Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betyarfiu

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
San Diego San Diego Képek 2021.11.30 13:10:36
San Diego San Diego Sea World 2021.11.30 12:54:11
  San Diego egyik legnagyobb és legvonzóbb látványossága a Sea World. A Sea World az egyik legnépszerűbb vidámpark, és történetesen a turisták egyik fő oka. Aki San Diegóba látogat, annak szándékában áll meglátogatni a Sea Worldöt - vagy legalábbis meg kellene látogatnia. Mivel a Sea World Shamu,…..
  Senki számára sem titok, hogy San Diego partja ideális hely a szürke bálnák éves vándorlásának megfigyelésére. A szürke bálnák vándorlása a természet egyik legszebb látványossága; a szürke bálnák vándorlása lélegzetelállító. A San Diego-i partvidék az egyik vándorlási pontjuk, amikor a…..
San Diego Old Town San Diego Park 2021.11.30 12:33:59
Az Old Town San Diego Park az 1821 és 1872 közötti korai amerikai és korai mexikói korszak életét idézi meg. A San Diegóban tökéletesen elhelyezkedő park segít rekonstruálni azt, ami egykor San Diego volt. Akárhogy is nézzük, egy kaliforniai utazás nem teljes az Old Town meglátogatása nélkül. A fő…..
A San Diego-i Little Italy gyorsan fejlődik, mint egy olyan belvárosi negyed, amely tökéletes lakóhely, vásárlásra, étkezésre vagy látogatásra. A Little Italy nagyszerű kilátást kínál az öbölre, művészeti és kulturális fesztiválokat, valamint remek ételeket. Az 1999-ben készült Little Italy közeli…..
  A kaliforniai San Diegóban található Cabrillo nemzeti emlékmű egy történelmi világítótorony, amely rengeteg programot kínál. Itt is nagyszerű kilátás nyílik, árapály-medencékkel, növény- és állatvilággal, bálnákat figyelhetünk meg, és még hadtörténelmet is találunk. Az emlékmű kijelölt ösvényeken…..
San Diego San Diego-i állatkert 2021.11.30 12:15:44
  A San Diego-i állatkert az Egyesült Államok egyik legjobb állatkertje, amely a kaliforniai San Diegóban található. Az állatkertben közel 4000 állat él, így ez az egyik fő ok, amiért érdemes San Diegóba látogatni. Az állatkertben találhatóak a híres-nevezetes pandák is, amelyek népszerűségének…..
Szexi tetovált csajok képei. Nézd meg a legjobb tetoválásokat az inked.hu oldalon...