Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsóka Árpád

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
Zsóka Árpád 2016.10.09 21:34:38
Tisztelt Cím!

pergetopercek.blog.hu/

A hetekben elkészítettem első blogomat. A blogom akkor egy "írások" menüt tartalmazott. Mostanra megcsináltam a képek és a videók menüket is, de nem tudok beléjük írni tenni semmit sem. Ez lenne a fő problémám.

Az a célom az írások menüben írásaim legyenek a videók menüben videók legyenek.
A képek menübe ha lehet képek legyenek de ha lehet legördülő menüs megoldással pl csuka vagy süllő és ha rákattintok azok a képeket dobná fel galéria szerűen.

Köszönöm a segítséget előre is
A pergető horgászat általában egyszemélyes háború a ragadozóhalakkal szemben. Nyáron éjszakákat horgászom át magányosan, persze azért néha egy-két ragadozó tiszteletét teszi a parton néhány közös kép erejéig. Ha alkalmanként egy jó barát vagy éppen öcsém ráér és velem tart egy jó pecázásra az az…..
Lassan nyakunkon a csukázás immáron szeptembert írunk. Nincs horgász, aki nem ismerné a vizeink tigrisét a csukát.  Ősszel a csendes vízpartok horgász helyei a szezonális horgászok illetve a fanatikus rablóhalas horgászoktól zsúfoltak. A legtöbbjük csukázik ki-ki úszóval, vagy éppen fenekezik és van…..