Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horee6

0 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
horee6 2017.08.15 13:30:28
@CollectiveMadness: Pl ezért is lett volna jó, ha az Öreg befejezi a könyveket, mire sorozat lesz belőlük. Ott nem kell fan service, meg happy end. Aki megmurdál, az megmurdál, aztán lehet utólag sírni, hogy meghótt a kedvenc. Így meg tele lehet sírni a netet, meg lehet cirkuszolni, ha valami nem tetszik a fan base-nek.
horee6 2017.08.16 11:21:10
@BloodBruce: ha nézted a Lannisterek vs dothrakiak csatát, a sárkány megjelenéséig nem igazán dominálták a harcmezőt. Pedig ez nem is egy hadrendbe felállított sereg volt, hanem az utóvédet trombitálták össze sebtiben. Ser Friendzone állítása, hogy a dothrakiakat nem lehet legyőzni nyílt csatamezőn nyilván csak adott feltételek mellett igaz. Lovas sereggel a sík területeket lehet dominálni. Ezt is tették Essosban, meg megsarcoltak egy csomó várost. Erdős, dimbes-dombos vidékeken nem használható ki olyan jól a lovas harcmodor. Egy okos hadvezér simán talál Westeroson is olyan harcmezőt, ahol fölényben lehet a lovas sereggel szemben. Akkor még nem is beszéltünk arról, hogy vannak olyan fegyverek, amiket pont a lovasrohamok megtörésére fejlesztettek ki. Egy frankó lándzsafalnak nem fog nekimenni a lovas. Lovasíjászokat meg nem nagyon láttam a dothrkiak között, inkább hadonásznak az arakh-kal. Ráadásul nincs komolyabb vértjük sem, szóval az íjászokkal szemben is védtelenek.

Valószínűleg Essoson nyílt vidéken verhetetlenek, de Westeroson mások a körülmények, más a hadi kultúra is.
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
horee6 2017.08.15 13:25:41
@Dekatlon: Annyira nem volt eldugva a mágia. Mások élőholtjai, Thoros tűzkardja, Berric és Cat feltámasztása, a Vörös Rébék valami szexmágiával árnyékgyilkost szül Stannisnek, MizzMazzDirrDurr vérmágiája, megkövült sárkánytojások életre kelése... Szóval már eleinte is voltak bőven utalások mágiára. Most max látványosabban tolják az arcunkba.
horee6 2017.08.15 13:50:49
@Dekatlon: Akkor most tisztázzuk!
Az átlag westerosi dolgozó napi szinten nem találkozott mágiával, ez rendben. De a Falon elég hamar szembesültek, hogy a hullák felélednek, Dondarrion vagy 5-ször lett feltámasztva, és ezt a környezete is tudta, Thoros rendszeresen égő karddal harcolt, ezt a nép is láthatta. A zombihegy, az árnyékgyilkos nyilván stikában mentek.
Nekünk olvasóknak/nézőknek viszont igen csak jelezték, hogy mágia igenis van, csak nem túl elterjedt. Hol itt a probléma?
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
horee6 2017.07.25 09:07:24
@A nép fia: nyomult valami csatában 'sellőtték a tökeit.
horee6 2017.07.25 10:36:13
@3szt3er: semmi égbe kiáltóan fontos nem volt ezzel kapcsolatban, csak többször említették, hogy egy bazi nagy farkasfalka élükön egy különösen nagy és okos példánnyal előszeretettel fogyasztja a dolgozókat
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
horee6 2017.07.25 10:09:28
@Leadfoot: jaja, kiéheztetni tök humánus dolog. főleg, mikor egymást zabálja fel a lakosság. :)
Későn eszmélő vallási fanatikusok és szarkavaró arisztokraták - tömeggyilkosság. Határaikat próbálgató, handabandázó északi hadurak és egy zombi - asztalracsapás. Háttérben pecsenyét sütögetni akaró sunyi kis geci és rendszeres nemi erőszaktól megmentett nemeslány - összenézés. Töketlen kalóz és…..
horee6 2017.07.19 13:41:59
@pocokman: Arya megdobta d20-szal az álcázás/álruha viselt próbát, szóval nem kérdés, szabályos volt-e. :)
Kemény bevágással indít ez a rész, az előzőben bár nem kértük, de vadonatúj Ofglent kaptunk, ennek köszönhetően Offred narrálja, hogy is voltak az eredeti Ofglennel a továbbiak: a csaj valahogy lebukott, így egy rém kellemetlennek hangzó kábítás után csinos vászon…..
Már csak néhány hét és elindul a Trónok harca hetedik évada, úgyhogy ideje volt, hogy érkezzen egy újabb előzetes. Na nem mintha a sorozat rajongóinak nagyon kedvet kellene hozni az évadhoz, amire több, mint egy évet kellett várni. Ha valaki az első előzetesről lemaradt volna róla, akkor itt tudja…..
Ma este 21:30-kor indul útjára az Éden Hotel 4, oppardon Exek az Édenben a Viasat3 műsorán, menten egy szörfözéssel, a főszerepben a házigazda Bódy Sylvi. A mai duplarész lesz, az első héten szerdán és csütörtökön lesz még adás, jövő héttől meg heti négy alkalommal...
hogyvolt X-Faktor 6x14 - Döbbenet 2016.12.13 14:39:11
Van az a mondás, hogy mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának biztosan. Az este folyamán volt jó néhány ilyen...
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
horee6 2016.11.22 12:07:42
@Kosztarika: Igazad van. Krisztián egy középkori ősember, kb azzal az IQ-val és EQ-val. Szerintem ezeket mindenki látja, hiszen szinte leesnek a képernyőről. Zsoltin azért kezdtünk el vitatkozni, mert előjött, hogy a melegsége az, ami meghatározza a hozzáállásunkat.
horee6 2016.11.22 12:12:32
@Kosztarika: meg nyilván mindenkiben van jó és rossz jellemvonás is. Annak ellenére, milyen hímsoviniszta, Krisztián többször is megvédte a lányokat, amikor valaki ordenáré módon beszélt velük. Aztán a következő alkalommal meg úgy viselkedett Micivel, mintha az a tulajdona lenne. Néha rohadt agresszív, máskor meg tök nyugodtan tud vitatkozni, és - meglepetés - egész összeszedetten érvelni. De a többiekkel ugyanez a helyzet.
horee6 2016.11.22 12:15:55
@Plüsscukor: Bizony. Az a jelenet kb olyan volt, mintha ott kellett volna kampányolniuk a szavazatokért. Elég szánalmas volt.
Comic time, people!..
horee6 2016.11.13 21:48:26
A vidám ébredezős blokkot az önfeláldozó Mici csicsergése festi alá. Először azt fejtegeti, hogy ő vállalná a kiesést is, ha cserébe kemény kárszegű kedvese maradhatna, kicsit később pedig már Vivien hegyes csöcseinek jósol. Úgy véli, ő vagy Krisztián megy párbajra, ezért  arra tekintettel, hogy…..
horee6 2016.11.11 09:47:40
@ani58: ZS teljesen elvesztette a fonalat az utóbbi időben. Eleinte nekem is szimpatikus volt, hogy felvállalta ezt a szereplést, meg hogy intelligensen osztotta a többieket. Az utóbbi időben viszont kezd egyre hülyébb konfliktusokba belemenni. A sufni-gatenek sem volt semmi értelme. 1. A sufni nem csak sz övé. 2. csak 4 napról volt szó. 3. mindenki másnak az volt az érdeke, hogy Krisztiánék beköltözhessenek, kurvára nem volt értelme belemenni egy szavazásba, amit csak elveszthet. 5. Veszteni sem tud emelt fővel az "úriember". Lófaszt. A döntés után is picsogott, meg hisztizett. Ostobaságokat mond, ostobaságokat csinál. Egyértelműen leszálló ágban van.
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
horee6 2016.11.10 23:22:39
@Mók_Ica: ez tuti. szerintem előbb belekeveredett/elfelejtette a szöveget. Látszott, hogy arra koncentrál mit súgnak a fülébe. De szerintem nem is értette, mit kell kimondania.
horee6 2016.11.10 23:23:49
@FájAzÉletÉsAVilágIs: ezt szívd vissza! Rosszul fogok aludni
horee6 2016.11.10 23:25:43
@etikette: love was such an easy game to play
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
  A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Meera húzza maga után Brant, mint a szánkót, az meg tejfehér szemmel haluzik maga elé sok mindent, és hiába jönnek gyorsan a képek, azért azt látjuk, hogy vannak benne White Walkerek, Bran kisése a toronyból, az apja a Tower of Joynál, az őrült…..
Újabb négyes, benne egy kváziceleb, Larion Zoé, aki arról híres, hogy...fasz se tudja, arról csak nem lehet híres senki, hogy nagy műcsöcse van, márpedig első blikkre a csajról ennyit tudunk meg, illetve azt, hogy megtépett, zöld erdei manónak öltözik az esküvőjére, akit pórázon vezet majd valaki,…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
horee6 2015.05.21 23:19:50
@ZLATAN: az én egy kis Polsikt tudok neki felajánlani. Ha megtankolja, viheti.
horee6 2015.05.22 00:25:34
@Vödör: LEHET, hogy elvisznek a végjátékig... Bármikor leszalámizhatnak, ha úgy tartja kedvük. HA lesz szimpátiaszavazás... Ha ránk szavaznak... Elég sok a bizonytalan változó
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
horee6 2015.04.28 17:26:37
@pumácska: előfordulhat, hogy nem Nórit rakják ki, de ez igazából semmin nem változtat.
1. Gátőr tette
2. Nóri jogos kiborulása
3. Tv2 manipulálja a sztorit a vágásokkal
4. Ocsmány utólagos mosakodás
5. Gátőr eddig még simán megúszta.
horee6 2015.04.28 17:32:51
@bElannaTorres: volt szex is, meg pia is rendesen, de nem erre volt kihegyezve, mint a mostani széria
horee6 2015.04.28 17:40:17
@bElannaTorres: pont ezért joker minden feladat a szerkesztők kezében. Jön egy levél, amin az van BÉLA. Ha Béla kell a szerkesztőknek, akkor Béla védettséget kap. Ha nem, akkor mehet haza. Egyik játék/verseny/feladat előtt sem volt kihirdetve, mit nyer a győztes. Csak miután meg volt a győztes személye, mondták meg, hogy pl védettséget kap, randira mehet, vagy elmehet egy nem bekamerázott szobába kiverni a farkát. Amikor Snezi kapott valami szart a kilincsre, ő is később tudta meg, hogy párbajoznia kell. Lehet, hogy ha másik lány kapja, egyből mehetett volna haza. Vagy csak át kellett volna költöznie a szingli szobába. Nagy a szerkesztők hatalma.
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
horee6 2015.04.03 17:01:26
@Eruka: Snezi Mandula bácsi kurva-kenneljében fut, Paca meg kokót terít neki és belenyúlt a legutóbbi szállítmányba, vagy nem tud elszámolni a bevétellel. True Story! :)))
horee6 2015.04.03 17:06:09
@bElannaTorres: Olyan a színvonal, hogy a végén megnézhetjük Cukibubut Dagidudu ellen...
indavideo.hu/video/South_Park_16evad_9resz_-_Dagidudu_HD
horee6 2015.04.03 17:12:30
@horee6: Elméletem szerint Snezi Mandula bácsi kurva-kenneljében fut, Paca meg kokót terít neki és belenyúlt a legutóbbi szállítmányba, vagy nem tud elszámolni a bevétellel. True Story! :)))

Így helyes a komment.

My bad!
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
horee6 2014.01.15 12:19:54
@okoskodó fórumlakó: szeptemberben voltam sportorvosnál, 14%-ot mért. Azt mondta, az oké. Egyébként ez nem releváns a történet szempontjából, mert a 90 napost kb vagy 5 éve csináltam, azóta újra elkezdtem sportolni, heti 2 edzés, plusz egy foci, hétvégén meccs, szóval sok minden változott. :) A 90 napos arra volt jó, hogy utána már nem voltam vágósúlyban, be tudtam kötni a cipőmet, és újra jól esett a mozgás.
horee6 2014.01.15 13:51:05
@tarsolya: nem feltétlenül annak örülnek. Nekem pl abban segített, hogy több mint 10 kiló mínusszal képes voltam elkezdeni mozogni. Dagadtan kb 500 méter után feladtam, pedig régebben aktívan sportoltam, heti 10-12 órát. Egyszerűen rohadt dolog volt kövérnek lenni. Vesztettem izmot? Igen. De utána újra elkezdtem mozogni, tovább fogytam, és izmot is visszanyertem. Ennyi.
Bill Murray a showman. De még mielőtt rátérnék a szereplőkre és egyéb más fontos dologra, szeretném leszögezni, hogy a Szellemirtók még mindig király! Nem tagadom, nagy rajongója vagyok a 80-as éveknek és úgy gondolom, hogy azaz évtized egy bizonyos aranykorszakot jelentett a…..