Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metal Warrior

6 bejegyzést írt és 516 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László a Magyar Hírlapnak adott interjúban meglepő kijelentéseket tett. Fideszes politikusként tőle is természetesnek tűnik, hogy teljesen más valóságot lát az országból, mint mi, a többség. Szeretnék reagálni állításaira, mert néhány meredek mondata erőst bicskanyitogató hatású: „Kövér…..
Metal Warrior 2017.10.08 13:18:35
@wolves84lb: bocs, de csak a környezetemből tudok kiindulni, ahol sok a nagycsaládos, értelmiségi és nekik baromi nagy segítség ez az adókedvezmény. Sokszor lakáshitellel, 3-4 gyerekkel kb. ez tartja őket a felszínen. És nem gondolom, hogy jómódúak lennének, de ha egy politikai párt őket pécézi ki ellenségnek (ahogy most a kormány Sorost), azt egyáltalán nem veszik jó néven...
Soha életemben nem jártam még Fásy mulatóban, de a tegnapi Ignite koncert után, van egyfajta elképzelésem, hogy milyen is lehet az egész. Habár itt nem a mulatós zene kerül előtérbe, hanem a „hardcore”, de majdnem ugyanaz lehet a hangulata… Gondolok itt arra, hogy volt olyan…..
Először azt hittem, csak az elem merült ki, de hiába cseréltem, többet nem működött a távirányító. Semmi gond, elővettem a másikat és használtuk azt egy pár hónapig, majd egyszer csak az is meghalt. Próbáltam vadiúj elemmel is, semmi. Irány a szerviz. Megnézték a két…..
A Jóbarátok anyukája és apukája Marta Kauffman és David Crane volt: a sorozat két alkotója idén áprilisban beszélt minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának befejező epizódjáról az amerikai Entertainment Weekly magazinnak. A Jóbarátok 2014-ben ugyanis duplán jubilál:…..
Végre valahára elstartolt a Trónok harca negyedik évada, és pont olyan erősen kezdett, ami elvárható tőle. Idő híján persze nem sikerült az összes szereplőt belerakni az évadnyitóba, de már így is olyan grandiózussá kezd válni a történet, hogy nem lennénk a teljesen kezdő,…..
Metal Warrior 2014.04.09 14:51:09
@együttnemműködő: Az nekem is fájt, de ez a mondat is:
"verték agyon a férje parancsára"
Először gondolkodtam, hogy kit vertek agyon, aztán rájöttem, hogy a szerző Sansára gondol, akit ha tényleg agyonvertek volna, nem nagyon játszana már a 4. évadban...
Sajnos az egész kritika első fele ezt a szintet hozza, ezért kár volt megírni.
Metal Warrior 2014.04.09 19:56:53
@agent scully: szerintem a szerző a korábbi jegyesére, Joeffrey-ra gondolt, de összességében is az a benyomásom, hogy a szerző nem nagyon van képben, kicsit olyan, mintha az index-nél megiratták volna egy aranyos kis gyakornokkal, aztán sixx is írt valamit, mert érezték ők is, hogy ez így önmagában véve nem az igazi...

Meg ezt se nagyon tudom értelmezni:
"Fontos kiemelni, hogy a Martellektől nem jött el a legfontosabb családtag, ami egy jel lehet a jövőre nézve."
Ez olyan, mintha utalna arra, hogy ennek komoly jelentősége van, de nem akar spoilerezni, ugyanakkor aki meg olvasta, az pontosan tudja, hogy ennek a mondatnak ebben a formában semmi értelme... :(
"Egyébként ez a Fideszt mindig erősen felülmérik is egy ostoba mítosz" - írta egy kommentelőm az előző bejegyzéshez. Ez az állítás kisebb utánajárással ellenőrizhető: a nagyobb munkát elvégezte helyettem Karácsony Gergely (még kutatóként) és Lakatos Zsuzsa 2006-ban, akik…..
Eltemettük Horn Gyulát. Nehéz szívvel jöttem hazafelé a Nemzeti Sírkertből a 37-es villamossal. Temetése nem pusztán egy szertartás volt, hanem maga Horn Gyula.  Egy órára együtt volt a magyar nemzet ismét. A több ezres tömegben voltak, fiatalok és idősek, liberálisok,…..
Metal Warrior 2013.07.08 22:33:47
@mojoking77: nem én írtam Magyar Köztársaság összes miniszterelnökét, hanem a szerző, de ez szerintem nem is lényeges, szerintem igenis Antallt így kihagyni tiszteletlenség - ennyi a véleményem, mert eszembe jutott annak kapcsán, hogy politikai oldaltól függetlenül megérdemli a végtisztességet minden ember, amiről a cikk is szól...
Metal Warrior 2013.07.08 22:45:44
@mojoking77: nem is tudom, nem gondolkodtam rajta, csak nekem egyből megütötte a szememet... Talán csak annyit, hogy "Antall kivételével, aki már nem lehet közöttünk"... Vagy amit írtál, hogy az összes volt és jelenlegi és ma is élő" vagy ilyesmi, igazából tudom, hogy ez apróság, de engem zavar, hogy így megírva olyan, mintha Antall nem is lett volna.
Metal Warrior 2013.07.09 00:29:11
@Óz, a nagy varázsló: köszönöm az elismerő szavakat, de örülnék, ha nem magyaráznál bele olyasmit, ami nincs benne. Egyáltalán nem szerettem volna minősíteni Antall munkásságát, ahogy Hornéval sem tettem, de látszik, hogy neked a poszt tartalma egy ici-picit sem jött át.
És kár, hogy az sem derült ki a konstruktív hozzászólásodból, hogy miért tartasz baromnak, úgyhogy azt gondolom, hogy ez a legkevésbé sem engem minősít...
Először is szóljon az örömóda, jövőre újra 5-8 százalékkal kevesebbet kell fizetniük az autósoknak a kötelező felelősségbiztosításért. De pofa be, nehogy a Vezér Jobb Keze ezt megtudja. Miniszter Úr épp vadul keresi a sokadik megszorítás összetevőit, még képes egy perc…..
Metal Warrior 2012.11.04 14:21:48
@Környezettudatos: Nekem is, én se értem ezt a fenenagy "mennyit spórolhatsz"-szlogent...
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
Annie Leibovitz (eredeti nevén Anna-Lou Leibovitz) fotográfus, 1949. október 2.-án született az amerikai Westportban. Leibovitz 13 éven át (1970–1983) volt a Rolling Stone zenei magazin fotósa, ez idő alatt lett világszerte ismert. 1975-ben hivatalos fotósként kísérte világkörüli…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Metal Warrior 2012.10.02 15:25:39
@valerio: Ha Tuomas nem írja meg azokat a zseniális nótákat, a kutya nem ismerné Tarja nevét, max. 20 finn nyugdíjas, akik a Helsinki Állami Operaházban hallották valami utolsó mellékszerepben...
Nagy visszhangot váltott ki a Nagy-Magyarország alakú fenyőerdőfoltról szóló poszt, mely lombhullatás után válik láthatóvá a Budai-hegyekben. A legkülönfélébb légi és űrfelvételeken próbáltunk utánajárni a dolognak - hiába. Alighanem azért, mert ezek nem repülőknek és…..
Metal Warrior 2012.08.17 16:26:20
a Nagy-Magyarország nem csak télen, hanem nyáron is látszik, más színű az erdő:

maps.google.com/?ll=47.544467,18.96781&spn=0.007054,0.01929&t=h&z=16

Ezen a képen, ha a Máriaremetei út elején állunk és a Hidegkúti út felé nézünk, kiválóan látszik. Az erdőfolt is látszik, de föntről más a formája...
Szemben a Fidesszel, Jobbikkal, MSZP-vel és DK-val, egy új ellenzéki pólus alakult ki a közvéleményben, a radikális demokratikus megújulás pólusa. A következő cikk egy háromrészes sorozat első darabja. Az első részben bemutatjuk a magyar politikai rendszerben formálódó új,…..
Subscribe Bookmarks 2011 EMI Music Services A Subscribe és az Isten Háta Mögött valahogy mindig közös fejlődési ívet mutat, vagy egyszerre mozdulnak, vagy legalábbis nálam. A Budapest Rockandroll második részén szembesültem először, a két zenekar világot felforgató…..
Sokat segíthet az állampolgároknak, hogy a Miniszterelnöki Hivatal nyilvánosságra hozta a Nemzeti Konzultációs kérdőív helyes megoldásait. A megoldásokat egy fideszesekből, KDNP-sekből és egy történelemtanárból (Fidesz-KDNP) álló stáb készítette el. A helyes megoldás…..
Két Európa bajnoki cím után törvényszerű volt egy kisebb visszaesés, ami 1984-ben meg is történt. De nem a németekről lenne szó, ha egy ismételt generációváltással nem álltak volna fel az évtized végére a padlóról és jutnak el a harmadik EB-címig. Mostani részünkben a…..
Mr. Moonlight pár perce küldte:Rémülettel olvastam az Indexen hogy leégett Melbourne-ben a Szépművészeti Központ tornya. Aztán hirtelen eszembe ötlött hogy most láttam a TV híradóban a tornyot és még egész szépen egy darabban volt. (Ebben a városban élek.) Nem tudom, hogy a…..
Metal Warrior 2012.01.01 21:25:32
@Hicudzsi: nyilván, csak ha nem ott laksz, akkor ez így állati suta és teljesen érthetetlen.... Csak arra utaltam, hogy ez tovább erősíti a google translate gyanúját... :D
Kisebb lavinát indított el rajongói körökben, amikor ez év tavaszán a Capitol Records elcseppentette a hírt, hogy a Beach Boys fennállásának 50. évfordulója alkalmából megjelenteti az együttes eredetileg 1967-re tervezett, SMiLE című albumát. A Who Lifehouse és a Pink Floyd…..
  Zseniális megoldás ez. IPhone. Gmail. Wikipedia. Google Map. Facebook és társai. Jézus születése 2011-be helyezve. Az úgy kezdődött, hogy Mária kapott egy üzenetet a telefonjára... Nézzétek meg, mi köszönjük, hogy megkaptuk. Gmail volt persze. Reméljük,…..
Volt ugye a Poe Hollójával foglalkozó poszt, melyben egy forgatási helyszínt kerestünk - ripsz-ropsz meg is találtátok. Tibi is egy hasonló kérdéssel keresett meg, segítsünk neki is! Mint írja:"Van egy budapesti helyszín, amit már több filmben kiszúrtam, és nem tudom hol…..
Metal Warrior 2011.12.11 16:05:48
@svenJazz: Nem, a kép a Kékgolyó felől készült, de különben stimmelt... :)

Gyerekkoromban csomót jártam erre (a közelben laktam), és mindig mondtam magamban, hogy milyen kis hangulatos hely... :)
Kérdi valaki a papot: Miért prédikál folyton a megtérésről? Azért, feleli, mert a hívei nincsenek megtérve. Majd ha megtérnek, prédikál másról is.Elolvastam a tavalyi AIDS-világnap alkalmából írott, Csak mással történhet meg c. cikkemet. Sajnos az utolsó betűig aktuálisnak…..
Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője halottak napján gyalázta meg Károlyi Mihály emlékművét. Nem, a képviselő halottak napján nem a saját veszteségeire emlékezett, hanem megsértette másokét. Arra használta ezt a szomorú napot, hogy belerúgjon még egyet egy halottba. Károlyi…..
Metal Warrior 2011.11.07 21:52:30
@Kis ember: remélhetőleg már nem sokáig áll.
Metal Warrior 2011.11.07 22:03:32
@Kis ember: valakit meg az háborít föl, hogy ennek az embernek a szobrát koszorúzzák. És mondhatjuk arra is, aki koszorúzik, hogy egy ilyen niemand megsértheti-e mások érzékenységét.
Nem szeretnék belebonyolódni Károlyi megítélésébe, mert annak se vége se hossza, csak baromira zavar, hogy a szerző úgy tesz, mintha "hű, de elfogulataln" lenne, pedig nagyon nem az, s igazából őt zavarja, hogy kikukázzák Károlyi koszorúját és ehhez próbál ideológiát gyártani. Erre szerettem volna rámutatni.
Metal Warrior 2011.11.07 22:15:50
@Kis ember: te miért térsz el folyton a tárgytól? Írsz valamit, arra reflektálok, erre hozol valami egész mást... Ennek így semmi érteme...
A CBS talán legidősebb korosztályt vonzó sorozata a Tom Selleck köldökig húzott nadrágos rendőrfőnökével operáló Blue Bloods, a többgenerációs New York-i rendőrcsaládról szóló történet, amit valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem vagyok képes elkaszálni, pedig…..
Ebben a részben szó van szállásokról, kajáról. Valamint összegyűjtöttem praktikus infókat, többek közt a Stockholm kártyáról. A látnivalók az első, míg a közlekedésről a második részben lehet olvasni.(A linkhibákat kérem a kommentekben jelezni.) Történelem,…..