Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EurósParaszt Lite

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor egyértelműen Magyarországon él, és egyaránt sajátja a szkeptikus-öntudatos-mindentudó attitűd, a szolgáltatók eleve hazug kutyának nézése, és a jó öreg "Intézzék el és kész!"-mentalitás is. De lássuk, igaza van-e! Csudálatos levelezés következik tanácsadással. Kedves Tékozló Homár! Azért…..
Szegény olvasónk nagyon megszenvedett azért, hogy mindenféle körömrágós várakozással, aktív levelezéssel, érzelmileg fűtött telefonálással dúsított extrém kalandok után végkifejletként egy vagyona dekkoljon egy hónapja az eMagnál. Mindez azért, mert a cég és a vele szerződésben lévő futárszolgálat…..
Az ÉMKK vagyis az Észak-Magyarországi közlekedési Központ Zrt-nél megállt az idő. Pdf-ekből álló honlapjuk is érdekes, a bérletrendszerük meg különösen. Mondjuk rohanó világunkban talán kellenek is ezek a biztos pontok, kis kapaszkodók, szélcsendes kikötők.  Szia Hilda! Tanulságként szeretném…..
EurósParaszt Lite 2017.01.09 13:51:53
EurósParaszt Lite 2017.01.09 15:11:06
Szerintem nincs olyan, aki még meg egyetlen egyszer sem bánta meg, hogy a lendületes vaterázás közben lecsapott valamire, amire nem kellett volna. Kérdés, mi van, ha megbántuk tettünket, és inkább mégsem kérjük azt a rózsamintás párnát vagy praktikus…..
EurósParaszt Lite 2017.01.09 10:30:07
x
EurósParaszt Lite 2017.01.09 13:35:32
Noémi még egy videót is mellékelt nekünk annak bizonyítására, hogy az Aldi szívsalátája nem gyullad meg. Arra kérdésünkre nem válaszolt, hogy más zöldségféléket, esetleg konkrétan más salátafajtákat is eszébe jut felgyújtani, így ez a kísérlet ránk maradt. Vettük…..
..aztán kiderül, hogy nincs. Hello Homár! MOL-nak szóló levelem, amit megtévesztési céllal az NFH-nak címeztem. De már elpattant az agyam, amikor 3 hete nem tudják eldönteni, hogy van 72h áruvissza vagy nincs.... Oké, nem néztem meg olyan tüzetesen a vízforralót, na de arra…..
EurósParaszt Lite 2016.12.31 09:49:06
@neet: legjobb, mikor akkor is eled basszak a pontokat, mikor kifejezetten es celzottan nem kerted (ott es akkor, 3-rom masodperccel azelott). A zomancos talkak, zomancos bogrek mintazatjaiknak kulon kolteszetuk van, kerem! Jo kis mintak, kiraly kis mintak. Kismalac autoval. Meg hasonlo gyermekjelenetek. Minel tobb ilyen kepet gyujtsunk ossze szoban. Kivancsi vagyok kinel milyen landolt, ki milyen mellett nott fel.
Ez a hibadzo zomanc jo trukk, de mindannyian tudjuk, hogy no vagy! S csak az urugyet keresed az ooooorakig tarto nezelod-valogatasra, tesa!
EurósParaszt Lite 2016.12.31 10:40:02
Nemcsak a Samsung Note 7-est vásárlók szívtak nagyot idén, hanem az Iphone 6s-re benevezők közt is néhányan, és úgy tűnik az ő bajaikat sem sikerül gyorsan orvosolni. Az iStyleban valami misztikus időkapu miatt nem feltétlenül segítenek az ügyfélnek: Tisztelt Cím! 2015.októberében vettem egy…..
Mindig szomorú, ha egy sok éve működő cég egyszer csak lehúzza a redőnyt, így elég rossz volt olvasni azt is, hogy vége az Overlandnek. Pláne, ha ilyen ügyeket hagynak maguk mögöt. Mondjuk legalább a webshop nem működik már. Helló! Van egy elég szemét húzás, amiről jó…..
EurósParaszt Lite 2016.12.28 16:52:01
@Thule: sajnos akkora barom vagyok, hogy nem tudom ertelmezni, illusztralnad ezt egy eletbeli peldaval, mely eletszagu is megfelelokeppen? Milyen 3-harr madik szemely tud betoppanni a lebonyollitodasi lancba? Fakk me es enterr.
EurósParaszt Lite 2016.12.29 12:26:17
@Dikusz: nehogy kerdezz am valamit is.
Remelem Hilda kurvara picsan lesz rugva es beleall a seggeben egy tusarku dominkacsizma hegyes orra. Felulrol lefele-balra kanyarodo es mutato nyilacska, enter azaz.
Persze alap, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de azért ne tagadjuk, néha előfordul, hogya. tényleg nagyon ismer minket az ajándékozó, és így a legtökéletesebb dologgal lep meg minket - pont ugyanazzal, mint az anyánk isb. fogalma sincs rólunk vagy saját ízlésének…..
A filmről szóló írásom ITT olvasható.  Ahogy bejelentettem, készítettem egy második cikket, ami kizárólag a Mulholland Drive értelmezési lehetőségeit taglalja. Ugyanis egy bejegyzésbe ennyi mindent képtelenség belesűríteni, az első sokkal gyorsabban készen lett a fölösleges információk nélkül, aki…..
Boldog karácsonyt mindenkinek! Kedves Hilda! Annyi negatív sztori jelenik meg a Homáron, hogy érdemes néha pozitívval is szolgálni. Történt a minap, hogy a kisebbik fiamat vittem iskolába és felszálltunk a 198-as buszra, majd 2 megállóval később leszálltunk. Itt annyira a…..
EurósParaszt Lite 2016.12.26 11:00:27
EurósParaszt Lite 2016.12.26 11:11:34
@Manyecs: a szuloket gyokereknek kellene hivni, mert ugy logikus. EnEpp tegnap szamoltam le a palinkaval vegleg: hasmenes es szorulas egyszerre, hat ki fingott mar ilyet? Zabalas. Ma is. Olyan ez, mint a jofajta ivaszat: abba lehetne hagyni, de minek?:D
Az nem derult ki, mirefel a pirospont a volani dolgozok reszere: mert karba zarhato csimotat juttattak el hozzad? Ja jo.
EurósParaszt Lite 2016.12.26 11:55:12
@Manyecs: haverokbol lesznek a legjobb csaladtagok, s anyakbol a legjobb kurvak (karomkodas eseten).
Biztos nem egyszerű ezt a típusú dolgot menedzselni, de ez az eljárás inkább büntetés, mint ajándék. Kedves Homár! Ismerőstől kaptunk ajándékba a fiammal 2 feldobox fantázia kupont. Mivel még az idén lejárnak, próbáltam értelmezhető szolgáltatásra beváltani (vicces(?), de a legtöbb helyen az…..
EurósParaszt Lite 2016.12.23 13:08:45
EurósParaszt Lite 2016.12.23 14:56:25
@Manyecs: pont eszedbe jutott? De bazz, neked minden nap eszedbe jut valami, olyan ell vetemult vagy! De' enter (ksz).
@Cycmen: szerintem az is vitszes, mikor az aktual woman nem kap beontest es egyszerre szuletik a szar is, a gyerek is.:D Van egy film, regi es rongyosra jatszottak: Aranygyermek. De Szargyermek meg nincs!
Ez a tagitokupon mar humoros volt majdnem, de mitol kupon? Jok azok is, akik delikatesz konyhai egyveleget szivnak el, mert sok eszuk van, ez yutott eszembe.
@The Crazy One 5tös: az nincs meg. Hogy volt?
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
Zoltán tesztjének eredménye alább. (Weshopos rendelésnél az automatikusan érkező levél csak a rendelés beérkezését nyugtázza, a szállítást egyeztető emailig nem lehet ugye biztos az ember, hogy tényleg sikerült megvennie a terméket, de azért 5 nap alatt illett volna az OTTO-nak erre a pontra…..
Ki gondolta volna 5 hete, amikor megadta magát egy nyomtató, hogy örkény sztori születik történetéből! Örkény is sírva fakadna Egy ilyen szép, ősz végi napon kinek lenne kedve dolgozni? - gondolta a Canon nyomtató, és ettől kezdve módszeresen begyűrt minden papírt.…..
EurósParaszt Lite 2016.12.22 12:16:52
@Bluemotion: vagy elveszik a bevetel, melynek toredeke lenne a garancialis veszteseg. Nem mindig merik fel jol az emberek, mivel erdemes szarakodni, csak mennek a betanitott szemellenzok menten nula kreativitassal. Jo, vannak kotottpalyak, de hiaba valtja at viccesnek gondolot szarkazmusba Manci ugynok a keseredettseget, igazanibol megis tragikusan bena az egesz tokoles es csak nagyon raerok, meg passzionistak rojak az ilyen kinkeserves utakat.
Meg valaki kijelentet-kerdezte, hogy milyen nyomato lehet ez mar, hogy ennyi szerelesi kolts vs. a gep ara maga. En meg irtam, hogy oljan ez, mikor a laptopkijelzot 80 ezerert cserelik (ez csak a munkadij:D). Istenem, de felrugnam az ilyet. Hilda meg a roncsolt edesanyukaja holttestmaradvanyait orolgesse a nappali falarol lefele, ne az 1szem artatlan laptopos hasonlatomat a blogfeluletrol, koszonom.
EurósParaszt Lite 2016.12.23 11:11:35
@CID..: hol van itt csókolózni (már látom, de nem törlöm, ahogy a T9 is marad)! Gyökeres jó reggelt:
bonsaieejit.files.wordpress.com/2014/11/dsc_0872.jpg
@pengusz: mi a tököcském-gyököcském az a bf-es? S mér nem fagyállót rendelsz az legalább iható enter?
Gyerekkoromban, ha az utcán megpillantottunk egy kéményseprőt, azonnal énekelni kezdtük - persze csak fojtott hangon, hogy az egyszerre izgi és picit ijesztő titokzatos feketeruhás bácsik azért ne hallják meg -, hogy "kéményseprőt láááátok, szerencsét talááááálok",…..
EurósParaszt Lite 2016.12.22 12:26:02
@Manyecs: sajnaljuk, kifogy-urul-merult ez. Csak hajrat drukkra tudunk adni.
@Cycmen: a mellbimbonak jot tesz a fazalom, sot, a segg is valamivel kisebb lesz tolle. Szoval jo.
Egy nulla ide vagy oda! Na, itt pont sokat számít. Trükközés vagy sima elbénázás vajon?  Kedves Homár! Tegnap a Westend Konkurencia - fehérnemű és fürdőruha- üzletében történt a baki, amit csak ma vettem észre, mikor otthon kicsomagoltam a vásárolt árut. A…..
EurósParaszt Lite 2016.12.22 12:03:22
@városjáró: hogyan kapta meg olcsóbban az árut? Hm?
Lehet, hogy kicsit már eső után köpönyeg, de karácsony jövőre is lesz.  Kedves Homár! Szeretném megosztani, hogy milyen érdekesen működik, az eMAG házhozszállítási rendszere. És hogy, hogyan tudod elérni, hogy a telefonszámodat megoldási javaslatként kitiltsák a telefonos ügyfélszolgálatukról.…..
  8 hónapja intéz az Erste egy hitelmódosítást, de nem is ez a legelképesztőbb az esetben, hanem az a nemtörődömség, ahogy az ügy eseményeit szikáran összefoglaló levél alapján intézik. Csak úgy sorjázik a nem mondják, nem küldik, nem szólnak, nem keresik. Ha így működik a tavalyi Év bankja, milyen…..
EurósParaszt Lite 2016.12.20 13:42:07
@Manyecs: likőrproblémáim vannak.
EurósParaszt Lite 2016.12.20 13:57:18
@ittHUNvagyok: o nobol van es makacsul ragaszkodik a helyesen sulyozottnak velt reszletehez. Lehet, hogy nem is annyira tulsulyos magaban, belulrol, marmint ez a reszletje neki maganak szamara, csak arra vagyik, hogy halljak meg azt, amit o kilatott belole, ezert nyomatja ennyire. De nem tudom, nem is latom amit ir. Valahogy az irasjelekert felelos gombjai mindig beragadnak. De majd rabaszok egy tal csirizt a 105 key hun eszkozhardverere, aztan megoldodik az egesz problemakor.
@Manyecs: az mintha ugy lett volna, hogy megszunt. Erre te itt zabazod. Multban-e elsz? De reg nyammogtam. Kisfiam, az a vendegeke, nem eheetsz belollee.
Közeledik a karácsony, amit onnan is lehet tudni, hogy az adventi áhitat már befészkelte magát az ügyfélszolgálatok kommunikációjába. Tisztelt Tékozló Homár! Kisfiam megkért, hogy rendeljek neki egy xboxhoz való töltő szettet, ami tartalmaz két akkumulátort, egy dupla dokkolót és kábelt a…..
EurósParaszt Lite 2016.12.20 08:50:57
Hanyatlom, nem olvastam el M(al)aj Viktor fb-i kommentmuvet.
@kajo: kurvara nem kell kerdojel a 3. mondatod utan. Ezt korrigald magadban, nem elhetsz igy tovabb, gondolj embertarsaidra es az annya nyelvedre.
Ha megengedsz egy kulso szemleloi eszrevetelt: te vagy a posztban szereplo webshopos?:P Mert tul sok kulonbseg nincs koztetek. Infantilis erv ez a fogadjisten, magamrol pl. nem tudnek elkepzelni egy ilyen reakciot, nem felbaszodottsagi szintben nem, hanem stilusban, formajaban nem. Hulye userek mindig vannak, de ha mar a masik szemszogebol valo szemlelodesre buzditasz, hat a sokplatformos megkeresesnek is elkepzelheto, hogy van oka (aztan hogy mit jelentett szamara az elerhetetlenseg, megint egy masik kerdes lehet). Kivanom, hogy kerulj eljaras ala egyszer hirtelen felindulast kovetoen es hogy tanulj az esetbol, nezz magadba (amit nyilvan soha), mert kereskedelembe (sem) valo ilyen erzelmi intelligencia. Meg ugy szerintem kb sehova a Foldon, ketrecharcon kivul talan.
EurósParaszt Lite 2016.12.20 13:49:17
Pisa alany vagyok, bepisáltam. Az első mondatodat szépen ütöd a másikkal, miszerint mit tettél volna, ha ott van. Ennyiterről. Nem hőbörögni kell. Különben önkénytelenül is szépen visszacsatoltad ezzel azt, amily dijagnózisz felállítottam rólad.
@kajo: na megg írásjel-halmozás is tiltott. A szövegértés nem erről szól. Hanem arról.
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: naigen, csak utána diskurálni nem tud rolla. Felelősségvállalás a posztolás is. Nem lényeg annyira, csakhamáritt írunk.
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
EurósParaszt Lite 2016.12.19 09:56:35
@Manyecs: hogyhogy nem tudnal posztolni? Nem ertem.:/ Olyan vagy, mint en, sosem erteni.
EurósParaszt Lite 2016.12.19 10:17:56
@szelidorzo: notol varsz logikat? Hilda a legszarabb.
EurósParaszt Lite 2016.12.19 10:21:25
Van, aki azért nem mer online vásárolni, mert az interneten mindenki el akarja lopni a PIN-kódját és a a kártyaszámát és azt ő nem adja meg senkinek. Aztán vannak azok, akik bárhova, bármikor beírják bármilyen adatukat, mert hát oda van írva hogy biztonságos fizetés! A KÜRT hasznos tanácsai mindent…..
EurósParaszt Lite 2016.12.16 13:33:58
@Dikusz: hagyjuk mar ezt a bill fixaciot. Ha feloltozol vizszerelo overalba, akkor mar azza valsz? Nem? Ja jo, akkor A BILLENTYUZETRE IS OLYAN KIOSZTAST ALITHATSZ BE, AMILYET AKARSZ. Szoftveresen. Magas, mi? Feleslegesen ugatja a nep egyik fele ezt a masiknak ugyis, az idok vegezeteig.
Tschillagos megg jegyzes: lehetne meg pondoriteni a kerdeskort mechanikussal es hianyzo billentyuk temajaval, de meg az alapot sem hajlando megerteni enter! Ahogyan az irott kommunikacio barmilyen formaja is mindig _levelezes_. Valaki lojon fejjben. Eleg. Kussoljon mindenki aki hulyeseget ont magabol es nem hajlando abbahagyni. Kezdem en.
EurósParaszt Lite 2016.12.16 13:55:29
@The Good Boy: csak a bloggatdat.
@sarostehen: GEnerally Nederlande. A random-, illetve keresztbeertelmezesek szinesitik a vilagot, mely ePpen ezErt egyre inkabb fiktiv, szubjektiv vilagga valik, de nem baj, ugy is ez a nepsporrt.
Terraformalas: A:\>format F: /talajgyalu /ekevas /ugato kutya /pofogo trak-thor
A Békéltető Testületeket fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére hozták létre. Céljuk az ügyek egyszerűbb, gyorsabb, megegyezésre törekvő rendezése. Ajánlásaik nem kötelező érvényűek, így időről-időre felmerül a kérdés, hogy mi van, ha egy vállakozás max. elolvassa azt, aztán…..
EurósParaszt Lite 2016.12.16 12:53:32
@Manyecs: egyik yelenteset sem ismerem, csak masolom esz nelkul amit az emberektol latok, hatha nekem is sikereim lesznek a szavakkal. Eddig eleg jol megy, sztar vok. Ha meg megkerdojelezne valaki az okossagomat, hat alatamasztom azt egy megnagyobb katyvasszal (google fordito + nyelveszeti-fillozofiai randomfuggveny). Ez a veget nem ero siker receptje. Korlatlansag a homarphone reddel. Dreddel. Drebb biro bacsi rendet basz ahol kell es utana entert nyom: enter. Igy megy ez, uristen a hetvegi mi lesz uristen.
EurósParaszt Lite 2016.12.16 12:59:01
@Audrey80: arrol van szo, hogy anelkul valtasz szint, hogy cserelned kelened a bizsud. Mint amikor a Cyrix 233-as procit tuningolod 266MHz-re. Mekkimeled magad penzkoltestol, vasarlastol, idegtepoen hoszzura nyult nezelodestol, valasztas-tepelodestol, picsaskodastol. Jjjja bocs, mindezt ti pont szeretitek.:) Valami elementalis erovel hat ram beforditoan persze az ocskasag/igenytelenseg. Rohadtul nem allok szoba a zoldsegessel sem, ha nem sztravszovszky kirsstaj van rajta/benne. Legyen egy szint. Leld kedved benne, 2 Fi-Fi.
EurósParaszt Lite 2016.12.16 13:48:30
@Audrey80: nna ja. Megis tehat akkor miben lathatunk teged a kifuton? Jelenkor divatya szerinti batar szamlapok tenyleg gazak. Valassz fekete, satanista szamlapot! Meg hat ma keves feleslegesebb/luxusabb cucc van, mint az ora, foleg, hogy nemkell.
Viicen kivul, hogy lesz egy nobol feher hollo, azon felul, hogy eleve olyan volt mar feltehetoleg? Vasarlas temakore.
@Manyecs: nem t'om mirol van szo, mondjuk ez az allaphelyzet, ha olvaslak. Kivanom azt, hogy lass vendegul a szarbarna butorjaid kozott. Onnantol mar minden megy a maga utjan.
@CID..: utal az elokeszites elengedhetetlen allomasara, nevesen, hogy meghalal, te antidiszno allat, mer az ugye tisztatalan (behalok). Egyes terruleteken meghalol valfajaban el a kifejezes. Reklamban is 1 teRRas winyonak mondtak a tarhelyet. Kemeny ez azert.
Az okos ember más kárán tanul. Legyen mindenki okos! És egyben kíméletes olvasónkkal, akinek ezúton is köszönjük, hogy elmesélte, hogyan lett adathalászok áldozata. A műfajon belül külön neve is van egyébként az eredeti oldalakra nagyon hasonlító fake oldalakkal dolgozó…..
A kisboltok mindig állati zsúfoltak, de azért a mérai Coopban lehetne kicsit rendezettebb a káosz. A zöldséges pult mondjuk innen pont nem tűnik annyira gáznak, a házunk melletti CBA ezerszer hervasztóbb, de az útakadálynak is beillő wc-papírhalom, meg a szalámiszeletőn látható gyanús foltok  gázak.…..
EurósParaszt Lite 2016.12.13 23:29:14
@The Crazy One 5tös: jogos az eszrevetel, en is megfigyeltem ezt. Aztan ell olvastam a backup blogunkat es ott az en muveszetem is hullott rendesen. Nyugi, nem alltam at a setet oldalra es szopogattam a csiklojat orakon at, dehogy.
EurósParaszt Lite 2016.12.14 12:28:26
@ebella: egy csupa becsületes kereskedőből álló világban még tán bólogatnék is. De ez így pont olyan egyoldalú és álszent, mint amit te támaaac.
EurósParaszt Lite 2016.12.14 12:32:40
@ebella: de egy gusztustalan féreg vagy te. Tipikus magyar üzletember. Mondjuk a monopólium azt árul árérzékenyeknek amit akar. Mecsoda erroros vásárlókezenség. Az árú meg áru 2 külön szó...