Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nahvalr

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno a Ház az erdő mélyén kibeszélős-elemzős írásom elég nagy népszerűségnek örvendett, nem tudom, hogy azért, mert jó volt vitatkozni a film zsenialitásán, vagy csak mert tényleg megérdemelte a különleges bánásmódot. Így most kísérleti jelleggel ezt megismételném egy…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Nahvalr 2014.01.09 22:13:15
@Lorand Daniel: a film messze nem igaz 80%-ban, csak pár jelenet történhetett meg a valóságban, van ami amúgyis hülyeség.
Hitler soha egy szóval nem mondott ilyet véletlenül sem, de szerintem ez itt ne legyen téma.
Nahvalr 2014.05.05 22:38:21
@Máté Péli: Töltsd le. Nem jó.
Nahvalr 2014.05.06 13:21:37
@Máté Péli: Ncore-on semmi nincs fennt ami picit is érdekes. Anno én piratebayről simán leszedtem.
Őszintén szólva úgy készültem, hogy A bárányok hallgatnak-ról fogok írni, de sehogy se jött az ihlet. Mégis mi újat közölhetnék ezzel kapcsolatban? Egyszerűen egy jó film, és ezt nem tudnám hova ragozni. Talán majd egyszer visszakanyarodok hozzá, egy nagyobb poszt keretében,…..
Japánban nagy népszerűségnek örvend a Ju-On, amelynek sikerét Hollywoodban is megpróbálták meglovagolni az Átokkal. A franchise tovább folytatódik, Masayuki Ochiai ma látott hozzá a Ju-on: Owari no Hajimari (vagy ha angolul jobban tetszik: The Grudge: Beginning of the End) címre…..
Nahvalr 2014.03.04 23:35:47
Remélhetőleg holnapra kész lesz az a bizonyos toplista, addig is íme néhány meglepően jól sikerült darab. Avagy ezeket eddig én miért láttam? Ráadásul végre sikerült egy kicsit Amerikán kívülre is tekinteni. Az egyszerűség kedvéért haladjunk ábécé szerint! 1.…..
Nahvalr 2014.01.08 17:42:00
@purga: Most néztem meg szerintem egyáltalán nem vígjátékos, kicsit talán a lezárás. Fekete humor. Én inkább az átok féle filmeken szoktam röhögni :D de azért itt is voltak jó részek.
Mielőtt gyorsan végig görgetnétek az oldalt (á, kit áltatok, már késő), hogy hozzáfűznivalók elolvasása nélkül csak a címeket nyálazzátok el, jöjjön egy szokásos kis összefoglaló a tavalyi évről! Bármit is írjanak egyes fanyalgók, 2013 igenis a horror éve volt!…..
Kilenc, dzsungelharcra kiképzett deszantos katona küldetést kap, hogy derítsék fel, mi történt az egyik elnémult katonai bázison, amely feltételezhetően a gerillák kezére került. Az osztag, a nehéz terepen feljut a hegyen álló erődített bázishoz, de nem azt az ellenséget…..
A V/H/S tavaly akár zseniális lehetett volna azzal az alapötlettel, hogy több, különböző "talált" felvételből rakjon össze egy antológiát. Azonban a kisfilmek erősen hullámzó teljesítményt nyújtottak, ráadásul a kifejezetten ostoba (és szerintem felesleges) kerettörténet is…..
Egy fiatal pár elmegy az Erdőbe utána járnia Nagyláb legendájának, aztán persze ráfaragnak. Mindezt természetesen kézikamerás stílusban. Uncsiiiiiiiiiii. Ahogy maga a trailer is. Borzasztó. El se hiszem, hogy az író/rendező ugyanaz a Bobcat Goldthwait, aki legutóbb a maga nemében…..
Ideje letudni egy újabb klasszikust. Már csak azért is, mert szegény Tobe Hoopernél állandóan visszatérő hivatkozási elem ez a film a Texasi láncfűrészes mészárlás mellett, hogy igenis tudott ő jó filmet rendezni a sok hulladék mellett. Poltergeist - Kopogó szellem…..
Nahvalr 2013.05.30 18:20:19
@Befőtt: te mikor szándékozol megtanulni írni?

on: ebben a filmben soha nem értettem mi a jó, igaz kb a félig jutottam de majd megnézem :D ... vagy nem.
Emlékeztek még a Halloween Night Festre? Én anno többek között azért is hagytam ki, mert végül pont azt a három filmet nem tudták levetíteni, melyekre kifejezetten kíváncsi voltam. A forgalmazó ADS Service azonban nem volt rest kiadni őket szép sorban DVD-n, mondhatni teljesen…..
Nahvalr 2013.05.28 14:02:14
A film, amihez iszonyat mennyiségű poszter készült (mi ennek csak kb. felét mutattuk be), noha az előzetesét csak az első fesztiválos debütálása után lehetett megtekinteni. Érdemes volt várni Rob Zombie-nak egy olyan filmjére, ami se nem remake, se nem folytatás? Mindjárt…..
Nahvalr 2013.05.15 22:12:30
@Halloween 13: az ezer halott házák nekem is bejöttek :) itt nagyon találó volt purga hasonlata, nem is film ez csak erőteljes képek egymás után, de összeségében így szánalmas!
A House Is Not a Home. A sztorit le se írom, szerintem már a poszter alapján sejtitek - mit sejtitek, tudjátok -, hogy miről is fog szólni... Az előzetes meg... jaj. ..
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
Nahvalr 2013.05.02 22:20:56
@Herschmi: hova jársz bulizni? :O
Nahvalr 2013.05.03 02:38:24
@Herschmi: azt írtad több hányás van egy tinédzserbuliban mint ezekben a filmekben. Szerintem ez igen erős túlzás volt tőled, vagy kik nyomják így? :D
Nahvalr 2013.05.03 11:43:31
@Herschmi: Ja bocs a punkok az én köreimből pl. pont kimaradtak :D
Michael Costanza beperelte a Paramountot és a Paranormal Activity 4 producereit. Az úriember szerint a horror készítői az ő ötleteit használták fel a folytatáshoz és ezek után nem tüntették fel a stáblistán, de nem is értesítették, juttatást sem kapott. „Constanza azt…..
Nahvalr 2013.04.26 13:05:26
A Halloween remake csalódást keltő folytatása után Rob Zombie kijelentette, hogy ő szeretne másféle horrort készíteni. Nem folytatást, könyvadaptációt vagy ilyesmit, hanem valami eredetit. Majd olyan felkérést kapott, amit nem tudott visszautasítani: teljesen kreatív szabadságot…..
Nahvalr 2013.04.22 18:08:30
Rob Zombie 2009 óta nem csinált mozifilmet, idén a Lords of Salem horrorral tér vissza a vásznakra. Ebben egy Heidi nevezetű rádiónál dolgozó csaj egy érdekes és fura fadobozt kap a Lordoktól. Heidi úgy véli, hogy valószínűleg egy rockcsapattól kapta az ajándékot, ráadásul a…..
Hamarosan véget ér a The Walking Dead 3. évada, Rick és a Kormányzó rendezi "kis" nézeteltérését, talán egy pontosan kilőtt golyó formájában, esetleg egy jól irányzott machete suhintással. Őszig várni kell a következő szezonig, de a Skybound/USAopoly gondoskodik arról, hogy…..
Rég volt matiné, ennek oka prózai: mivel a legtöbbet -joggal- leszedegeti a Youtube, így nem láttam értelmét. Ez viszont egy khm, különleges darab, amit ugyan biztos le fognak szedetni, de sokan még biztos nem látták Minden Idők Második Legbetegebb Filmjét. FIGYELEM! Csak saját…..
A "Scary" cím ne tévesszen meg senkit. A posztert még anno mutattuk. ..
Horror-Mirror Mama tesztefelvétel 2013.01.29 18:42:40
Nagy sikernek örvend a Guillermo Del Toro produceri felügyelete és Jessica Chastain főszereplésével készült Mama horror. Akad benne egy kísértet, a forgatás előtt tesztelgették és hát eléggé félelmetes. Remélhetőleg a filmben is rémisztő lesz. ..
Nahvalr 2013.01.29 23:15:24
Nahvalr 2013.02.27 16:35:14
Bizony, bizony. Ahogy azt az óévi összegzésemben is írtam, elértük a bűvös számot a blog életében. Szokás mondani, hogy egy sikeres blog 2-3 évnél nem bírja tovább. Ha körülnézünk a szférában, akkor ez valahol igaz is (sajnos). Mi szerencsére a kevés kivételt képezzük.…..
Nahvalr 2013.01.24 10:14:00
Ha van film, amit nagyon várok, akkor az ez. Az eddigi kedvcsináló teaserek és art plakátok után végre láthatjuk, hogy nagyjából mire lehet majd számítani.  Alakul, alakul. ..
Nahvalr 2013.01.20 01:48:32
@Near93: hát trailer alapján ez SZAR :D de amúgy biztos jó lesz, én imádtam a filmjeit
Horror-Mirror S-VHS előzetes 2013.01.16 21:18:58
Ahogy korábban is írtuk, nem tököltek sokat, a V/H/S horrorantológia még októberben került bemutatásra, de máris itt a folytatás. ..
Nahvalr 2013.01.17 12:48:19
Ez így elég kemény, mi? (Korábbi poszter és teaser) ..
Nahvalr 2013.01.15 09:22:18