Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PinkDots

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az összeállításban mindenki megtalálja az összes rokonához illő karácsonyi mémet, vagy kis rajzolt karikatúrát. Arról nem beszélve, hogy egy kézzel készített képeslaphoz tökéletes választás.  1. Kutyásoknak Garantáltan az összes kutyás ismerős értékelni fogja, még ha a saját házikedvenc…..
A világon szinte mindenhol elterjedtek az internetes mémek. Számos filmes, politikai, civil, és állatos mémek születtek már. De vajon van-e történetük? És melyek a legismertebbek Magyarországon? Nézzük! 1. Leonardo DiCaprio Imádják mémként használni. Főképp a Wall Street Farkasa, és a Nagy…..
A karácsonyt a világ igen nagy részén valamilyen formában megünneplik, még akár a nem keresztény emberek is, mint egyfajta nem vallásos hagyományt. A legfurcsább karácsonyi szokások közt, viszont olyan dolgok, vagy lények is szerepet kapnak, amiről sosem gondolnánk. Ezek sokszor mesébe illőek, de…..
Ugyan az emberek az évszázadok, és évezredek alatt sokat fejlődtek, ám még mindig vannak olyan témák az életben, amelyek nagyon mély etikai kérdéseket vetnek fel. Ezek alapján általános közmegegyezés sincs róluk a világon, minden kultúrában máshogy vélekednek felőlük. Íme, az öt legmegosztóbb téma…..
Közeleg a karácsony, és mint minden évben, jön a nagy kérdés, mit nézzünk az ünnepek alatt. Ugyan ömlenek majd a csatornákból a karácsonyi filmek, de sajnos ezek nagy része általában nézhetetlen. Így nem árt, ha előre utána járunk, mit érdemes megnézni. Nézzük az 5 legjobb, garantáltan szórakoztató…..
Jön a Halloween, és ez pedig a félelmek, és a rettegés ünnepe. A jó kis borzongáshoz azonban nem árt, ha jelmezt öltünk, és úgy vágunk bele az éjszakába. Az alábbiakban tíz plusz egy egyszerűen elkészíthető, ugyanakkor jól ismert, és biztos sikert arató Halloween jelmez elkészítését szeretném…..
Az előzőekben írtam már a ruhák színeiről, majd a felnőtt színezőkről. Most a lakások színeit szeretném bemutatni, milyenre érdemes festeni a falakat, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból, és kipihenten ébredjünk minden nap. Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy valahol nem érzi jól…..
Az előző bejegyzésemben már írtam arról, hogy egyáltalán nem mindegy mit viselünk, mert a színek befolyásolják a hangulatunkat. Most a felnőtt színezőket szeretném górcső alá venni, ugyanis nagyon sok jótékony hatása van.Jön a tél, a hideg, a fény, és színtelenség évszaka így mindennél aktuálisabb,…..
Állami ünnepek idején a múzeumok többségében ingyen látogathatók az állandó kiállítások.   Idén az alábbi múzeumokba ingyenes a belépés: Magyar Természettudományi Múzeum Budapest, Ludovika tér 2-6., 1083 Nyitvatartás: 10.00- 18.00 Néprajzi Múzeum Budapest, Kossuth Lajos tér 12., 1055…..
A színek bizonyítottan hatással vannak hangulatunkra, ezzel a pszichológia egy ága, a színpszichológia foglalkozik. Tehát, egyáltalán nem mindegy milyen színeket viselünk, hiszen ez meghatározza viselkedésünket is. Vannak színek, amik önbizalmat adnak, erőt sugároznak, mások nyugtató hatással…..
Mindenki jól ismeri Csipkerózsika történetét. Egy gyerekeknek írt Rómeó és Júlia. A hős herceg megküzd a sárkánnyal, majd felmászik a várba, és megcsókolja Csipkerózsikát, aki felébred száz éves álmából. De a valóság más. Nem egyszer kellett átírni a forgatókönyvet, hogy hiteles legyen, de a…..