Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebestyén Ilona

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan hátba szúrta szövetségesét Orbán Viktor azzal, hogy az Európai Tanácsban támogatta Donald Tusk, a tanács lengyel elnökének újraválasztását. A honfitársukat kritizáló lengyel vezetők ezzel elvesztették az egyetlen szövetségesüknek hitt uniós miniszterelnök támogatását, és meglehetősen…..
Sebestyén Ilona 2017.03.12 21:35:18
@röf: Ennél nagyobb butaság nem is jelenhetett volna meg hozzászólás gyanánt! Akkor nézzen már körül egy kicsit az országban, hány ember nélkülözik, hányan élnek mélyszegénységben, milyen az egészségügy és az oktatás állapota! És azután írjon ilyen buta hozzászólást!
Az egyházak nagyon sok mindenről nem beszélnek. Mi pedig – a hívek – elnézzük, megengedjük és fenntartjuk ezt a helyzetet. A kimondatlan problémák köztünk ülnek a padsorokban. A vallási bántalmazás (angolul: spriritual abuse) az egyik ilyen tabu, amelyik számos gyülekezetben felüti a fejét, mégis a…..
Sebestyén Ilona 2017.02.22 21:47:29
@Vargha Magdolna: Mélységesen egyetértek! A 118. zsoltár 8. verse is éppen ezt hangsúlyozza! Nem véletlen, hogy ez a Biblia közepe. "Jobb az Úrnál keresni oltalmat, mint az emberben bízni."
Sebestyén Ilona 2017.02.22 21:50:02
@M. Anna: Éppen ezért kell már nagyon-nagyon pici korban elkezdeni nevelni a gyermeket az Isten-ismeretre! Ajánlom Kántor Margit: Rafaella című művét ennek bizonyítékaként! Nálam megrendelhető. A teológiai főiskolán megkérdezte a kateketikatanárunk, hogy szerintünk mikor kell elkezdeni a gyereknevelést. Ki ezt mondta, ki azt. Ő így szólt. "A gyermek születése előtt húsz évvel!" Nagyon igazat kell adnom neki!