Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meronn

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igen, akkor az OECD legfrissebb, pénzügyi kultúrát elemző felmérése szerint tévedsz. A magyarok 76%-a nem tud kamatos kamatot számolni. Azt gondolod, az úgy sem olyan fontos? Bebizonyítom, hogy tévedsz. A kutatásban résztvevő 29 ország közel 52 ezer felnőttjének nagyjából a következő kérdést…..
Magyarországon a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhatnak. Nemrég az egyik ellenzéki párt azt is felvetette, hogy vonatkozhatna ez az engedmény a férfiakra is. De dolgoznak a magyarok egyáltalán (bejelentve) annyit? Az Eurostat legfrissebb adatai szerint az átlag magyar dolgozó…..
Így, a füstmentes világnap után egy kicsivel, tartsunk mind egy 5 perces, cigimentes cigiszünetet, amikor gyorsan kiszámoljuk, mennyit költöttünk a hónapban dohánytermékekre. Legyünk őszinték, a rendszeresen dohányzók gond nélkül elfogyasztanak egy doboz cigit naponta. De számoljunk inkább csak a…..
Vajon mire költ egy 6 éves? És a kisebbek? A REGIO JÁTÉK Kft. felméréséből és az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. kutatásából kiderült, hogy még a 6 éven aluliak is kapnak pár száz forintnyi zsebpénzt havonta. 6 éves kor alatt talán még nem nagyon költ az ember, 7 és 14 között azért a…..
Nehéz idők, nehéz döntések. Minden embernek megvannak a maga szerelmi, egészségügyi és egyéb problémái, ami viszont a cserekereskedelem óta mindenkit érint, az a pénz. Persze eltérő pénzügyi gondokkal küzd mondjuk egy huszon- meg egy egy ötvenpár éves, de nem pont olyanokkal, mint az előző…..
A reklám célja - akárhogy is szépítjük - a manipuláció. A manipulációt persze nem kell egyből patával és ördögszarvakkal elképzelni. Sokszor olyan dolgokra ösztönöz egy-egy reklám, amitől valóban jobb vagy teljesebb lehet az életed. Gondolj csak arra, hogy az adód 1%-a is elveszhetne, ha nem…..
A házasság még ebben a felgyorsult világban is fontos a magyaroknak. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy 2016-ban január 1. és július 31. között 29 000 házasság köttetett, vagyis 58 000 ember járult az anyakönyvvezető elé. Ez örömteli hír, az már viszont kevésbé, hogy a 29-ből csak 17 000 pár…..