Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0k-

110 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brains május 2-án különleges koncertet adott a Budapest Parkban. A csapat ezen a bulin, három szám erejéig színpadra hívta a Kosheen énekesnőjét, Sian Evanst, akivel együtt adták elő közös szerzeményüket. A We Are One című dalhoz a Deadcatdigital készített videóklipet,…..
Kumin szerint Új baloldalt? 2011.10.29 10:20:20
Eddig a Negyedik Köztársaság Ifjúsági Mozgalom (4K!) két irányból tudta magára felhívni a figyelmet. Egyrészt magára húzta a perfekcionisták kritikáját, miszerint miért is negyedik az a köztársaság ott, a nevükben. Másrészt csináltak indulásnak egy különös ízlésvilágú…..
0k- 2011.10.29 16:37:30
Az MTV-székház ostromának szervezői idén is megrendezik október 23-ai hagyományőrző felvonulásukat. Aki szeretne becsatlakozni a gyújtogató-rongáló menetbe, azt a szervezők szeretettel várják 18:00-kor a Szabadság térre. A program: 18:00 Gyújtó hangú nyitóbeszéd, Baló…..
0k- 2011.10.23 10:27:22
szellemszar Demó 2011.10.09 11:58:00
Egy korábbi posztban azt írtam, h nem nagyon látom értelmét a demonstrációknak és elbizonytalanított, h pedig számos ilyen van manapság. A bajom továbbra is az, h az elégedetlenkedés lehetősége bele van építve a rendszerbe. A londoni zavargások alatt megugrott a kereslet a…..
Legalább 5-6 ezer évvel ezelőtt keletkezett vallásunk, amely tényleg a miénk és nem mások erőltették ránk. Tűzzel, vassal, vérrel, hatalommal, furmányságokkal. Facebook közösségi oldalunk most indult.A vallásunk egykori intézményrendszerét lerombolták, vagyonát…..
Kigondoltam Svejcifrank 2011.08.03 10:28:00
Mióta Franklin Benjamin feltalálta a kamatos kamat csodálatos erejét, valamint a Rotschildok az FRBS-t, és a privát központi banki és a kétszintű bankrendszer intézményét, valamint eltörölték a pénz arany vagy ezüststandardját, mihaszna politikusaink gyakorlatilag annyi pénzt…..
0k- 2011.08.04 00:57:15
@"the dragon": azok, barátom, szimbólumok.
0k- 2011.08.04 01:05:17
@"the dragon": igen :)))))
0k- 2011.08.04 01:07:47
@"the dragon": ez érdekes. folytasd még, kérlek. mit gondolsz rólam?
szellemszar Elmevírusok 2011.08.03 14:04:00
Persze olvasom a cikkeket a norvég mészárlással kapcsolatban, és már elsőre feltűnt a sok zavar és ellentmondás, amivel az az ordenáré gyökér a tettét próbálta igazolni. Az az 1516 oldal egyszerűen feleslegesen tárolt tartalom. Például amellett, h bazinagy önverés a…..
Most találkoztam az utcán egy ilyen menettel, akik azt skandálták, h "a nem az nem!". Ez persze így elég hülyén hangzik, de pár perc után rájöttem, h a nemierőszak ellen demonstráltak (illetve még pont zajlik, tehát -nak). És ugye tényleg, a nők millió féle képpen…..
Olvasom a hírt, a Kossuth teret az 1944 előtti formájában állítják helyre, a járműveknek pedig mélygarázst építenek. Nem lesz tehát a tér egyik sarkában játszótér – mint amiről néhány éve még szó volt. De mit is jelent az, hogy a teret a háború előtti formájában…..
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
Emlékszünk még Magneto szökésjelenetére az X2-ben? Hasonlítsuk össze egy kicsit az X-Men 3 Golden Gate relokációs szekvenciájával (vagy akár a mobil börtönkonvoj elleni támadással). Megvan Ian McKellen hűvös, elegáns mosolya az előbbiben, miközben az őröket öli? És megvan a…..
Március 11-én jelent meg a veszprémi Hősök negyedik albuma Négy Évszak címmel. A kézzelfogható kiadvány mellé ajándék 48 oldalas ízlése kiskönyv jár, mely fotókkal, sztorikkal és szövegkönyvvel pakoltak tele. Tavasszal húsz állomásos lemezmegmutató turnéra indul a…..
0k- 2011.03.11 14:38:47
szellemszar Internet 2011.03.05 18:06:18
Ezen a videón azt mondja az egyiptomi, h hogyan használta az internetet a forradalom: Ezen pedig azt mondja a fehérorosz, h hogyan használja az internetet a diktatúra: ..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..
A budapesti artmozik vezetői 2010. év végi közgyűlésükön egyhangúan megállapították, hogy néhány hónapnál tovább nem futja a működési költségeikből – foglalta össze Pataki Ági, a Budapesti Artmozi Egyesület újonnan megválasztott elnöke. Mint az a sajtóban is…..
0k- 2011.01.11 22:50:49
szerintem teljesen mindegy, hogy a mozi árt vagy nem árt, akármilyen, de a filmeket vetíteni kell. látni kell, be kell mutatni őket. nagy álmom, hogy a lehető legtöbb magyar film kerüljön fel a torrent hálózatra. a jogdíj, a szellemi tulajdon anakronisztikus dolgok, vö:
itcafe.hu/hir/godard_torrent_szerzoi_jog.html
ebben a keretben a mozi arra jó, hogy sokkal nagyobb vetítőfelületet biztosít, mint amit otthon elérhet az ember. ugyanakkor a kivetítők és egyéb házimozi technológiák fejlődésével a moziélmény egyre inkább otthon is elérhetővé válik. a film mindig a technológiai fejlődés által volt meghatározott. lehet, hogy a mozi egy elavult dolog?
Élvezetes volt felfedezni az Utópia c. előadás élő makettvárosát. Különösen azért, mert előtte semmit sem tudtam róla, a plakátot nem láttam, csupán azt tudtam, hogy 20 órától fél tízig tart az előadás (amiről viszont kiderült, hogy rosszul tudom, mert valójában tízig…..
szellemszar Megosztós 2011.01.12 16:28:54
Mostanában történt velem olyan, hogy valamit meg szerettem volna osztani másokkal a hálózaton, de látszólag nem egyértelmű, hogy melyik csatornát érdemes választani. Ha például egy linket vagy rövid véleményt szeretnék közzétenni, akkor arra jó a Twitter. Ha képet szeretnék…..
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
szellemszar Jobbal jobb? 2010.12.30 16:07:55
Mivel mostanában talán a szokásosnál is többen politizálnak a környezetemben, gondoltam megírom ezt a bejegyzést, ami a politikai térről szól. A politikai koordináta-rendszer hasonló a Descartes-éhoz, két tengellyel osztja négy tartományra a kétdimenziós teret. A wikipedia…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
szellemszar Lecsatolás 2010.12.13 12:53:00
Felszállás előtt odamentem a peronon cigiző kalauzhoz, hogy megkérdezzem melyik kocsi a dohányzó. Azt mondta, hogy sajnos mostmár egyáltalán egyik szerelvényen sincs. Én meg nem értem, hogy miért kell megint ilyen aljas módon kibaszni az utasokkal. Kit zavar vajon, hogy a vonat egyik…..
Szóval megint készítettem egy ún. borítót egy digitális lemezhez, pedig nem tartom magamat grafikusnak. De hogy lehet ez? A grafikai tervezésben az a jó, hogy nincsenek szabályai, hanem azt csinálhat az ember, amit akar. Végső soron az dönt, hogy ránézünk a tervre és az vagy…..
szellemszar Bejutott az eszembe 2010.10.30 16:06:00
A minap járkáltam az utcán és a 46-os villamos megállóiban kiszúrtam október 23-ára készült szabadsággal foglalkozó plakátokat. Az általuk közvetített magas koncentrációjú pátosztól valamelyest túlcsordultam, ami végül szkepticizmusra sarkallt. Először is az jutott…..