Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vispisti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán története bizonyos mértékig tipikus: adott egy agyonhajszolt, kifacsart ember, aki emiatt elveszíti a munkáját, és mivel már közelebb van a hatvanhoz, mint az ötvenhez, nem is talál másikat. A már egy ideje Ausztriában élő család régóta hívja, így úgy dönt: belevág. A történet viszont innen…..
vispisti 2017.08.24 23:39:57
@LKerekes:

Orbán nem csak
ezért,hanem még ezer más népnyomorításáért a sátán.
Világéletemben Fidesz-szavazó voltam, kilencedik lányomat Orbán Viktor után neveztem el, rendesen gyóntam, áldoztam, útkereszteződésekben csak jobbra fordultam. Most mégis betelt a pohár. Amikor elvették a kertszomszédunk trafikját, összeszorított szájjal tűrtem, ennyi áldozatot meg kell hoznunk.…..
A Lakiteleki Népfőiskola kihelyezett tagozatként valamint a Kelet- és Közép Európai Kutatásért és képzésért Alapítvány támogatásával 2016. november 14-től kedvezményes nyelvi és országismereti tanfolyam indul kezdőszinten az alábbi nyelvekből: azeri, baskír, belarusz, grúz, kazah, kirgiz, tatár,…..
(kép: Szarvas) Nem irigylem most Rogán Antalt, nem mintha tegnap irigyeltem volna, sőt, vasárnap sem, csak egy kicsit, mert mindig is szerettem volna helikopterrel közlekedni egy kicsit, felőlem esküvőre is vihetett volna, vagy mondjuk a nizzai reptérről Monte-Carlóba, mint a nagyokat, de egyrészt…..
vispisti 2016.10.06 17:22:32