Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenek Elek

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tiszteletem.  Rengeteg problémám van a mostani munkahelyemmel, amit nem neveznék meg, egy jó hírű pékségben dolgozom , maszek által működtetett ,franchise rendszerben, de teljesen szabálytalanul. A problémám ott kezdődik…..
Kényszerbagoly Európa kukája 2017.08.18 13:11:18
A budapesti buliturizmus híre világszerte terjed, mint a pestis. A belső kerületeket elárasztó hordáknak csak 40% legénybúcsús, különben egyszerűen inni és 'aszni jönnek ide, ide a mi fővárosunkba, amiről elterjedt, hogy itt mindent lehet bűntetlenül. A pénz a politika-közeli szórakozóhely és airbnb…..
Olyan jól indult minden, vacsora, korai mozi, séta az állatkertben, vagy a ligetben, aztán a negyedik randin hazakísért, és Te hagytad, hogy feljöjjön… Ez pedig így ment még párszor, amikor rákérdeztél: “megmutatod a lakásod?” -és akkor kiderült, hogy bár elmúlt már 30 és saját jövedelme van, mégis…..
Nagyanyáink korában az ideális vőlegényjelöltnek az alábbi feltételeknek kellett megfelelnie: Legyen egy fokkal szebb az ördögnél, de rendelkezzen erős, munkabíró testalkattal Legyen megbízható, tartsa a szavát és legyen munkája Tudjon udvarolni és bánjon jól a nővel Manapság mintha erről az…..
Fenek Elek 2017.04.20 08:16:14
Fenek Elek 2017.04.20 08:20:49
@scavengario: ha ez egy film lenne én is szerepelnék benne szívesen :)
Fenek Elek 2017.04.20 08:21:37
@scavengario: Mielőtt azt hinnéd nem rosszindulatúan írtam ezt :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Szerkesztők! Én egy Postai raktárban dolgoztam pár évig Pesten. A Közvetlen Főnökasszony szörnyű a kis kedvenceivel együtt, akik minden nap bejártak hozzá jelenteni az irodába. Ez a Kis…..
Fenek Elek 2017.04.08 12:57:54
@Szumátriai Patkánymajom:
haha, kiszophatod
Fenek Elek 2017.04.08 13:03:47
@Sörömpőőr: várunk szeretettel
Pán Péter-szindrómás bumeráng fiatalok habzsi-dőzsiznek a papabank támogatásával a mamahotelben. Egyre többen vannak, akiket érint a jelenség, és egyre kevesebben vannak, akik még csodálkoznak ezen. Mégis, időről időre az arcunkba tolják a legfrissebb felméréseket. Megvan rá az okuk. Ez is egy…..
Azt tény, hogy felborultak a nemi szerepek. Az elmúlt néhány évtizedben teljesen átformálódtak a klasszikus női és férfi szerepek. Erről sokan, sokszor elmondták már a véleményüket. De vajon milyen hatása van ennek a társkeresésre?..
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..