Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A világ egy könyv...

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
/Henry/ Londonba érkezése után Henry nagyon elveszettnek érezte magát. A város hatalmas volt, és először azt sem tudta merre induljon. Az ábrándjain és a kényszerűségen, melyek idáig hajtották, felülkerekedett a kétségbeesése. Leült a pályaudvar vasszerkezetét tartó kis kőpárkányra, ami elég…..
/George/ George még jó darabig nem ment haza, miután Henrytől elbúcsúzott. A birtok körül járkált gondolataiba mélyedve. Minél közelebb volt a szeminárium kezdete, annál nehezebben tudott otthon megmaradni. Szüleinek, különösen édesanyjának, meggyőződésük volt, hogy az utolsó pillanatban…..
/Henry/   Henry Davis még utoljára megállt a tó partján fekvő domb tetején mielőtt elhagyta volna otthonát. Néhány percig az előtte elterülő tájat figyelte: a tavat, Keswick városának házait a távolban és a gróf kastélyát, melynek tornyai büszkén magasodtak a kis völgyben. Nem messze a kastélytól…..
Egy távoli elképzelt birodalomban, ahol minden égtájnak külön királysága van, melyeket a Nagy király tart össze, játszódik ez a történet, melynek központjában Felicia áll a tolvajleány, aki, miután megismeri Edmundot az apródot, egyszerre egy zűrzavaros és sorsfordító ügy kellős közepére kerül. A…..
A Változások kora egy immáron 4 kötetesre bővült regényfolyam első része, mely néhány hónapon belül fog megjelenni könyv formában. Először egy rövid kedvcsinálót szeretnék megosztani veletek a készülő első kötetről. :) A történet főhőse Henry Davis, az ír származású lovászfiú, aki az angol…..
Nórinak hívnak, és ami a legfontosabb, hogy gyerekkorom óta szerettem történeteket kitalálni. Öcsémet gyerekkorunktól a saját, sokszor elég abszurd meséimmel szórakoztattam, amiket néha  a mai napig felemlegetünk. Tíz éves voltam, mikor akkori nagy szenvedélyemet és az írást ötvözve egy…..