Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mallowan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..
Mallowan 2016.10.04 22:08:58
@zombigyilkos: Gondoltam mivel ez egy blog, ahol ti képben vagytok az is az lehet. Milyen másik néven? A szófordulataim az enyémek, itt és nem máshol. Miért kéne más néven írni valakinek itt meg ott, nem is értem ezt. Ki csinál ilyet? Az indexre tették ki ezt az témát, onnan keveredtem ide, de minek?
Hihetetlen, soha nem írtam még sehová, de ez volt az első és az utolsó. Ki is lépek erről a szarról, azt hittem lehet értelmesen beszélgetni és erre tele van elmebetegekkel. Sziasztok, folytassátok magatokban. Ez borzasztó. Mi a frászt kell valakinek tenni, hogy ne azt feltételezzétek, hogy amit ír azt kitalálta? Megadni a nevét, címét, mhelye nevét vagy mi? Ki a fene feminista? Azért mert vki dolgozik és még házimunkát is végez az mese? Ti mind bolondok vagytok az biztos, jó éjt.
Mallowan 2016.10.04 22:33:28
@csentecsa: Végre valaki értelmesen ír. Teljesen igazad van, egyetértek azzal amit leírtál, hasonlóképpen látom a környezetemben is. De ez szomorú. És inkább a karrieristákra vonatkozik, akiknek a munka és a pénz fontosabb és nem a megélhetés miatt kell tanulás és meló, no meg hogy ne haljanak el a tv előtt otthon az agysejtjei. Egy pozíció mi? Illúzió. Azért nem vállal valaki gyereket?! Én az első gyerek után 2 évet voltam otthon, utána viszonylag könnyen kaptam újra munkát, a második után nehezen sikerült hasonló állást találni mint korábban és ellátni is nehezebb egyszerre mindent. Ez tény. De nem volt kérdés.
Mallowan 2016.10.05 08:01:57
@Sadist: 1. Idegen embereket lecicukázni nem illik.
2. Nem szántam panaszkodásnak, csak ténymegállapításnak, ha annak hangzott, legyen, nem változtat azon, amit gondolok, hogy neked mi jött le. Rinyálni biztos a te családodban szoktak, ha nem találsz kulturáltabb kifejezéseket a szótáradban.
3. Örülök, ha jól megélsz. Vajon én miért nem feltételezem, hogy kitaláltad, meg ilyesmi? Szuper.
Viszont korlátolt szemléletre vall, hogy több diploma nem lehet egy adott, szintén piacképes szakmához tartozó több képzés, ami egy bizonyos szakterületen mélyíti el a tudást. Aki több iskolát végzett, nem feltétlen diplomahalmozó sok büfészakkal.
De itt jutunk vissza ahhoz a hozzászólásoddal, hogy valaki beéri azzal amit egyszer kiizzadt magából, van egy diplomám és ez már elég is, hogy ellegyek kevés munkával. Ha ez elég, akkor neked már kész az életed... Örülj neki.