Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cz4

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ha el is tekintünk Orbán Viktor kétségtelen felelősségétől, sosem értettem miért gondoljuk, hogy jól működnek és mintául szolgálnak azok a társadalmak, ahol az üzemszerű működés része, hogy egyesek lemészárolják a kollégáikat, az osztály vagy a…..
"Magyar egészségügy". Az a bizonyos állatorvosi ló, amelyikre kígyót-békát lehet kiabálni, mégis tulajdonképpen csodaszámba menően működik, főleg ha a lehetőségekhez képest nézzük. Ahol páratlan szakmai hozzáértés társul az abszolút sötétséggel és…..
cz4 2009.03.18 20:48:22
@Gabor79:
"valamilyen drogra szükség van, mert" " képtelen elviselni a mindennapos stresszt."

Ilyen esetekre a fejlövést tudnám javasolni.

(Miután a liberális világrend elvette az ilyen célokra általánosított intézményeket, úgymint hit, család- és hazaszeretet, még van pofád a drogokat ajánlani. Anyád hogy van?)
cz4 2009.03.18 21:28:35
@Gabor79:
Adekvát választ adtam. Ha az ember szarba lép, hát cifrázza.
cz4 2009.03.18 21:39:29
@Gabor79:
Különben milyen ordas retorika az, amely a másik stílusát, ad absurdum kifinomult és precíz fogalomhasználatát firtatja, miközben az annak alapjául szolgáló kijelentés a maga vérlázító pofátlanságában köpi szembe a lealacsonyított, rabszolga létbe taszított epszilonok (szép új világ, nem kell mondani, gondolom) keservét?

Gondolom a gyerekedet is droggal fogod tömni az iskolai stressz ellen, hogy végül páciense legyen az omladozó eü-nek. Nem probléma amúgy, fizetem az adómból.
Tartozásom van - több is. Az egyik, hogy bejelentettem: az Ablonczy-Novák-féle 12 pontos politikai deklaráció helyett egy tosztességesebbet fogok írni, bemutatandó, hogy ezt hogyan kellett volna megcsinálni ahhoz, hogy ne szítsa, hanem csökkentse az ellentéteket.Amikor megbíráltam ezt…..
cz4 2009.03.11 08:23:59
MG:
Bocs, de a 12 pontod kusza és zavaros, nem csoda, hogy A. passzolta. Ha problémád van a politikai pártosságával, akkor célszerű azt és csak azt helyesbíteni. Például (A. pontjai alapján).
www.judapest.org/ablonczy-balazs-novak-attila-tizenket-allitas-a-soarol/

1., OK.
2., A holokauszt megtörténtét tagadni elfogadhatatlan, ahogy -mint történelmi esemény- szabad kutatását korlátozni is az.

(megj: A. pofátlan és ezt üres, redundáns szöveggel próbálja leplezni. Ilyen szintű pongyolaság történészként elfogadhatatlan. A. megbukott)

3., OK.
4., OK.
5., OK.
6., [törölve].

(megj: az emberek tettükért érdemelnek tiszteletet. Velük ez megtörtént, így ez csak arra szolgál, hogy bűntudatot és lelkiismeretfurdalást keltsen, továbbá érzelmi síkra tereli a kérdést, ami történészi szempontból szintén elfogadhatatlan. A második elégtelen.)

7., Magyarország megszállt ország volt, így a magyar hatóságok közreműködtek a deportálásban, felelőssége azonban csak azoknak van, akik utasítás nélkül tették azt, illetve azoknak, akik bár tudtak külföldi deportálásokról, mégsem figyelmeztették a zsidóságot. A magyarok -általában- nem felelősek.

(megj: blöff arról beszélni, hogy mi lett volna, ha. Tudóstól ez különösen vérlázító. A. harmadszorra is tapossa diplomáját.)

8., [törölve].

(megj: szószátyár, hibás logikai következtetések alapján vonja felelősségre az utódokat. Nonszensz. Továbbá összemos egymással nem kapcsolható fogalmakat (felelősség, számbavétel, felvállalás, köv. levonása). Történész egyiket sem engedheti meg magának. (4))

9., [törölve].

(megj: Irreleváns, ködösítő, általánosító, célozgató kijelentés. Tudóshoz méltatlan. A ötödszörre is elhasalt tudósként.)

10., OK, de "hagyománya" törölve. Azzal együtt teljes képzavar, a hagyomány a fejezet?

11., [törölve].

(megj: ez a pont totális káosz, a végére szétesett az egész 12 pont. Egyetlen célja a felelősség további firtatása és a lelkiismereti önvizsgálat követelése. A. hatodszorra...)

12., OK.

---
Ez így rövid, tiszta, egyszerű és a legfontosabbakat tisztázza. Másrészt jól látható belőle, hogy a 12-ből 6 színtiszta politikai hecc. és A. mennyire komolyan vehetetlen tudósként, legalábbis ebben az írásában a számára nyilvánvalóan ismert tudományos eszköztár helyett a demagógiához nyúlt, azért, hogy saját politikai vélekedését terjessze. Ebben az értelemben a 12 pont hazug, hiszen állításként volt deklarálva, nem személyes hitvallásként.

A. tehát a gátlástalan, hazug tudós mintapéldánya, a történénészet dr. Mengeléje. Viszont attól még, s hogy átállt a sötét oldalra, még nem lesz könnyebb vele vitatkozni történelmi eseményekkel kapcsolatban, hiszen ő tanult történész, míg mi nem. Nyilván öngól belemenni ilyen vitába, ezért csak morális illetve általános tudományelméleti oldalról lehet támadni, és ez a 12 pont vérzik minden szempontból.

A. van annyira pofátlan gazember, hogy még ez a vállalhatatlan szemetet is képes leerőltetni a honi értelmiség torkán a biztos megszégyenülés veszélye nélkül. Mondom én, hogy okos-ügyes. ;)
cz4 2009.03.12 20:28:06
@Mdorka:
"De ezekre nem szokott senki válaszolni. Mert ciki... (magánvéleményem, meg lehet cáfolni)"

Akkor cáfolnám is. ;) Kegyed személyesen méltóztatott megtisztelni engem nagylelkű antiszemitázásával (nem mintha bánnám, sőt), ezzel együtt azonban én bőséggel adtam bizonyságát zsidó üzleti partnereknek, szülőtársaknak, esatöbbi.
nem szabad támogatni a tisztességes, elkötelezett demokratáknak az előrehozott választást Na, gyerünk, Barátaim, tegyük a dolgunkat!         Magam talán középre állok. Talán este van. Talán alkonyat. Egy…..
cz4 2009.03.06 00:08:21
@Arma Gedeonka:

"a sok hülye ott jól beoltaná egymást a magasabbrendűségtudattal."

Nem újgazdag-gyerekek körömlakkozó és kokaincsíkozó tanfolyamáról beszéltem, hanem elitsuliról, amely attól elit, hogy keményen tanulni kell benne és attól, hogy olyanok gyermekei járnak oda (orvos, ügyvéd, tanár, mérnök, stb), akik tudják terelgetni a kölküket. Talán nem kell ecsetelnem, ez miért elengedhetetlen (ha meg kell, akkor hiába magyaráznám ;) ).

Különben meg igenis legyen felsőbbrendűség tudatuk, amikor tényleg felsőbbrendűek, ugyanis 10x annyit tesznek le az asztalra, mint egy átlagos suliban. S jegyezzük meg, mindezt sokkal kisebb stresszel és kiegyensúlyozottabban, mint máshol (ugyanis az ország összes jó tanára mára jobbára ezekben a sulikban gyűlt össze, értenek a dolgukhoz.)

A többi purdé pedig, akik nem hajlandóak tanulni és csúfolják és húzzák vissza a hajtósakat, azok sajna tényleg alsóbbrendűek. És ők azok, akik elképzelhetetlen mennyiségű gyűlöletet tolnak az okosabbakra, s nem fordítva.

Namármost az elitsuliban van 25 húzós és 5 lusta (akik hamar kipotyognak), míg a többiben az arány fordított. Lehet tippelni, hol érzi jobban magát egy okos kölök. A nem annyira tehetséges gyerek pedig, ha szorgalmas, a többiek és jó tanárok húzzák magukkal.

És igen, tényleg veszettül sok a zsidó a legjobbak között, de nem hallani gójozást (értelmes szülők értelmes gyerekei járnak ezekbe), senkit nem rekesztenek ki a származása miatt. A lehetőség tehát mindenki számára adott, bárki taníttathatja a gyerekét okosan: lehet nyelvtanfolyamra, zeneiskolába járatni, lehet a tehetséges gyerekeket versenyekre felkészíttetni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a többségnek erre nincs igénye, nem is tudja, mit kezdjen a gyerekével. Ha a suliban nincs kimagaslóan elkötelezett és áldozatkész tanár, akkor a tehetség elvész. Márpedig egyre kevesebb az ilyen tanár, azok is, hol vannak, na ugye - egy elitsuliban.

Különben ez a titka a sok Nobel díjas zsidónak. Keményen tolták a gyereküket előre és tudták, kit kell megkeresni, hogy tanítsa és kiemelje a tehetséget. Kézről kézre adták ezeket a fiatalokat és áldozatkészen, kitartóan egyengették az útjukat.

De persze lehet focizni is délutánonként, az is hasznos és legalább levegőn van a gyerek, csak nem fog a diplomaosztó után 3 idegen nyelvvel és kiépült kapcsolatrendszerrel jó álláshoz jutni.
cz4 2009.03.08 22:59:59
@barany:

"Ezzel együtt, fura, hogy Gyurcsány és „műve” alig kerül szóba. Ezzel szemben sokat és sokszor emlegetik a zsidók károkozásait, folyik a „zsidózás” oda és vissza. A makacsul zsidózók Gyurcsány, mint a helyzetünkért felelős személy, nevét egyszer le nem írják."

Nnnnnaaannana!

Ez a hazai- és világválság a neoliberális gazdaságpolitika csődje. Az élén Alan Greenspannel. A válságban nem kis része van a fogyasztásközpontú, légy szingli, valósítsd meg önmagad (vedd meg, amit megkívánsz) világnézetnek és a kapcsolt feminista + melegszervezeteknek. Egy stabil, családközpontú, zárt, fegyelmezett közösség képes ellenállni, ezért elsősorban a konzervatív rend fő intézményeit verték szét: család, hit, haza, rend, fegyelem, oktatás: droggal, konzumidiotizmussal, feminizmussal, homoszexualitással, pornográfiával, hazug toleranciával, globalizmussal, a helyi mezőgazdaság megfojtásával és ezeket támogató milliónyi írással, szociológiai elemzéssel, filmmel és regénnyel.

Ezek mögött sajna javarészt zsidók vannak. Gyurcsány csak egy ügyeskedő, aki a zavarosban pompásan evickél, nélküle is benne lennénk a slamasztikában.

A gátlástalan és határt nem ismerő zsidó kapzsiság okozta vesztünk. A bűnünk annyi, hogy belementünk a játszmába és még most is tagadjuk és nem merjük felismerni a forrást. Pontosabban a ti bűnötök, mert nekem három kölköm van és nincs tévém, és látom a mindenhonnan ömlő zsidó hazugságot és mondhatod, hogy be vagyok kattanva, de attól még a média, beleértve az iskolát is és a kortárs irodalmat is, a zsidó erkölcsöt fújja és ők vannak ott mindenhol. Ha nem látod, ha tagadod, akkor is.

Szóval szarban vagyunk és a segg másik végén ők vannak. Amúgy meg is érdemlik, mert erősek, kitartóak, szorgalmasak és összetartóak, míg a gazdanép lusta, hiszékeny, gyenge és gyarló. De bocs, változtat ez valamin?
cz4 2009.03.08 23:22:56
@Arma Gedeonka:

"nem azért van sok zsidó nobel-díjas, mert okosabbak, hanem azért, amiről beszélsz. Kapcsolatrendszer, törtetés, magasabbrenndűségtudat."

Én az asztalra letett teljesítményről beszélek. Egy zsidó tízszer annyit dolgozik, tanul, mint más. Nem tűnt még fel, hogy bármilyen netes szakmai vitában úgy mossák fel a talajt a másikkal, hogy fáj nézni? Műveltebbek, képzettebbek és okosabbak is, mert ők szívatják a többséget és nem fordítva. Elhitetik mindenkivel, hogy milyen könnyű, laza az élet, csak éld és élvezd, miközben ők éjjel-nappal dolgoznak. Gyakorlatilag úgy tartják a többséget, mint a szép új világban az epszilonokat: üres fejű, drogon tartott rabszolgaként. Egy epszilonnak nem kell sokat dolgoznia, nincs felelőssége, kap drogokat (tévé, pornó, fogyasztás), cserébe nincs semmije. Örökké rabszolga is marad és őszintén: meg is érdemli.
Néhányan (mármint az értelmesebbek közül, mert a kétbites agyúaknak az efféle téma nem kenyere) nem értik, hogy miért kell az "eszmei tisztaságért" harcba szállni, emiatt gyakorta személyeskedni, és olyan vitákba belemenni, ahol a másik könnyedén próbálhat hárítani…..
cz4 2009.02.23 23:35:12
@Shenpen:
" szabadság szónak egyszerűen többféle jelentése van. Jelenthet szabadosságot"

Nem annyira, tekintve, hogy az utóbbi a hét főbűn mindegyikében megvalósul. Újbeszédül persze bármit jelenthet.
Hát már megint. Jöttek, láttak, őrjöngtek, öltek. Igen, a mocskos szemét cigánycsürhe, akik harmincan kötnek bele háromba, és azonnal előrántják a kést is. Aztán szúrnak - nagy szakértelemmel és gyakorlattal, pont a szívbe, vagy a vesébe. Hogy halálos legyen, de legalábbis…..
cz4 2009.02.15 00:20:07
@a szoci még kómában is lop:
"az itt megforduló zsidó és filoszemita "fiatal értelmiségiek"

Azonban közülük egyedül csak Donehogawwa jön okádni ide. Biztos vagyok benne, hogy a többiekkel az életben maximálisan együtt tudnék (tudnánk) dolgozni, akár tisztességesebben és hatékonyabban, mint más nem zsidókkal.

Viszont dongával semmilyen együttműködés nem képzelhető el. Még halála után is betonszarkofágba kellene zárni, hogy testének ne legyen olyan porcikája, amely megfertőzhetné a környezetét, illetőleg elkerülendő, hogy a belőle lakmározó kukacokból tízméteres százfejű szörnyek fejlődjenek ki a végzetes vegyi szennyezés hatására. Ilyen szintű elemi rosszindulat még elvben is nehezen képzelhető el, erre tessék, idejár kommentelni. :/
cz4 2009.02.18 11:28:32
@Gabor79:

"Még egyikőtök sem válaszolt kielégítően a kérdésemre."

Én válaszolok. De elsőként érdemes tisztázni, hogy mi az a cigányozás és zsidózás: ezek az előítéletek fenntartásának és az adott népről való tudás átörökítésének (ez ua) alkalmas eszközei.

Előítéletre szükség van, akkor is, ha a deviáns viselkedésminta csupán az adott közösség töredékére jellemző, mondok példát: ha 100 cigány közül csak 1 késel, míg másoknál az arány 1:10000-hez, akkor a többség jogosan előítéletes, hiszen számára jelentősen nagyobb veszélyt jelent a kisebbség tagja (100x nagyobbat).

Előítéletek azonban spontán is kialakulhatnak két érdekcsoport között (tótok, felvidéki magyarok), minden alap nélkül, céljuk az adott érdekcsoport kohéziójának fenntartása.

Az előítéletek ellen harcolni így káros és értelmetlen (mert az az 1 cigány meg fog késelni, azért). Nem harcolni kell ellenük, hanem megérteni a működésüket és megértetni mindenkivel, hogy félni félhet a cigóktól, de nem dughat börtönbe minden cigányt, azért, mert 1 késel közülük. Ugyanígy ismerni kell a zsidó praktikákat és trükköket, a zsidó mentalitást, különben a felkészületlen ember át lesz verve alaposan, de nem lehet az összes zsidóval megszakítani minden üzleti kapcsolatot, csak mert közülük 1 minden hájjal megkent gazember.

Zsidózni és cigányozni szükséges és helyes és a beletörődésen kívül mást nemigen lehet és érdemes tenni, különben eredményül kapunk egy olyan országot, ahol a késelős cigányok és gazember zsidók fognak uralkodni a hallgatásra kényszerített többség fölött (ez van most).

A becsületes cigányoknak és zsidóknak pedig tűrniük kell, különben magukkal szúrnak ki (a késelős cigányok megkéselik a zsidókat is, a gazember zsidók el fogják szedni a cigányok vagyonát is). A többség érdeke (a cigány és zsidó többségé is) ezt követeli.

Az agyakat kellene feltölteni nemzedéki és közösségi tapasztalattal, mert az üres agyak (amint most éppen ezen tapasztalatokat akarták kitörölni a liberálisok) roppant könnyen feltölthetőek szeméttel, aminek az eredménye bizonyosan népirtás, amikor is az előítéletek rákos daganatként felfalják a szervezetet.

A mellékhatások tekintetében kérem forduljanak késelős cigányukhoz, gazember zsidójukhoz. Ez utóbbit nem nehéz egyébként, csak be kell kapcsolni a tv-t. ;)
No, akkor folytassuk a Gede testvérek egy másik kiadványával. A címben szereplő könyv megint egy történészi mű, amely arról szól, hogy a II. világháború után a németeknek gyorsan és rövid úton visszaadták a holocaustot. Méghozzá nem is csupán a szovjetek, hanem az amerikaiak…..
cz4 2009.02.02 22:04:56
@Cypriánus:

ad1., hadihelyzet volt;
ad2., nem egy szuperdemokrácia hajtotta végre bosszúból békében, hanem a bolsevizmust akarta eltörölni egy diktatúra.
ad3., az adatok meglehetősen hozzávetőlegesek, ui. a szovjetek nem dokumentálták, csak német feljegyzésekből lehet következtetni, amelyek ma annyira kutathatóak, mint a holocaust(tm) == nagyjából semennyire.
ad4., Sztálin elvtárs keze is vastagon benne volt a dologban.

A többi stimmel.
Beszéljünk. Már csak azért is, mert az előző poszt (mely a Bombagyárban is olvasható) nyugodtan mondható rasszistának - legalábbis a politikailag korrekt terminus szerint mindenképpen.Induljunk ki abból, hogy a Földön ezrével élnek a különböző bőrszínű, nyelvű, kultúrájú…..
A szerző egy amerikai republikánus héja, akinek később már a republikánusság is túl puha volt, így önálló (eleve reménytelen) politikai próbálkozásba kezdett, és a Reform Párt elnökjelöltjeként kísérletezett, ha nem is a nyeréssel, de legalább a figyelemfelkeltő…..
cz4 2009.01.28 22:52:23
@Donehogawa:

"1. Az antik görögök legnagyobb katonai sikereinek kora jobbára egybeesik azzal az időszakkal, amikor leginkább dívott náluk az azonos neműek közötti szerelem."

Az nem dakadencia volt, te dongabonga, hanem kötelező jellegű gyakorlat. A görögök harci sikereinek alapja a görög falanx volt, amihez szoros és önfeláldozó együttműködésre volt szükség. Akiért harcolt, az ott állt mellette, nem volt értelme megfutamodnia.
cz4 2009.01.30 00:26:31
@terembura:

Az a Kolundzsija írás egyszerűen borzalmas. Olyan szinten primitív, hogy az már fáj.
cz4 2009.01.30 20:47:27
@tita:
Tita, az az írás hulladék. Ha érdekel a téma tiszta forrásból, akkor vagy Hamvas vagy Czakó, ami ajánlható:
www.czakogabor.hu/konyvek/vilagfasirt.html

Illetőleg a teljes Beavatás sorozat erről szól. Ez az, amit keresel.

Mióta az előző posztot megírtam, haladtak az események: "természetesen" rossz irányba, a konfliktus kiszélesedése felé.Izrael egyre több háborús bűnt követ el, és a szárazföldi csapatok behatolása semmi egyébre nem jó, mint a civilek megfélemlítésére, esetleg…..
cz4 2009.01.23 21:00:04
Dorka, én megértem a bgy-os srácokat, keserűek, tehetetlenek, megalázottak. Megértelek titeket is, elegetek van a zsidózásból és nem értitek az egész hisztit. Megértem a putriscigányokat is, szegények, kitaszítottak, kiúttalanok. Megértem a többi magyart is, güriznek és nem jutnak egyről a kettőre, s most minden egyre rosszabb is lesz.

Én mindenkit megértek. De attól még szellemi mocsok van a bgy-on, a kiürített agyakba cseppenkét adagolják a mérget; lelki mocsok van a vezető zsidó megmondóemberekben, amit naponta hánynak világra; mocsok van a putriban, emberi törmelékekből rakott hegyek; és mocsok van az utcákon, a parkokban, a kertekben.

Amerre mozdulunk fertőz, sebesít, éget. Szóval most igazából neki kellene állni takarítani - mindenkinek maga körül. De soványmalac vágtában.

(Arra célzok, hogy MG pl a bgy-on önt lelket és némi tiszta szellemet a fejekbe. Én elsöpröm a szomszéd portája előtt is a szemetet és a közeli téren még a bokrokat is megmetszem, hátha feltűnik a magyarnak végre, hogy szebb talán, ha nem mocsokban élünk. Nektek esetleg a judapesten, hírszerzőn, szombaton, kohnzin lehetne mesélni arról, hogy télleg népirtás folyik(t) Gázában és ez ellen kutya kötelessége fellépni minden zsidónak.

Tudom, nem dolgotok, világos (ahogy nekem sem a metszegetés a parkban). Így viszont marad a mocsok, s bűzben nem jó társalogni, mert tüdőre megy, aztán felköhög tőle az ember zsidózást, antiszemitázást, ki, mit nyelt be a másik vegyi hulladékából, ugyebár.
cz4 2009.01.23 23:23:22
www.honvedelem.hu/cikk/0/13667/tora-tekercsek_atadasa.html

""Azt tanítja az írás, hogy mindig úgy kell élni, hogy senkit ne vezessünk félre és ne használjuk ki annak a tudatlanságát." Ezek a törvények azok - mondta a vezető rabbi –, amelyek megkülönböztetik a zsidó vallást más vallásoktól"

Ez per definitionem a pofátlanság maga. Tanítani kellene. Szerintem ezt a dumát a "hogyan tegyünk antiszemitává még egy darab követ is" kisokosból vehette a rabbi úr.
cz4 2009.01.29 23:46:43
@terembura:
"a legtöbb zsidónak _van_ lelkiismerete."

Ne essünk erős túlzásokba, ha szabadna kérnem. ;)
Ez nem egy kézilabdameccs végeredménye, bár az is lehetne. A hét végén (talán szombat éjjel, de meglehet, hogy vasárnapi hír volt) sokat hallgattam az InfoRádiót, és épp arról volt szó, hogy eddig ennyi ember fagyott halálra a két országban. (Bocsánat, nem keresgélem ki a…..
Nincs szebb látvány a balliberálisoknak a médiában, mint egy vérében fürdő, haldokló palesztin gyerek. Le a háborúval, le a civilek elleni merényletekkel, le mindennel - még Izraellel is, amelynek hadserege a sokkoló képeket produkálja. Ilyenkor még a polkorrekt Nyugaton is lehet a…..
Abból kell kiindulni, hogy a mai magyar politikai rendszer úgy rossz, ahogy van. Számtalanszor megírtam, hogy az alkotmány egyrészt nem legitim (sose fogadták el demokratikusan), másrészt tartalmilag is pocsék; hogy a magyar jogrendszerben sorozatosan sérül a "jogtalanság jogot nem…..
A régi olvasók végigélvezhették azokat a vitákat - nemegyszer veszekedéseket - melyek Shadai, a Judapest alapítója és közöttem folytak. Olykor ezek a háború szintját is elérték - volt, hogy ő kitiltott engem a honlapjáról, én meg cserébe itt hegedültem el a nótáját jó…..
Na végre. Már-már azt hittem, hogy a Bombagyár lecsúszik azon a lejtőn, amelyiken jó néhány "szabadsághős" elég figyelemreméltóan halad a gödör feneke felé... A minden sérelmes vagy annak vélt eseményre adott sablon-dühöngés ugyanis semmi másra nem jó, mint…..
Feloszlatták a Magyar Gárda Egyesületet, elsőfokon. A Magyar Gárda Mozgalom bejelentette: nekik ez nem számít, ők maradnak.Ami eddig nyilvánosságra került az ítéletből, az megerősíti, hogy a mai Magyarország nem jogállam. Érdemes idézni az Index cikkéből:A Magyar Gárda…..
Konzervatórium Kóklerek... 2008.12.15 08:03:00
...avagy a publikációs listák olvasásának művészete (Vendégszerzőnk írása)   Szeretjük abban a tévhitben tartani magunkat, hogy Magyarországon a szürkeállomány kiváló, világhírű tudósaink vannak, egyetemeink és kutatóintézeteink tele vannak nagyszerű eredményeket…..
Terembura véleményének helytadva a hirdetéseket kilőttem, úgyhogy az Index-címlapon ne tessenek keresni. Igaza van, és arra csakugyan nem gondoltam, hogy a kéretlen reklám lehet közvetlen politikai vagy világnézeti szempontból ellenséges tartalmú is. Tegye az Index a címlapjára azt…..
Ez az írás voltaképpen nem posztnak indult, csak egy hozzászólásnak a Reakció blogján, egész pontosan itt. Aztán rájöttem, hogy önállóan is érdemes közölni...Az egészben az a zavaró, hogy megint ugyanaz történt, ami a jobboldalon rendszeresen megtörténik. A kisajátítás.…..
Újabb újsághír: levették a Székelyföld határán kitett háromnyelvű plusz rovásírásos táblákat. A románoknak nem tetszett, így aztán hiába gyakori "kormány"párt az RMDSZ, tábla repült, kész, viszontlátásra.Hivatalos magyar reakció? Szóljon, aki látta! Markó…..
cz4 2008.11.05 22:48:36
MG:
Magabiztosságod olyan, mint Budaházynak, az ismereteid hiánya olyan, mint a kurucinfonak, a stílusod meg olyan, mint TC-nek. Ideális nemzeti vezér lennél. ;)

De ne menj politikusnak lehetőleg. ;) Slota támogatottsága a béka segge alatt van, ehünn ni:
hu.wikipedia.org/wiki/Szlovák_Nemzeti_Párt

12% meg akkor volt, amikor az arcát súlyba rakta és nem volt ennyire magyarellenes, de mára mindenkinek a hócipője tele van már vele. Ráadásul leginkább északnyugaton támogatják, ahol aztán sok a magyar ugye...

Slotának azért nagy az arca, mert a komcsipárt örököse, a smer bevette a koalícióba muszájból.

A DAC meccsen meg nem az ottani magyarok voltak a célpont, hanem Budaházyék. Vagy minden DAC meccsen viperázás megy?

"Gyurcsány a hatalmát védi, semmi mást, ilyen eszközökkel."

Slota mi a frászt csinál szerinted? Kihasználja, hogy a megszorítások miatt elégedetlenkedik a nép. Behülyíthető emberek ott is vannak (Mo-n az arány 99%), de ez azt jelenti szerinted, hogy az utcán köpködik a magyarokat és a hivatalban tahóznak velük? Nohát akkora bunkókkal, mint a honi önkormányzatoknál és más sóhivatalokban, odakint nem találkozni.

Ott most nem jó se szlováknak, se magyarnak, de itthon jobb? Szlovákia gazdasága lassan rendbejön, s úgy fognak elhúzni mellettünk, mint a gyorsított atom, s Burgenland lesz a Felvidékből. De ne félj, sok magyar nem fog odaköltözni, mert ott dolgozni is kell. ;)
Magyarország soknemzetiségű - még Trianon után is - és befogadó ország. Még a durván megcsonkított maradékban is a Kárpát-medence minden nemzetisége megtalálható - sőt, a medencén kívülről érkezett lengyelek, cigányok, zsidók, és mások is.Ennek a kicsivé tett országnak…..
Annak idején, amikor Fekete Istvánról írtam, valamelyik reflexió kapcsán (már nem emlékszem, hogy itt vagy a Bombagyáron) felmordultam, hogy még szerencse, hogy nem a Harry Potter-sorozat lett egyelőre kötelező olvasmány a Tüskevár helyett.Kár volt. Igaz, hogy akkor magam még nem…..
Tüntetés, ellentüntetés, provokáció, ellenprovokáció. Beépített ÁVH-sok (bocsánat, NBH-sok, de ez már aligha jelent számottevő különbséget, épp csak még körmös Bauert nem reaktiválták, bár az sincsen már messze...), továbbá spontán félhülye és részeg…..