Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacseni

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többen jelezték, az utóbbi hetekben, hogy a Tarzan Óvoda kiscsoportosai nem adtak jelt magukról. Nos ennek az az oka, hogy az expedíció Európában maradt tagjai között skarlát járvány tört ki, ezért az Afrikából behajózók karanténba kerültek. De örömmel jelentjük be, hogy a karantén véget ért, a…..
A gyemantbanyaban kibanyasztunk minden gyemantot es rubint! :)..
Jujj, már úgy izgulok, nem is bírok elaludni! Az anyukám bepakolta nekem a szokásos reggeli kakaómat és tejbegrízemet, én meg beraktam a kismotoromat és a pöttyös labdámat. És a babámat. De jó lesz!!! :)..
Az anyukám azt mondta, hogy ilyen állatokat fogunk látni...
Kedves Óvodások!  Akkor ahogy megbeszéltük, holnap a doktor bácsi mindenkinek beadja a szükséges oltásokat.  Mint mondtam, ezek feltétlenül szükségesek Afrikába indulás előtt.  Nagy gyerekek vagytok már, nem fog fájni. Semmivel sem fájdalmasabb, mint fejjel lefelé leesni a csúszda…..
kovacseni 2016.10.06 22:55:06
Rebike, Dórika, Julika, Tibike és Évike! Van a kedvenc babám, tudjátok, a Vilmi baba, a múltkor nálatok láttam, nem vitte valamelyikőtök haza véletlenül? Mindenképpen vinni akarnám magammal Afrikába, hogy ne féljek egyedül a kiránduláson. De nem arra gondolok ám, ami a Rebike babája, az csak nagyon…..
kovacseni 2016.10.06 22:53:11
@K R: Nem is kell a babád! Undok béka! Amúgy meg LEÍRTAM, HOGY NEM A TIEDET KERESEM, tanulj meg olvasni! És megmondalak a Gábi bácsinak, hogy ilyen vagy!
Kedves Óvodások!Kérem, aki nem fizette még be a hajójegy utolsó részletét, legkésőbb holnapig tegye meg!..