Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dabos Gábor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a magyarok egyik kedvenc nyári célországa Spanyolország, a nyaralás sokakat csábít a tengerpartra vagy éppen Madridba. A fővárosban él immár tíz éve Lori, aki azt szedte össze, mire érdemes odafigyelni annak, aki a mediterrán országban töltené a pihenését. Mi az a…..
Köztudott, hogy a testmozgás elengedhetetlen testi-lelki egészségünk megőrzése szempontjából. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy gerincünk számára bizony nagyon nem mindegy, melyik sportágat választjuk.  Az alábbiakban megvizsgáltam néhány népszerű sport mozgásszervekre gyakorolt – áldásos…..
A Marson soha nem járt még ember, pedig a második legközelebbi bolygó hozzánk. A két égitest mozgását vizsgálva átlagosan 225 millió km -nyi távolságra van tőlünk, néha 60 millió km -re is megközelítjük egymást, - mint legutóbb 1988 szeptemberében, amikor csak 58,7 millió km volt a távolság - de a…..
Világelsőségből (az első budapesti metróvonal a kontinentális Európa első földalatti vasútja, a világ első elektromos földalattija) világ szégyene lett a budapesti metró. Nyilván képtelenség lenne ennek a rendkívül szerteágazó ügynek akár csak a nagy vonalait felvázolni. De a lényeg: a lerohadt…..
Azt gondolnánk, hogy ha valaki emberi lény, legalábbis látszólag, az rendelkezik a logikus gondolkodás képességével. És akkor, az irodám előtt ácsorogva megérkezett egy biciklis ember, aki a fent látható módon, igen gondosan leláncolta a bringáját. El is gondolkodtam azon, hogy ha valakinek…..
Dabos Gábor 2017.06.18 12:01:40
@Denise Hogyisdugják:
Szia. Igen, megfenyegetted a másikat: " sokáig fogsz élni és csuklani is... " A sokáig fogsz élni kijelentés önmagában még nem fenyegetés, függ a hangsúlytól, de a ... a mondat végén jelzi, hogy nem jó értelemben teszed.
Én ilyenkor ütök idehaza :) Kocsmában meg az ember fejét az asztalsarkába tolom :)