Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sierre

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy síelés is kiváló ajándék lenne, ha nem valami tárgyilagosat szeretnél ajándékozni, aminek esetleg hasznát sem veszi az illető a jövőben. Egy élmény sokkal személyesebb, és sokáig emlékezetes marad, tehát tökéletes karácsonyi ajándék lehet. Persze tudom, hogy egy külföldi síút nem olcsó mulatság,…..
Gondoltad volna, hogy a rák gyógymódját mobilokon keresztül kutatják? Pontosítva az állítást, valójában szuperszámítógépek segítségével, azonban kevés ilyen számítógép létezik és ezek kapacitása is véges.                    A kapacitás és a kutatás hatékonyságának növelése érdekében a…..
Vészesen közeleg a karácsony és neked még nincs ötleted milyen ajándékot adsz a szeretteidnek? Ne töltsd az időd a zsúfolt plázákban, súlyos pénzeket költve az ajándékokra. Készíts saját kezűleg ajándékokat, biztosan nagy sikerük lesz. Szines, illatos fürdősók Egy kényeztető, lazító fürdősó igazán…..
                  Az egyik legtitokzatosabb dolog az életünkben az álmodás és az álmok jelentése. Biztosan neked is lennének kérdéseid az álmokról, ezért összegyüjtöttem pár tényt, amit eddig biztosan nem tudtál. Mindenki álmodikSokan gondolják azt, hogy nem álmodnak semmit, de ez nem…..
Szeretnél végre hétvégén kimozdulni a házból, de az időjárás nem igazán engedi?Hoztam négy bel-és kültéri programrot, ha még nincs ötleted a hétévégére. 56 és kora a moziban (november 5-6.)Ha érdekel, hogy milyen volt Magyarország a forradalom előtt és alatt, akkor ne hagyd ki az 56-os…..
Valószínűleg azért nyitottad meg a cikket, mert jelenleg kapcsolatban vagy. Gondolkodtál már azon, hogy igazán jól érzed-e magad ebben a kapcsolatban, vagy csak szereted, hogy van melletted valaki? Jó érzés, hogy van valaki otthon és nem vagy egyedül munka után? Nem tudod elképzelni nélküle a…..
 Szeretnél utazni, de a pénztárcád nem engedi? Mára már több ezer ingyen szállás közül választhatsz! Igen, jól olvastad, ingyen van a világ nagyvárosaiban több ezer szállás, pontosabban kanapé. Mindez a CouchSurfingnek (kanapészörfözés) köszönhető, ami egy 2004-ben létrejött internetes közösség,…..
A hideg idő beköszöntével elérkeztek az első megfázásos betegségek is. Próbáld ki ezeket a természetes módszereket, ha náthás vagy, köhögsz, vagy csak szeretnéd megelőzni a betegséget. Fogyaszthatod teaként, vagy nyersen és vannak köztük párolásra alkalmas gyógynövények is. HársA hársfatea kitűnő…..