Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amineknevetadokelveszik

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy, hogyan juthatsz(hatnál) ingatlanhoz, ha nincsenek módos családtagjaid, szüleid se tudnak/akarnak segíteni, nem örököltél, nem te vagy a multivezér 500ezer forintos fizetéssel, csak egy sima kis egyéni vállalkozó, aki papír alapján még csak nem is hitelképes. Először is kezdjük, ott, hogy nem…..
Két érdekes és érdeklődésre számot tartó téma kerül ma terítékre, ugyanis mindkét témakörben nemrégiben született új szabályozás, melyek fontos változásokat ígérnek. Az egyik az engedély nélkül fúrt kutak legalizálása, a másik pedig az avarégetéssel kapcsolatos új rendelkezés. Terjengős bevezetés…..
Amineknevetadokelveszik 2020.06.08 23:43:15
@DarthVader: vajon mikor jon el az ido, amikor mindenki tisztaban lesz vele, hogy a tulajdon kotelezettsegekkel is jar. Ha nem tudod helyben megoldani, akkor elszallittatod penzert. Ilyen egyszeru.
Az onfelmentesed a megelhetesi bunozes felevel egyenerteku.
Ronggyal, minden szarral valo futes is be van tiltva, csak vannak olyanok mint Te, es azt is leszarjak.
Amineknevetadokelveszik 2020.06.09 02:04:52
@énisfélek: vagy olyan onkormanyzatot valasztanak, akik az egetes tiltasa melle megszervezik a szezonalis zold hulladek ingyenes elszallitasat. Mivel erre is van pelda pl Budapesten.
Ugye mennyivel jobban hangzik?
Olvasónk úgy érzi, jogos elvárás egy villanyborotvától, hogy ha borotválkoznak vele, attól ne menjen tönkre. De sajnos az eMAG szerint éppen ez történt: a javítást és cserét azzal az indokkal utasították el, hogy a nem megfelelő használat következtében ment tönkre a egy hónapja használt Philips…..
Amineknevetadokelveszik 2020.04.15 17:43:26
@Gonoszgólya: ezen én is fent akadtam. 9 éve vettem az elektromos borotvám. Ha 1-2 évente kellene, inkább áttérnék szappanhabra és borotvakésre.... Vagy legyen olcsó és kényelmes, ha az nem lehet legyen legalább "cool" a borotválkozás :D
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Nemi identitás és nemi szerepek. Már úgy születünk, hogy tudjuk, kisfiú vagy kislány szerepben kell léteznünk vagy a megszokás és tanulás alapján sajátítjuk el? Szerintem mindkettő egy kicsit. Sok dolog kódolva van a DNS-ben, más dolgokat pedig út közben szedünk fel. Már egész csecsemő korban…..
Amineknevetadokelveszik 2020.01.05 20:17:39
@Örömhernyó: ez inkább az oktatás szégyene :D aki el tud olvasni egy receptet, és képes használni mérleget és mérőedényeket, és tud követni 1-2 mondatos utasításokat, az tud főzni is.
Aki nekem azt mondja, hogy nem tud főzni, az egyből bekerül a retardált kategóriába.
A "nem akar főzni" az OK, abba nem tudok belekötni, de a "nem tud" az durva.
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
via GIPHY Fantasztikus gordiuszi csomó, ami látszólag nem is olyan nagy gond, viszont a következtetés igen. Mi van, ha a levél követelésről szól és végül a végrehajtó is ide jön majd végrehajtani? 2015-ben (!) vásárolt ingatlanomra a mai napig küldözget levelet a Telenor az előző lakónak…..
Amineknevetadokelveszik 2019.11.28 07:18:39
@a fekete krindusz: hja, csak epp szemelyes adatot postaz ki egy olyan cimre, ahol tudja, hogy a cimzett nem lakik. (Tudja, mert jeleztek nekik).
Btw nem tudom ki gondolja komolyan, hogy majd postara jarogatok, mert valaki az en cimemet adta meg valamikor levelezesi cimnek... nem teljesen eletszerutlen helyzet: megveszel egy lakast, amit korabban berbe adtak, es engedtek bejelentkezni a lakokat. En kijelentkeztetem azt a 40 embert, aki veletlenul bejelentve maradt, majd 10+ even at jarok a postara a kulonbozo szolgaltatok leveleivel? Lol. Felhivom 1x a szolgaltatot, ha keretlen levelet kapok, masodszor nem is kell. A lakcimem szemelyes adat, a hozzajarulasom nelkul nem kezelhetik. Az az o nyomoruk, hogyan gondoskodnak az adatbazisuk naprakeszen tartasarol, nem az enyem.
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
Amineknevetadokelveszik 2019.11.12 07:58:12
@The Good Boy: amikir harmadszor akart elkuldeni az okmanyiroda egy lakcimvaltoztatas miatt, szakadt meg bennem is valami. Mondtam neki, akkor hajlektalan leszek hivatalosan. En megtettem az allampolgari kotelessegem, bejelentettem, hogy mar nem lakom a regi cimen. Ha az ujat nem fogadja be, nem az en bajom. Ha nagyon szeretne, beirhatja az utcat, vagy a fat a KI@#$##@ HAZAM ELOTT. Erdekes modon megse kellett alairas egy 1x eve halott elozo tulajtol.
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Valószínűleg mindenki belefutott már olyan szomszédba élete során, aki minden lében két kanál típusú volt és egyszerűen az ember agyára ment a folyamatos sürgölődésével. Nagyon fárasztó, bosszantó és idegőrlő tud lenni egy ilyen szomszéd, lássuk egyik olvasókat mivel terrorizálják...
Amineknevetadokelveszik 2019.10.18 11:20:44
@élhetetlen: az IQ a korral előrehaladva folyamatosan csökken. Sajnos akik alacsonyabb szintről indultak, azoknak életvitelbeli okokból ráadásul gyorsabban is mint az átlag.
Szóval hja, a "nyuggerek" között több az idióta mint a 30-as 40-es korosztályban. Ha te nem ezt tapasztalod a saját környezetedben, akkor van egy rossz hírem arról hogy a környékeden ki az idióta "nyugger" :P
via GIPHY Klasszikus helyzet, amiben nem lehet elégszer elmondani a fogyasztói jogokat. Adott a kereskedő,a jótállási időn belül bekrepált termék és az igényünk egy ugyanolyan, jól működő termékre. De mi van akkor, ha náluk már nincs, vagy van, de azóta felment az ára? Drágábban kell megvennünk?…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Amineknevetadokelveszik 2019.09.25 07:58:22
@juhaszvik1: értelemszerűen nincs ilyen. Ha a munkádhoz kell, akkor nem fillérkuporgatsz, mert úgyis visszahozza azt az 1%-ot, plusz le is lesz költségelve => megveszed a hivatalos csatornán át. És itt most arról az esetről beszélek, amikor tied a cég. Alkalmazottként nyilván nem veszel munkaeszközt magadnak.
Minden más esetben !magánszemélyként! vásárolva, lett volna alternatíva.
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Amineknevetadokelveszik 2019.09.16 07:30:55
@Zsuzsi25: ezt nem tudom honnan vetted, de azért gyorsan gondold végig, vajon hány szülő költ 1 millát itthon a még meg sem született gyerekére... amikor kijön, hogy ez a szám eléggé elenyésző, akkor a logikus következtetés: nem ennyibe kerül.
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
Amineknevetadokelveszik 2019.08.02 16:26:49
@Kondom Keselyű: már lehet őket simán böngészni, ha rádugod egy random PC-re? :O Nem kell jailbreak, meg speciális kábel, meg extra programokat telepíteni?
Bámulatos a fejlődés.
Amikor rájössz, hogy a barátnőd szüleinek mosolya soha nem volt őszinte, a legjózanabb döntés, hogy lemondod a közös nyaralást. Posztolónk így tett, és nem tudja, hogyan tovább. Szereti párját, és nem akarja elveszíteni a szülei miatt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
  Senki sem bújhat ki a saját bőréből; kutyából nem lesz szalonna; s hiába csókolgatja bárki, a csúf béka sem változik soha daliás királyfivá. Nincs mit tenni, minden eleve elrendeltetett... Kétségkívül létezik ez a lehangoló világlátás, s nem csupán a közmondások világában, de tíz emberből…..
"Kedves" sofőr a fekete Mazdában! Először is azzal kell kezdenem, hogy elnézésedet kérem, amiért ma a középső ujjamat mutogattam neked Budaörsnél. Belátom, nem volt szép tőlem. Remélem, értékeled kedves szavaimat, mert ezek voltak az utolsó kedves szavaim hozzád. Miközben az ujjamat mutogattam,…..
Amikor egy pasi halk, visszahúzódó és nem túl nagy focidrukker, már egyből nőiesnek számít? Levélírónk nem érzi magát nőiesnek, csak nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímével.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Amineknevetadokelveszik 2019.05.10 16:52:00
@gyalogbaka: szoval 38 evesen van egy 30-40 nm es garzonod egy peremkeruletben meg egy kis hitellel terhelve. Lehet ha nem kurvaztad volna el a penzed, sikeresebb lennel a noknel :)
Egy népszerű gazdasági oldalon megjelent egy cikk, most tessék nagyon figyelni, egy hazai bank ingatlan értékesítésével foglalkozó vállalkozásának munkatársától, arról, hogy miért is érdemes ingatlan venni. A cikk címe a „Tízből nyolc fiatalnak esélye sincs, hogy saját…..
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
Amineknevetadokelveszik 2019.03.14 02:40:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Tekintve, hogy kozben a gdp 154%-a lett a 2010-es gdp-nek, ez nem gond. Gdp aranyosan csokkent az allamadosag. Mikozben a deviza adosag aranya is csokkent, szoval eleg sok szempontbol jobb a helyzet, ha nem csak a te altalad kiragadott szamokat vizsgaljuk.
Persze ettol meg eleg sok minden szarul megy az orszafban, de ezzel pont nem lehet fogast venni rajtuk.
Most olyan témáról beszéljünk, amitől a legtöbb ember szemérmesen elfordul. De elfordul a kormányzat is. Nem is beszénekl róla, azt gondolva, hogy amiről nem beszélnek az nem is létezik. A magyarországi hajléktalanok számáról nincs pontos adat, de a legutóbbi kutatásában mintegy tízezren vettek…..
Amineknevetadokelveszik 2019.01.31 07:53:16
@A Polgi: egyreszt tenyleg szornyu latni mit tesz egy emberrel a hajlektalansag.
Masreszt tenyleg ertheto, hogy az atlagember aki a fizuja 40%-at lakhatasra kolti, inkabb nem adna ingyen lakast senkinek.
Lehetne tomegszallasokon is emberi korulmenyeket biztositani...
Olcso berlakasra meg joval szelesebb tarsadalmi igeny is lenne.
Amineknevetadokelveszik 2019.01.31 13:50:09
@chrisred: engem speciel tobb dolog is fel tud haboritani. Pl az is ha stadion lesz az adombol rendes szocialis halo helyett. De altalaban nem szoktam felsorolni mi mindennel vagyok elegedetlen ;p