Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert Áron

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az evolúció során nem csak az ember alkalmazkodott a környezetéhez, hanem a minket körülvevő legtöbb élőlény is. Vajon milyen módosulatokkal vészelik át a növények, a kedvezőtlen körülményeket? Miért nem fullad meg a vízben álló fa?..
Hazatérve a munkából, iskolából, szeretünk lehuppanni a gép elé és versenyezni vagy lövöldözni egy kicsit. Csak hogy levezessük a napi feszültséget. Lenyűgöz minket az egyre fejlettebb képvilág, a hirtelen, gyors váltások, akció és az izgalmak. Egyszerűen kikapcsol minket és…..
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Egyre több iskolás gyermek küzd számolási, olvasási és helyesírási problémákkal, amelyek oka főleg idegrendszeri eredetű. Sajnos mégis gyakran lustának, butának bélyegzik őket, pedig a megfelelő képzés elegendő lenne a felzárkózásukhoz...
Herbert Áron 2016.11.24 17:54:22
Max Weber német szociológus-közgazdász volt, aki először fogalmazta meg, hogy a kapitalizmus kialakulásában szerepe volt a protestáns puritánok eszméinek és életszemléletének. A protestáns etika fontos része a szorgalom és a takarékosság mind az idővel, mind a vagyonnal. Weber ezen állítását a…..