Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pundu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Úgy látom sok embernek megmozgatta a fantáziáját a téma, ezért én is "papírra" vetem gondolataimat.Magam is meglepődtem, amikor párbaj közben bedobták a pillanatnyi állást, mert az ilyen esetek erősen torzítják a végeredményt, de az RTL reakciója még jobban…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
Pundu 2010.12.11 20:51:38
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
Pundu 2010.12.11 20:42:57
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
Pundu 2010.12.11 20:32:24
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..