Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanzo The Razor

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Hiedelmeink 2017.10.18 06:20:24
A közelmúltban két olyan előadást is tartottam, melynek fókuszában az egészséges életmóddal, táplálkozással, egészségtudatossággal kapcsolatos tévhitek, hiedelmek álltak. A tapasztalatok alapján azt gondolom, érdemes közreadni a hiedelmekből felállított toplistát. Péntek 13, fekete macska, régen…..
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
Hanzo The Razor 2017.06.27 07:55:17
@KaTe: Fizetnék én bankkártyával webshopban, de elég kevés helyen oldották ezt meg.
Egy kis kiegészítés a múltkori manginás cikkhez. Nézzük meg végre, hogy kik a magyar média legfelkapottabb, egyben legröhejesebb manginái. Kizárólag közszereplőkről lesz szó, tehát a cikket a Szólás- és véleményszabadság támogatja...
Az erasmus program világszerte nagyon népszerű a diákok körében. Először, 1987-ben csak a belga, dán, német, görög, francia, ír, olasz, holland, portugál, spanyol és angol diákoknak adatott meg a lehetőség, hogy külföldön tanuljanak. A magyar fiataloknak 11 évet kellett…..
Bocs, ez most szubjekítv lesz. Jó volt ez a Könyvhét, sok okos emberrel beszélgethettem, mindenféle ekönyves huncutságokról, gyártástechnológiáról is. Megtárgyaltuk, hogy a Kindlegen valamiért a duplájára fújja a (fontbeágyazás miatt) amúgy sem kicsi epubokat. Előkerült a…..
Felvezetés Aki már most kikapcsolná a blogom és menne a TEK-hez vagy a diliházhoz feljelenteni, annak szólok, hogy az Európai Parlamentben készült felvételt is tudunk már mutatni (alább): a téma teljesen hivatalos! A Bilderberg csoport vezetők féltitkos csoportosulása, mely…..
Hanzo The Razor 2014.05.29 13:08:09
@nemez: ...Jézus pedig eközben megváltja a világot...nyugodtan hátra lehet dőlni.
Bevallom, kicsit le vagyunk lassulva, pedig azért történnek itt érdekes dolgok. A nyúl el-szem-te-le-ne-dett (*) A könyvwarez témáról már sok szó esett, a dolog nem fekete-fehér, ez világos. Bizonyos esetekben hiányt pótol, más esetekben arra kényszeríti a kiadót, hogy…..
Hanzo The Razor 2014.03.29 15:17:31
9000ebook.blogspot.hu/ ezt meg hogyan lehetne letilttatni?
E-könyv olvasók A Kis Testvér 2014.01.25 10:43:13
Egyszer már pörögtünk a történeten a bejelentés táján, hogy mi is az a Beagle, és hogy van-e létjogosultsága. Nos, a Telekom jóvoltából a kezembe került egy, hogy próbáljam ki (és fejtsem meg a talányt). Jelentem, rájöttem! A Beagle - meglepő módon - nem egy ekönyv-olvasó,…..
Drága Barátaim! Vészterhes idők ezek! Víz (helyett szomjhalál)Kérlelhetetlen, önző, profitéhes cégek szárítják szánt szándékkal többek között a Káli-medencét, de az elmúlt évek sorra mutatták jeleit, hogy az egész vízközmű szolgáltatást privatizálni óhajtják a -…..
Amikor igencsak javasolt, hogy az élelmiszer termelő rendszerünk milliónyi organikus kiskertre és közepes családi gazdaságra alapuljon, szinte mindig akad valaki, aki azt mondja, hogy ez nem reális. Aztán gúnyosan beszólnak, hogy „Lehetetlen ellátni a világ növekvő népességét…..
Több kertészeti szakkönyvben olvashatjuk, hogy a sárgarépa eredetileg nem narancssárga volt. Az első termesztett sárgarépák színe lila, citromsárga vagy fehér volt, a narancssárga csak később jelent meg. De hogyan, és miért? Erre a kérdésre egyik könyv sem adott választ. Végre…..
Polgári megmozdulás Magyarországért szombaton 3-kor a Kossuth téren!Kedves Barátaink! Mint azt tapasztalhatták, az események felgyorsultak. Példátlan támadás érte, éri a magyar szuverenitást. Ezért az Élőlánc Magyarországért 14-én, szombaton 15 órai kezdettel demonstrációt…..
Ennyit ér manapság a természet és annak védelme? Egy fociszurkoló blog több szavazatot kap, mint a GreenR? Szavazzatok és másokat is klikkeltessetek a GreenR-re: ezt be kell hoznunk :)! Egy hetünk van!A legbiztosabb és legkiszámíthatóbb módja a győzelemnek, ha blogod a saját…..
"Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester. Ezek a…..
2010. július 12-én a Magyar Országgyűlés "Együtt-lét. Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében" címmel nemzetközi fotópályázatot hirdetett meg. Pályázni a határokon túl élő magyar kisebbségeknek a többi kisebbséggel és a többségi népcsoporttal…..
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
Hanzo The Razor 2011.03.27 10:29:44
Kevés jó minőségű közösségi szolgáltatás van ma a weben. A Flickr mellett talán a Vimeo a másik olyan szájt, mely folyamatosan és érezhetően törekszik arra, hogy felhasználóinak a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa. Miként a Flickr-nél, úgy a…..
Hanzo The Razor 2011.02.05 16:27:55
Meg ez is: www.kerecsen.tv
Egyébként a magyar egységsugarú userek még mindig keverik a Youtube-bal, és nem győzöm flagelni a nem a vimeóra való tartalmat.
Ha lenne kedvünk viccelődni, mondhatnánk, ismét új nevezetessége lett cívishonnak. De nincs kedvünk. Ezért következzen kommentár nélkül Konyhás István tegnapi fotója! A helyszín: Debrecen, Pac. (Előzmény: A víz az úr – meg a képviselő) ..
Ne figyeld, hogy megfigyelnek! Ha közterületen kamerákkal figyelteted az embereket, akkor erről kötelességed tájékoztatni őket. Például tájékoztató felirat elhelyezésével. De így? Meddig és miféle módszerekkel lehet még hülyének nézni és megalázni a debrecenieket? Miféle…..
Választók keresik a megválasztottakat. Nyílt meghívólevél a városatyához. A választási kampány óta nem nagyon lehet „terepen” látni önkormányzati képviselőt Debrecenben, legfeljebb néhány ottmaradt plakát őrzi az arcukat a helyiek emlékezetében. Amióta pedig…..
Még pénzért sem adják ki a közgyűlésről készült vágatlan felvételeket. A közpénzen működő debreceni önkormányzati médiaportfólió vezérlő csillaga, a polgármester által a minap függetlennek nyilvánított városi televízió mindig tud meglepetéssel szolgálni. Szolgálni…..
Hanzo The Razor 2010.10.15 16:19:14
A Fidesz nem ért egyet a városvezetéssel. „Nem szerencsés újabb óriásdobozokat építeni a már meglévők mellé” – érvelt több alkalommal is a helyi Fidesz. „Nem is értem, hogyan láthatja egy felelős városvezető településének fejlődését a…..
Rengeteg fontos dolgot jelentett be tegnap a Google. Egy-kettőre én is kitérek ezen a blogon. Az egyik mindjárt egy valóban fontos dolog: a Font API és a hozzá kapcsolódó Google Font Directory. A kiváló minőségű, ingyenesen hozzáférhető és alakítható webes fontkészleteket a…..
Hanzo The Razor 2010.05.20 13:00:07