Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarzan Éva

18 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látom, Márk nem követte figyelmesen az összeszerelési útmutatót.....
Összebarátkoztunk a busmanokkal..
Megúsztuk! ..
A fegyvekereskedők próbára tettek minket.  A szent kecskére nagyon vigyáztunk!!! ..
Nem vittek el minket a földönkívüliek, mert jól céloztunk! :) ..
Nem is olyan rossz bácsik :)..
Megoldottuk, KISZABADULTUNK!!! ..
Azért én a kannibáloktól picit félek. ..
Jujj, már úgy izgulok, nem is bírok elaludni! Az anyukám bepakolta nekem a szokásos reggeli kakaómat és tejbegrízemet, én meg beraktam a kismotoromat és a pöttyös labdámat. És a babámat. De jó lesz!!! :)..
Tarzan Éva 2016.10.08 00:23:07
Jó leírás alapján könnyű piramist építeni!!! ..
Holnap a titokzatos Páty környékére kirándulunk, hajójegyek megvannak.  Ezeket az izgalmas oázisokat fogjuk meglátogatni :) Sajnos úgy hallottam, hogy többen megbetegedtek. Nem úgy van ám, hogy ellógunk az oltásról!..
Tarzan Éva 2016.10.07 16:32:49
Anyukám azt tanácsotla, hogy ne tekerjük le az ablakokat Afrikában...
Szeretném jelenteni, hogy az expedíciós ruházat összeállt, készen van! Az eredetit direkt nem raknám ki, azt holnap mindenki meglátja élőben!..
Többen kérdeztétek, hogyan öltözködjünk. Az előrejelzések szerint egész héten 40-42°C lesz. Eső nem várható. Az idő utazáshoz ideális. Mindenki rövidnadrágban vagy kis szoknyácskában jöjjön. Hozzatok fürdőruhát, naptejet, szúnyogriasztót. Szaharába homokozó lapátot és vödröt, két kulacs vizet.…..
Az anyukám azt mondta, hogy ilyen állatokat fogunk látni...
Óvó bácsi, Afrikában milyen idő van? ..
Mint azt minden kedves olvasónk tudja, Óvodásaink hamarosan hosszú és nehéz expedícióra indulnak. Bár ahova megyünk, ott meleg van, de minden eshetőségre fel kell készülnünk. Ezért a mai esős napon a vízi környezet rejtelmeivel ismerkedtünk...    ..
Tarzan Éva 2016.10.06 21:46:43
Kedves Óvodások!  Akkor ahogy megbeszéltük, holnap a doktor bácsi mindenkinek beadja a szükséges oltásokat.  Mint mondtam, ezek feltétlenül szükségesek Afrikába indulás előtt.  Nagy gyerekek vagytok már, nem fog fájni. Semmivel sem fájdalmasabb, mint fejjel lefelé leesni a csúszda…..
Tarzan Éva 2016.10.06 21:33:12
Tarzan Évike is teljesítette a feladatot!!! :)..