Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierre André Herbie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pedig még egy villával is megpróbálták kipiszkálni.....
Pierre André Herbie 2016.10.10 23:04:45
A tegnapi felfüggesztés után jelen állás szerint a Népszabadság - legalábbis abban a formájában, ahogyan eddig ismertük - megszűnt létezni. Ezzel nem halt meg a demokrácia, nem pusztult el a sajtószabadság - de semmi olyasmi se történt, aminek akár hardcore jobboldaliként is örülni lehetne. A…..
A Népszabadság sunyi-lapos bezárásáról süt, hogy politikai okokkal magyarázható, de senki se higgye, hogy csak és kizárólag a mostani hatalom a hunyó. Nincs mit rugózni azon, hogy a háttérben a Fidesz médialenyúlási törekvésezi állnak, a duma a nagy bukórón csak részben igaz, hiszen javult a…..
bircahang Érték 2016.10.09 07:07:00
A marxizmus és a liberalizmus esete az értékkel. A marxizmus gondja az, hogy nála az érték és az ár különválik egymástól. Ez tulajdonképpen a marxizmus legnagyobb gazdaságfilozófiai hibája. S pont ezért értelmetlen Marx alapegyenlete a kizsákmányolásról. Marx ugyanis úgy…..
Pierre André Herbie 2016.10.09 18:13:48
@Sexual Harassment Panda: Tény, hogy keményen dolgozik a támogatói elvesztéséért.
Végre egy jó hír! A liberális okádás és népellenesség egyik fóruma, a Népszabadság című ultrajobbos-ultraliberális szennylap megy megérdemelt helyére, a szemétdombra. Ahogy ezt ők mondják: nem volt rá piaci kereslet. Bontsunk pezsgőt! Közben az MSZP tüntetést szervez. Vicces: a lap másfél éve még…..
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
Pierre André Herbie 2016.10.06 09:20:04
@α Ursae Minoris: Ennek egyszerű magyarázata van. Kicsi a mellük. A kis mellek nem mutatnak jól kipakolva.
Október 2-án helyhatósági választásokat tartottak Bosznia-Hercegovinában. Különösebben nagy földindulás nem történt: a szerb entitás területén a Milorad Dodik vezette, szeparatista SNSD nyert a legtöbb helyen, míg a bosnyák-horvát föderációban a Bakir Izetbegović-féle konzervatív, muzulmán…..
Pierre André Herbie 2016.10.05 22:46:15
@kewcheg: Ja, mert Jugoszlávia meg Csehszlovákia nem kis szar államok voltak ám! Dehogy. Igazi nagyhatalmak. Ne röhögtess!
Szemben a szovjet időszakkal, amikor voltak elismert és nem elismert nemzetiségek, a mai Oroszországban ez a különbségtétel nem létezik. Tehát nincs jogi különbségtétel nemzetiségi alapon. Bevezetőként röviden az ország közigazgatásáról nemzetiségi és nyelvi…..
Pierre André Herbie 2016.10.05 22:36:53