Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biro Janos

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen furcsa is, a Föld valódi urai nem az emberek. Bolygónk igazi háttérhatalma ugyanis olyan lényekből áll, amelyek otthonosan mozognak az asztrálvilágban, a Földet körülölelő éteri síkokon és a fizikai világban egyaránt. Ezek természetesen úgynevezett parafizikai lények, kik képesek fizikai…..
Biro Janos 2022.04.22 07:58:05
@Szemrád Nándor: Értem. Köszönöm a választ. Amúgy tetszett a könyve a háttérhatalom című. Szeretném megkérdezni végeztek e távolbalátást valamelyik ősi európai piramis (bosnyák, vagy a budai hegyek piramisai) vonatkozásába hogy kik építették ezeket? És a regressziós hipnózis távolbalátáshoz mennyire megbízható az eredményeket illetően, illetve mennyire befolyásolja az éppen aktuális valakit a saját tudása az adott dologról?
Sokat írtak és írnak ma is misztikusok, nomeg filozófusok egyaránt a determinációról, amely meghatározza a lények sorsát Földünkön. Én magam is vallom, és hiszem az eleve elrendeltetést, nomeg a karma – nem túl igazságos – hatását. Előző írásaimban elemeztem is a karmát, de most inkább a…..
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
Biro Janos 2019.04.08 20:07:56
@UFO Kutató: Nem a szegenyseg hagy nyomott a DNS-ben, hanem a gondolataid. A tested 60%-a viz, es mint tudjuk a kulonbozo erzelmek kulonbozo mintakat hoznak letre a vizben. Egy sotet, es gonosz gondolatokkal mergezett vizzel (ha eleg eros erzelmekkel programoztak, es eleg ideig adagoljak) embert is lehet olni. A gondolataid, erzelmeid nyomthagynak a testedben (ami vizbol all), a tested atalakul ezaltal, es ezt orokited tovabb mondjuk a gyerekeidre is. (Nyilvan egy szegeny embernek nincsenek tul jo gondolatai, erzelmei.)
Biro Janos 2019.04.08 20:16:58
@UFO Kutató: "De nem egy felsõbb üzenet szólt arról, hogy túl komolyan vesszük ezt az egészet. Ez egy játéknak indult s mivé lett... Sajna kicsit a drámákba merültünk, egy magasann fejlett lényt ez nem érdekli."

Azert vesszuk tul komolyan, mert a kulvilagban elunk, nem belul. Azt nezzuk kinek van nagyobb autoja, szebb haza, jobb ruhaja, sokan lenezik, akinek kevesebbje van. Versengunk. Mert kivul elunk, nem belul. Ha belul elsz ezek nem lesznek annyira fontosak. Ha belul elnenk talan magunkban is meglatnank a szepet, nem kene annyit kint keresnunk, masokban keresnunk. De visszaterve a penzre ezt az allapotot is fenntartja, es nagyon erosen segiti a penzmagia strukturaja. Az egeszseges versengessel nincs gond, de mi megakarjuk gyilkolni egymast. Meg aprobb teteknel. Elete-halal harcnak fogjuk fel, es ugy is jatszuk ezt a jatekot. Ezert lett ez ilyen.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii4.html    ..
Biro Janos 2019.01.24 17:41:07
@Vagus: Végre valaki màs is észrevette a HOLDas ellentmondást....A csapbol is az folyik, hogy a Hold egy negativ urbazis, amit felhasznalnak az elnyomasunkra. Erre teliholdkor a Hold erejet felhasznalva meditalunk a rosszak ellen. Cobratol a kedvencem mikor kijelentette, hogy az Ellenallas, vagy Feher Sarkanyok, vagy a Kiscserkeszek egy 2.5 milliard (!!!!!) ferohelyes bazist epitettek Tajvan alà. Na itt lepeteztem. El tudja valaki kepzelni mennyi viz, friss levego, energia es elelem kene ennyi embernek? Kina+India egyuttveve szamszerusitve.
Biro Janos 2019.01.24 17:49:25
@HákLinda: A Strangelet bombakat is elhagyta meg Yadalbaoth-t is. Legutobb ennek a polip entitasnak csak a feje volt mar meg. De az egy eve is lehetett mar. Aztan a fejenel megalltunk.
Biro Janos 2019.01.24 18:50:11
@Vagus: Elorangatnak minden rosszat amit megtortenhet, hogy feljel, es odafigyelj az irasaikra. (Felelem porno) Gondolj bele ki olvasna oket, ha azt irnak még 100-200 ev mire a korszakvaltas kicsucsosodik, es hosszu es lassu, hullamzo folyamat lesz? Micsoda? Nem 4-5 ev? Tobb szaz? Addigra en mar nem elek. Kit erdekel. Senki nem olvasna oket. Mibol lenne akkor penz? (Ki venne akkor cintamani kovet?)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi12.html    ..
Biro Janos 2018.10.18 09:21:03
@Japhrimel: Erdekes, amit irsz. Gondolkodtal mar rola, hogy talan nem bantani akartak? Vagy volt valami tamadasi jellege a talalkozasoknak? A mozdulatlansag oka reszukrol lehet egyszeru vedekezo mechanizmus, mivel tudjak, hogy az emberi lenyek a megjelenesukre azonnal tamado, "üss, es fuss” reakcioval reagalnak. Ezt kivetel nelkul minden bennfentes, kiszivarogtato elmondta, hogy elsore nagyon ijeszto egy ilyen szituacio, es valoszinuleg az alap frekvenciank annyira kulonbozik toluk, hogy automatikusan igy reagal a szervezetunk. Hogy megijedunk toluk. Es tamadolag lepunk fel. Talan ezert benitottak le, mert tudtak hogy igy reagalsz majd. (Nagyjabol gondolom mindenki az emberek kozul.)
Volt egy idos, videk bacsi. Egy tanyan elt egyedul, se feleseg, se gyerek, csak az allatok. Itt Magyarorszagon. Egyik este meglatogattak ot a szurkek, egy specialis technikaval bevilagitottak a szobajaba. Olyan fenyt adott a szerkezet, hogy nem volt tole sehol a szobaba arnyek. Mindenhol egyszerre volt vilagos. A magyar UFO szovetseg megvizsgalta az esetet, es azert tudtak hogy a ferfi nem maga talalta ki az egeszet, mert masvalakivel is megesett hasonlo, es az az illeto is leirta ezt a technologiat. Es egy idos 50 egynehany eves parasztbacsi nem valoszinu, hogy magatol kitalal ilyet. Tobbszor meglatogattak ot a szurkek, es minden alkalommal nagyon megijedt toluk, es nagyjabol el kergette oket. Es az egyik alkalommal mikor menekultek elole hallotta a fejeben a gondolataikat, hogy minek hivja ide oket, ha allandoan fel toluk. Hozzateszem sose leptek fel vele szembe se tamadolag.
Azt akartam, ebbol kihozni, hogy van ra esely, hogy ha veled szemben se volt eroszak, akkor magad hivtad be oket. Talan csak nehany elteved kosza gondolattal. Megereztek, hogy ebredezel, agykontroll gyakoroltal, meg minden, es fel akartak veled venni a kapcsolatot. Nyilvan inkabb mozgaskeptelenne tettek, mintsem bantasd oket.
Szoval ez nem lehetseges? Probaltal kommunikalni veluk? Vagy ugy erezted, hogy mindenkepp ellensegesek?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii7.html..
Biro Janos 2017.12.10 14:51:09
@nornic: Hahahaha! Teljesen egyetertek veled a sok nagyokos megiteleseben. Persze arctalanul, nev nelkul irogat olyat, hogy ezen az oldalon hulyesegeket irnak, vagy hazugsagokat. Mert ő persze tudja! De azert minden uj bejegyzest elolvas, es mindegyikhez odair valami okossagot. Mert ő tudja az igazsàgot! Persze csak ritkan nez be ide, es szanja azokat, akik elhiszik a sok suletlenseget. Szerencsere ő tudja az igazsàgot.... Hahahaha
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
Biro Janos 2017.02.23 16:34:59
@anathea: A velemeny itelet. Jo vagy rossz, az mas kerdes. Es mindig befolyasolni akarunk vele.
Biro Janos 2017.02.22 22:13:42
@Lacza01: mindig van objektiv. A szemelyes elmenyek szubjektivek. A velemeny nyilvanitas itelkezes! Mar gyorsan el is itellek titeket! Tud itt barki valami konkretat? Aligha... Vagy lehetvmegis, de nem hisszuk el neki...
Az Agarthai kapcsolat befejező részében nagyobb áttekintést kaphatunk a belső földön élők mindennapi életéről, technológiáiról, belső viszonyairól. Leginkább azonban olyan jelenleg is elérhető, úttörőnek szánt technológiákról és kezdeményezésekről esik majd szó, amelyek itt a felszínen jelentősen…..
Biro Janos 2017.01.05 21:52:02
@xyron: Adamu, es a plejadiak az emberiség ősatyja. Vagy csak figyelik, vagy ők alkották. Vagy a szürkék hozták létre, a drakonidakkal. Vagy a madár földönkívüliek, vagy az oroszlán fejűek, itt hozták létre, vagy nem csak idehoztak, mashol csinaltak meg. Hogy rabszolga legyen, jah nem hanem kísérletek miatt hogy genetikai alapanyag legyen. A jók tobben vannak, de ugyanolyan erősek, mint a rosszak. Néha nyeresre állnak aztán nem. De végül ok nyernek, mégis tobb millio vagy ezer év alatt mégsem. Minden egyes blogbejegyzés másról szól. És mindenki az éppen napi aktuális bejegyzésre reagál... Általában mindent tudva... és mégsem....
Corey és David közösen írt helyzetjelentésük folytatásában az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....