Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FearTomi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
Subba Faszkorbács: NagyDuett Shake 2013.02.22 16:16:44
Nane, a vártnál jóval hamarabb reagált országunk az aktuális mémjárványra. Ennek ellenére jó nagy szar az egész. ..
FearTomi 2013.02.22 18:14:45
supertv2.hu/musoraink/a_nagy_duett/2511_ilyen_lett_a_nagy_duett_harlem_shake-je.html

Nem baszták el csak, csak meg lett vágva az eredeti video! Minden esetre ez is szar, de nem annyira, mint amennyire látszik...
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
Ha már a Blikk beleturkált, akkor túrjunk bele mi is. Mármint a főzős realityk szereplőinek zsebébe. A Blikk érdekes infókat közölt a Vacsoracsata és a Hal a tortán kulisszatitkairól. A legérdekesebb, hogy a Vacsoracsata 470 rugót hoz a szereplők konyhájára, míg a Hal a…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..