Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scandindustrial

33 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kastélyok, kertészetek, romantikus kisvárosok és gyönyörű partszakaszok is szerepelnek Nagy-Britannia legszebb világörökségi helyszínei között. Bár Nagy-Britannia hivatalosan 32 darab UNESCO Világörökségi helyszínnel rendelkezik, egy kis szelektálás után sikerült kiválasztottam nektek azt a 10-et,…..
Scandindustrial 2020.03.10 15:36:57
@Gretta: ;)
Jó, ha vannak olyan barátaid, akik sokfelé megfordulnak és sok embert ismernek, mert akkor könnyen eljuthatsz olyan helyekre, ahová csak kevesek. Nekem vannak ilyenjeim, és el is jutottam egy helyre, ahová a nagyközönség még nem tehette be a lábát, mert a hely majd csak májusban nyit meg rendesen,…..
Scandindustrial 'zujs? 2018.03.18 16:53:46
Megint eltűntem, megint volt rá okom, jelesül, hogy semmi megírnivaló nem történt, csak úsztam az árral, meg halálra szívattam magam. Ja, és dolgoztam, mint egy őrült, de az ilyesmi manapság csak annak csoda, aki Pénztáros...  Szóval egy gyors összefoglaló az utóbbi idők történéseiről. Mármint ami…..
A sztori valamikor augusztus közepén kezdődött, amikor is drága unokahúgom úgy döntött, hogy feltétlenül nálam kell kikötnie a régi cipőszekrényüknek, mert az nekem majd nagyon jó lesz. Akkortájt még nagyon jó is lett volna, ha minden úgy alakul, ahogy szerettem volna, de ez a lehető legritkább…..
Scandindustrial 2017.12.27 15:06:18
@Nancsibacsi: Mondjuk felújítandót.
Scandindustrial 2017.12.27 17:51:41
@abrak_a_dabra: Véresen komoly, de csak a kedvedért. Milyen kecskét?
Scandindustrial 2017.12.27 17:56:00
@Attilajukkaja: Ja, azt hittem, en sertegettem valami kerodzot. Eszemben sincs ugyanis.
...csak hát sok munkát kell belefeccölni. Az eggyel korábbi posztban belengettem az új étkezőasztalt. Íme, egyelőre három székkel:..
Mindig is volt étkezőasztalom. Még itt, a kis lakásban is, pedig nagy helyet foglal, és az esetek többségében nem használom ki, hisz általában nem ott, sőt, néha nem is itthon eszem. Viszont imádok főzni és szeretek vendégeket hívni is, akiket alaposan meg lehet etetni, cserébe hoznak sört és…..
Még a télen kezdtem el filózni azon, hogy milyen étkezőszékeket is szeretnék, szavazásra is bocsátottam a dolgot, ti meg jól megszavaztátok. A sorrendet persze nem tudom tartani, sőt, azóta vannak változások is, a nagy nyertes Bertoia például úgy tűnik, kiesik a képből, mivel az általam ismert két…..
Komolyan mondom, ingyen, egy fillérbe se kerül! Mármint neked, a munkahelyednek pár forintba, ha az irodai nyomtatót használod... Én megtettem...
El biza. Nem is kicsit. De volt rá okom. Nem is kevés.....
Vasárnap ránktört a mehetnék, de nagyon. Régóta terveztük, hogy meglátogatunk egy kiállítást az Iparművészeti Múzeumban és mivel tudtuk, hogy nem tart majd órákig a megtekintése, betáraztuk a Projekt Showroom meglátogatását is, mert a facebook oldalukon egy ideje izgalmas képeket látni.....
A most elkészült új épület tetejéről a Fő tér Munkám során betévedtem a Csepel Autógyár egy régen magára hagyott szerelő csarnokába. Emlékszem pályaválasztás idején körbevittek minket, az akkor még pezsgő életű gyárban. A szerelőcsarnokokban mindenféle alvázakon dolgoztak, kocka Csepel teherautókat…..
Scandindustrial 2017.03.07 15:06:18
@DDQ: Nagy kár, ennyi macerát nem ér meg. Pedig el tudnék tölteni bent egy napot simán. Menteni való dolgokat is láttam, némi pénzt megérne az "Étkezés előtt moss kezet!" tábla pölö. :)
Scandindustrial 2017.03.07 15:23:10
@DDQ: Hát ez az! Valaki, aki pénzt csinál belőle, én meg megőrizném a konyhám falán, mennyire jó lenne már... :D
Enyhe túlzás, párezerből. De tényleg nem egy költségvetésfelborító összeg, nekem ráadásul gyakorlatilag ingyen volt, mivel az alapanyagot ajándékba kaptam. Lehet, hogy némelyeknek ismerős lesz.....
Tavaly október végén belengettem, hogy hamarosan nyereményjáték, csatlakozzatok hozzánk facebookon, satöbbi. Akkor még hittem, hogy a Posta nem semmirekellők gyülekezete és hogy amit rendeltem, meg fog érkezni december elejére. Aztán a hitem szertefoszlott, beszereztem magamnak egy másik mennyezeti…..
Aki ismer (na jó, ennyire csak életem párja), vagy nézi időnként a reggeli KV fotókat facebookon, az tudhatja, hogy odavagyok Paulina Arcklin dolgaiért. Nálam ő a fő guru, az isten(nő), zseniális stylist és fotós. És fehérmániás (mint életem párja)...
Régóta tervben van, hogy meglátogatjuk a váci Tolerián antikvitást olcsó Thonet szék reményében (bár azóta kiesett a rostán) és a legutóbbi szombaton végre sikerült összehozni a kirándulást édes négyesben. Reméltem, hogy találok valami apróságot, dekorációt, esetleg széket, amit hazahozhatok, de nem…..
...mert garantált, hogy kitéped a felét, mire elkészülsz. Viszont megéri; életem nyula szerint még mindig sármos vagyok, és van egy 500 Eurós szőnyegem, illetve valami ahhoz nagyon hasonló, csak töredékáron. Hogy miről is van szó?..
Vasárnap, a nagy hidegre való tekintettel zárthelyi programot szerveztünk, azaz elmentünk meglátogatni néhány lakberendezési áruházat. Az IKEA már unalmas (nem, de tényleg rengetegszer voltunk az utóbbi időben, ha másért nem is, de csipszért tuti), oda majd az új kollekció érkezése után megyünk,…..
Indusztriáliában elég régóta divat a térkép, mindegy, hogy milyen, csak térkép legyen, keretezve vagy csak lógatva, tapétaként és poszterként is rettenet menő. Nekem is van egy, a Finnország autóstérkép a sarokban lécek közé feszítve, de nem elég, kell még, sok. Mindenáron akartam egy nagyméretű…..
Scandindustrial Eredményhirdetés 2017.01.13 10:46:21
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Eames DSW replika, ami egy depressziós csütörtök délutánon, másfél hónap tökölődés után beesett az ajtómon. A dilemmázós posztból kimaradt (kifelejtettem), hogy ezt szabtam határidőnek a szavazásra, azaz megvan a végeredmény...
Egy ideje problémázom a székek kérdésén: étkezőasztalom van, négy-hat személyes, székem meg csak egy, a jó öreg Ercsi, aki nem igazán van a helyzet magaslatán, kissé kopottas, ami nem lenne baj, de a támlája se teljesen stabil. Enni meg ugye kell, és a kanapén ülve nem annyira romantikus, vagy…..
Scandindustrial Stek és a lámpa 2017.01.02 09:32:05
Akik követnek facebookon, azok tanúi lehettek, amint Karácsony után nekiálltam arcoskodni, hogy milyen klassz ajándékokat kaptam (egy steklámpát és egy papírkosarat), illetve annak, hogy ígéretet tettem a későbbi megmutatásukra. A papírkosár egyelőre keresi a végleges helyét, a steki viszont egy…..
Scandindustrial Ipari karácsonyt! 2016.12.23 10:04:03
Nem vagyok nagy karácsonyfan, de úgy döntöttem, az idei jó lesz, ha addig élek is. Ha addig se élek, akkor meg tökmindegy. Nektek viszont egy nagy csokor rettenetesenjó piktúrával kívánok boldog karácsonyt és várlak vissza titeket utána is!..
Scandindustrial Lassandebiztosan... 2016.12.11 17:42:16
...eljutok az "elfogadható" állapotig, vagy legalábbis addig, hogy én el tudom fogadni, ami nem feltétlenül egyezik meg az emberiség normálisabbik részének véleményével. Már csak pár dolog hibádzik, mert az elmúlt pár hétben szárnyakat kaptam, és sikerült sokat haladni a lakással. ..
Rendhagyó poszt következik. Csak mondom. Csütörtökön, estefelé kimentünk Scandinavian Point Judittal kószálni egyet a Vörösmarty térre, a karácsonyi vásárba. Nagyon gyorsan rájöttünk, hogy itt semmi nekünk valót nem árulnak, kivéve a forraltbort (erről még ejtek egy-két keresetlent alább), így…..
A hétvégi polcfeldobálás után jutott eszembe, hogy lett volna ennek még ezeregy féle módja, nyilván nehezebb vagy drágább, azért csináltam ezt, viszont hátha van köztetek olyan, aki még nálam is mazochistább, és belevágna. Könyvespolc ötletekkel (is) tele a Pinterest, meg úgy általában a net,…..