a videó nyomokban spoiler-eket tartalmaz! Támogasd a munkásságunk! Ne feledd a 3as szabályt! Like,…..
“Here Comes The” ... 7Filmje! Végre valahára megérkezett a Balázs és ZsD által nagyon várt YESTERDAY című a mozikba!!! Így fogtuk eme filmet és jól ki is beszéltük, amit csak tudtunk erről a nagyon kellemes kis filmről! Mi lenne, ha nem lett volna ez a hatalmas zenekar? Mi lett volna, ha a 4 zseni…..
A Chernobyl minisorozat sikerén felbuzdulva vendégszakértőnk segítségével féltudományos jelleggel kicsit belemászunk ebbe a témába. Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a folytatásra vagy csak arra, hogy merre tart majd a csatornánk, akkor IRATKOZZ FEL és kövess be minket!!! Ne feledj KOMMENTELNI,…..
A 7KZNPIC csapata rangsorolta az 20th Century Fox által kihozott összes X-Men filmet, közel 20 év távlatából. A legrosszabbtól a legjobbig íme a 12 X-Men film. 0:36 Tizenkettedik 1:30 Tizenegyedik 2:10 Tizedik 2:40 Kilencedik 3:34 Nyolcadik 4:28 Hetedik 5:41 Hatodik 6:32 Ötödik 7:26 Negyedik 8:19…..
Minden hősnek van sötét oldala. A 7KZNPIC stábja kitárgyalja és megkritizálja a mutáns szuperhősök filmes kalandjainak (egy ideig) utolsó darabját, a Sötét Főnixet. Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a folytatásra vagy csak arra, hogy merre tart majd a csatornánk, akkor IRATKOZZ FEL és kövess be…..
Minden Hősnek Van Sötét Oldala! Ebben a videóban az X-Men szuperhőscsapatról és legikonikusabb történetükről, a Sötét Főnix Sagáról van szó. Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a folytatásra vagy csak arra, hogy merre tart majd a csatornánk, akkor IRATKOZZ FEL és kövess be minket!!! Facebook…..
                                Godzilla 2 kritika itt van a 7KZNPIC-tól! "Enyhén Spoiler-es" A Warner Brothers és a Legendary Pictures Szörnyuniverzumának következő darabja megérkezett a mozikba. A 7KZNPIC stábja értékeli és kibeszéli a filmet. Ha tetszett a videó és kíváncsi…..
Ebben a videóban betekintést nyerhettek a Szörnyek Királyának, Godzilla-nak gazdag történelmébe. Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a folytatásra vagy csak arra, hogy merre tart majd a csatornánk, akkor IRATKOZZ FEL és kövess be minket!!! Facebook https://www.facebook.com/7kznpic/ Instagram…..
SPOILERS AHEAD! Take The World A 7KZNPIC stábja kibeszéli a James Gunn produceri vezényletével készült szuperhős horror filmet, a Brightburn A Lángoló fiút és megosztja gondolatait egymással és a nézőkkel. Ha tetszett a videó és kíváncsi vagy a folytatásra vagy csak arra, hogy merre tart majd a…..