Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár 414 párt is indulhat az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson, de nyilvánvalóan csupán töredékük lesz képes végül mandátumot is szerezni. Habár az állami támogatásokat némileg megszigorították a közelmúltban, a Nemzeti Választási Iroda legutóbbi adatai szerint 58 formáció már…..
"Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége meghívja a CEU-n alkalmazott, ott tanító és tanuló amerikai állampolgárokat, hogy megvitassák a nagykövetség munkatársaival a CEU -t érintő közelmúltbeli eseményeket" - fogalmaz az érintetteknek április 7-én kiküldött  levélben...
A Fidesz immár egy vallási szekta elhivatottságával küzd a józan ész ellen. Alul az Orbán Viktor ítélőképességében vakon megbízó mintegy kétmilliós szavazótábor, a vezér alatt közvetlenül pedig a parlamenti mamelukok engedelmes hada serénykedik, akik egzisztenciális okokból szavaznak meg minden…..
A miniszterelnök nagyon durva egyeninterjút adott a megyei lapoknak. A Fejér Megyei Hírlap azonban önállósította magát...
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.12.26 16:07:02
@morpho: Az orszag szamara lenne megalazo, ha a miniszterelnok, szoba allna egy pszihopata hazudozo elmebeteggel mint a Gyurcsany. Meg ha az Orban vallalna is, en vallaszto polgarkent tiltakoznek, hogy a miniszterelnok elmebetegekkel vitatkozzon barmirol is. A Gyurcsany eseteben legfeljebb az elmekortani diagnozist lehetne megvitatni, de az Orban nem orvos, ezert ez, nem tartozik ra.
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.12.26 16:28:02
@jolaca: Az 100 szazalek, de inkabb 110
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.12.26 16:43:33
@MikeBoy: Te meg, mi lenne ha megnezned a szotarba, hogy mit jelent a nemzet, haza kifejezes.
forintot költött az Orbán-kormány a fölösleges népszavazásra, amit szépen elvesztett. Ez meghaladja azt az összeget, amit a Brexit-népszavazásra Angliában mindkét oldal költött. Ezerszeresen (!) meghaladja azt az összeget, amit a hazai demokratikus ellenzék összesen el tudott költeni a népszavazás…..
  Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).   Milyen érdekességet vehetünk észre…..
Orbán Viktor fogatlan oroszlánként küzdhet tovább Brüsszel ellen, ám ezt elsősorban önmagának köszönheti. A Fidesz csapata csúfos kudarcot vallott ugyanis hazai pályán az esélytelennek tartott ellenzékkel szemben, és a miniszterelnök hiába próbál úgy viselkedni, mint egy győztes csapat edzője, már…..
Orbán Viktor a Katolikus Rádiónak csütörtökön elmondta, hogy akármilyen eredmény születik a vasárnapi népszavazáson, ő "hamuban sült pogácsával a tarisznyájában" fog elindulni Brüsszelbe. Most a tegnapi szavazás után már azt is tudjuk, hogy valójában kétszersült került abba a bizonyos…..
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.10.04 10:25:42
A tegnapi estén az ellenzék hozta a kötelezőt, még ha kicsit nyögvenyelősen és izzadtság szagúan is - kivéve a Kutyáékat, ők nem izzadtak, gondolom azért, mert két farkuk van. De végül letudták ezt a szavazást is, pedig hát ez a szavazás mindenkinek csak púp volt a hátán. Némi szerencsével az…..
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.10.03 16:53:21
@tamas11: "A kérdés az volt, "Akarja e...hogy a magyarok megkérdezése NÉLKÜL "brüsszel" ... stb. Azt tudtuk, hogy nem akarhatja senki."

Nem kell a duma. Az ellenzek fel eve orditja, hogy ez kamu nepszavazas, es valojaban az egesz Orban Viktorrol szol.

ERTJUK. Tehat akkor ezek szerint a magyar nemzet 98% Orban Viktorra szavaz, mert mindenben egyet ert Orban Viktorral.

Szep volt Viktor.
Ilse Koch Ilse a Buchenwaldi koncentrációs tábor vezetőjének, Karl Otto Kochnak a felesége  volt. Mivel a férfi szifiliszes volt, Ilse más úton kereste a kielégülést. A foglyokat fajtalankodásra kényszerítette, a terhes nőkre pedig kutyákat uszított. Rengeteg rabot végeztetett ki…..
Szagértői vélemény Szavazók 2016.10.02 12:57:15
Jött szembe egy sötét tekintetű, hülyegyereksapkás izomagyú, kifelé a szavazókörből. Látszott, hogy tiszta ideg, hangosan mondogatta, hogy "dögöljenek meg az arabok". Aztán még kettő. A három észbajnok IQ-ja összesen nem érte el a negyvenet. Látszik, beérett a kampány. Ha kockás terítő lett…..
Jóóóóóóóó reggelt Magyarisztán, ébresztő magyarok! "Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen (népszavazás), de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak…..
KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.10.03 03:13:52
@micsoda?: "Posztiró minden szavával egyetértek, remekül megfogalmazta azokat a gondolatokat amiket a többség érez, csak kevesen tudjuk ilyen frappánsan kifejezni. "

Igen a tobbseg vagyis az a 2 % akik az ellenzeket tamogatjak. Ne is foglalkozz a maradek 98 % -al akik a kormany mellett vannak.
A 15 órás részvételi adatok szerint csak a jogosultak alig több mint 30 százaléka adta le a voksát...