Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soproni Piroska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az katonai ügyészség nyomoz a letepert baloldali politikus ügyében, de az is elég cifra, ahogy a rendőrség a bizonyítékokkal bánik. ..
Egyre inkább bebizonyosodik a Tábornok-perben, hogy egyetlen vallomásra nem lehet felépíteni egy monstre pert a XXI. században. A politika 2010-ben szabadjára engedte a rossz emlékű sztálini államügyészséget. És az ügyészek jobban teljesítettek a nyomozati szakban, mint korábban bármikor.…..
„Önt is mentelmi jog illeti meg, így valószínűleg súlyosan jogsértőnek találná, ha Ön ellen e mentelmi jog fennállása alatt bármely nyomozó hatóság nyomozást végezne. Csupán csak úgy, hogy egy büntetőeljárásban a tanúktól azt kérdezgetné a rendőr vagy ügyész, hogy…..
Az ügyészi szervezet a történeti hagyományokat is követve a funkció gyakorlásának legalkalmasabb formájaként hierarchikus felépítésű. Az ügyészi szervezetet a legfőbb ügyész vezeti és irányítja. A centralizált hatáskörgyakorlás jogi eszköze a legfőbb ügyész utasítási…..
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Soproni Piroska 2017.12.18 06:22:42
@Soproni Piroska: Azért a felírathoz a " ez volt a Soros " még fotót is mellékeltem volna a koncetnrációs táborokról. Igaz a gázzal égetet zsidó mesét most ide is lehett volna biggyeszteni és oda lehetett volna írni. " Ezek meg a zsidók voltak."
Varacskosdisznózás, alsós tanárnő stílusú tiltások és Orbán embereivel feltöltött bíróságok. A közelmúltban három olyan hír is megjelent a sajtóban, ami enyhén szólva aggályos képet fest a magyar igazságszolgáltatási rendszer helyzetéről...
Mélyen sérti a zsidó és a keresztény hívőket az UNESCO határozat-terve Jeruzsálemről, amely kizárólagosan muszlim vallási helynek nyilvánítja a Templom-hegyet, és környezetét, beleértve a Siratófalat (Nyugati-falat) is. Az ENSZ oktatási, tudományos és kulturális szervezetének határozata meghamisítja…..
Soproni Piroska 2016.09.30 17:13:43
@heptakontanonaéder: Ritka hülye vagy azt merem állítani. El sem olvastad lovag Anatole cikkét csak jár a szád és ökörségeket hablatyolsz. Remélem az ajánlatodat először kipróbáltad és kézen állva álltál a tükör előtt és bégettél, Elolvastam az összes írásodat neked is, és meg kell állapítani igazi faszfej vagy.