Regisztráció Blogot indítok
Adatok
global.dev

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért írunk víziót és missziót mikrovállalkozásként? Mindenkinek olyan extra energiát és befektetést jelent a vállalkozásunk, mely messze túlnyúlik a megélhetési kérdéseken. Építünk valamit, és kulcsfontosságú, hogy együtt építjük azt! A nyár folyamán csapatunk tagjaival együtt éltük át a…..
Víziót és missziót általában a nagyvállalatok weboldalain olvashatunk, így adja magát a kérdés: mikrovállalkozásként miért éreztük fontosnak, hogy megfogalmazzuk a saját víziónkat és missziónkat? A válasz számunkra egyszerű és egyértelmű: komoly célokat tűztünk ki magunk elé, és ezeket csak úgy…..
A nagyvállalatoknál ma már természetes, hogy valamennyi online platformon jelen vannak, illetve hogy a weboldalukon és a számukra releváns social felületeken keresztül is napi szinten kommunikálnak az ügyfeleikkel. A kis- és középvállalkozások számára is kiváló lehetőségeket…..
Mi azt valljuk, hogy minden forint többszörösen megtérül, amit online marketingre költünk – persze ha jól és jó helyre fektetjük a pénzt. Ha Ön mégis úgy látja, hogy a marketing büdzsé idén szűkösen alakul, adunk néhány tippet, hogy hogyan növelje a közönségét pénztárcabarát…..
Népszerűsítené vállalkozását az interneten is, de még csak most kezd belelátni az online marketing világába? Őszinték leszünk: biztos, hogy már most le van maradva a versenytársaihoz képest, de ez nem jelenti azt, hogy a hátrány behozhatatlan lenne. Mutatunk egy egyszerű eszközt, amivel nem lőhet…..
Mert elavul. Mert feltörhetik. Mert a Google nem szereti. És ami a legfontosabb: a vevői még kevésbé. Nem egyedülálló jelenség, hogy kisebb vállalkozások egyszer beruháznak egy honlapra, ráfordítják a pénzt, majd eltelik néhány hónap és azt vesszük észre, hogy nem történik…..
Honlapot szeretne, de egy szót sem ért abból, amit a fejlesztők kínálnak Önnek? Szeretné eldönteni, mire van szüksége valójában? Összegyűjtöttük azokat a fogalmakat, amelyek szóba kerülhetnek az új honlapja megtervezése közben. Statikus és dinamikus weboldalak – mi a különbség? A statikus weboldal…..
Képzeljük el vállalkozásunk honlapját, mintha egy nagy családi ház lenne. Hiszen van címe, be tudunk lépni és azt is meg tudjuk állapítani, hogy éppen hol tartózkodunk, és hogyan jutunk vissza a bejárathoz – persze ha vendégbarát a ház szerkezete. Ha tetszetős, esztétikus és kényelmes a ház,…..