Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IgazságotMindenkinek

11 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég röppentek fel a hírek azzal kapcsolatban, hogy "vallási kiadók" gyerekverésre buzdító könyvet terjesztenek, amiben valóban hátborzongató dolgokat írnak. A minap pedig a wmn.hu-n jelent meg egy megrázó írás egy egykori áldozattól, akit a szülei a Bibliára hivatkozva vertek. Mivel vallási…..
„Legyenek igaz keresztények, fogadják el Isten minden teremtményét – vagyis minden embert a földön. Ne engedjétek, hogy a gyűlölet rákja beszivárogjon és megerősödjön a hívők közösségében és megfertőzze a hiteteket”– mondja Christian Picciolini, egykori ismert amerikai szkinhed, aki miután szakított…..
IgazságotMindenkinek 2017.02.10 22:14:38
@KötőSzó: Pontosan erre a cikkre utaltam, amely az áldozathibáztatás és a gyermekbántalmazó bűnözők felmentésének legundorítóbb példája. A komment is, mely a körülményeket tartja az agresszió táptalajának, a gyermekbántalmazó bűnöző felmentését szolgálja. Semmilyen körülmény nem menti fel a gyermekbántalmazó bűnözőt, a gyermekbántalmazás egyetlen oka az, hogy a gyermekbántalmazó pedagógusok és papok tudják hogy semmilyen felelősségrevonásra, büntetésre nem számíthatnak, maximum felfüggesztett börtönbüntetést vagy pénzbírságot kapnak az őket kiszolgáló újságírók és a korrupt politikusok befolyása miatt.
Már az is bántalmazásnak számít, ha a szülők a gyerek előtt bántják egymást, akár fizikailag, akár verbálisan FOTÓ: EP/GETTY IMAGES/THINKSTOCK   A családon belüli erőszakról rendezett kerekasztal beszélgetést a Liberális Magyarországért Alapítvány. A beszélgetésre politikusok és szakemberek…..
IgazságotMindenkinek 2017.02.09 03:00:29
A tanárok által bántalmazott gyerekekkel miért nem törődik senki? A kockásinges bűnözők a gyerekek 23%át bántalmazzák fizikailag, majd rohannak tüntetni a "tanszabadság" védelmében.
iskon.opkm.hu/admin/upload/Osszegzo_tanulmany.pdf - 17. oldal, ábra, fizikai bántalmazás, innen jön a 23%. ez évi 150000 áldozat, akikért senki sem tesz semmit. Az összes felsorolt szervezet kiáll a gyermekbántalmazó tanárok ellen.
Úgy látszik a gyermekbántalmazás számos formája nem üti meg az UNICEF ingerküszöbét. Érdekes az, hogy a gyermeknapról, mint nemzetközi ünnepről és apák napjáról egyaránt elfelejtkeztek. A menekültek napjáról viszont nem, és ugye nem kell sokat keresni más általuk is megünnepelt napokat. Nem…..
A tanárok gyakran élnek a verbális agresszió eszközével, ami különösen akkor okoz nagy kárt, ha egy védtelen, visszahúzódó lány lesz a céltáblája a mindennapi szekálásnak. Levélírónk lányát az irodalom tanárnő fogta ki magának, aki nem éppen irodalmi stílusban beszél a…..
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
Újabb példája a tanári bűnözésnek, határtalan, mocskos, értelemtlen brutalitásnak http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.html Aki szerint a diák megérdemelte a hét öklöst a fejére, nagyon  kívánom, hogy valaki, akit szeret, ugyanígy járjon, minden nap, amíg él.…..
Múlt héten adta hírül több portál is, hogy egy veszprémi faluban egy katolikus pap úgy megütött egy gyereket a hittanórán, hogy a gyerek vérezni kezdett, a pap ellen pedig eljárás indult. Egy valamikor ugyanebben a faluban is hittant tanító – névtelenséget kérő – evangélikus lelkész beszélt az eset…..
IgazságotMindenkinek 2016.12.15 19:08:14
@Mezőföldi: A tanárokat megtanítják fegyelmezni más módszerekkel is, mint bántalmazással. A bántalmazás törvénytelen, elkövetőinek börtönben a helyük.
IgazságotMindenkinek 2016.12.15 19:31:12
@Mezőföldi: Az nem hiszem hogy liberális volna, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartani, és akik nem tartják be, kerüljenek börtönbe. Ha önök törvényessé szeretnék tenni a gyermekek véresre verését, megölését a tanárok számára, előbb tegyék törvényessé, szavazzák meg, és csak utána tegyék meg büntetlenül. Addig pedig az összes gyermekbántalmazó, gyermekeket véresre verő pedagógust zárják börtönbe!
IgazságotMindenkinek 2016.12.16 11:30:41
@Luke SW: Törvény írja elő a börtönt azoknak a tanároknak, akik pedagógusi státusukkal visszaeélve, szakszervezeti, szakmai egyesületi hátterük tudatában, arra használják tekintélyüket hogy gyerekeket verjenek, bántalmazzanak. Pofon és pofon között is van különbség, persze, jelen esetben viszont véresre pofozta a gyermekbántalamazó bűnöző az áldozatát. Persze utána hazudozhat a bíróságon hogy nem így akarta, a gyerek tartotta a fogait, a száját a pofon irányába a füle helyett, de ezt nem kell figyelembe venni. Minden gyermekbántalmazó mocsok pedagógust börtönbe kell zárni 2-3 évre, hogy legyen visszatartó ereje a büntetésnek. CSak akkor fogják ezek a mocskok abbahagyni a gyermekek verését, ha tudják, hogy minden bántalmazás börtönt von maga után. Aki nem támogatja a bántalmazó pedagógusok börtönbe zárását, a gyermekek véresre verésének, megölésének lelkes támogatója.
  Egy műhold fellövése 1957-ben forradalmasítja a világ matematika oktatását. Ennek következtében a magyar általános iskolai matematikatanítás világhírűvé válik. Ezért a finnek a 2016/17-es tanévben megújuló nemzeti alaptantervük egyik központi elemévé teszik…..
Miért kell még az unalmas, időrabló szülői értekezletekre is eljárni? Miért nem érhetem el a tanárt mobilon? Miért nem inkább az elektronikus naplón keresztül tart velem kapcsolatot a szülő? Csak néhány azokból a gyakori kifakadásokból, amelyek a pedagógusok és a szülők kapcsolatára jellemzőek. Az…..
A sikeres oktatási rendszerekről automatikusan a finnek és a Távol-Kelet országai jutnak eszünkbe. Amit azonban Szingapúr vitt véghez, az már-már a sikernél is több: Li Kuang-jao vezetésével a városállam néhány évtized alatt elérte, hogy a legszegényebbek közül a leggazdagabbak közé kerüljön, a…..
Az utóbbi évek egyik legkegyetlenebb gyermekbántalmazási esete minden bizonnyal az a szegedi eset, amely során egy pedagógus, pályatársai és a szakmai szervezeteik tanácsára, összevert egy rossz magaviseletű fiút. Úgy megpofozta a tíz éves gyereket, hogy az rögtön ájultan a földre esett, majd…..
Összkép Milyen a jó tanár? 2016.10.03 11:47:38
Jók-e a tanáraink, tanítóink vagy rosszak? Hogyan lesznek a jó tanárok? Hogyan mondhatjuk meg egy tanárról, hogy mennyire csinálja jól a dolgát? Ha megvan a válasz ezekre a kérdésekre, már könnyű csodát tenni a magyar iskolával...
IgazságotMindenkinek 2016.11.05 20:43:02
Ez egy tragikus, de fontos kérdés, ugyanis a világon egyre több pubertás követ el gyilkossákot. Sajnos egyetlen indokkal nem lehet az egész kérdést megmagyazázni, mivel nincsen két egyforma kamasz, gyilkosságból pedig főleg nincs. Ám lelkes szerkesztőink elhatározták, hogy kideríik ezeknek a…..
Fizikai és mentális bántalmazás után került a vádlottak padjára állami gondozott ügyfelünk, Norbert. Az állami gondoskodás ahelyett, hogy biztonságot nyújtott volna számára, megalázó, kiszolgáltatott helyzetekbe hozta őt.  Norbert nem hagyta annyiban a vele szemben elkövetett visszaéléseket, de…..
„Embereket ütni helytelen, és a gyerekek is emberek.”– hirdeti az Európa Tanács erőszak ellenes programjának a szlogenje. Magyarországon az, hogy elcsattan egy-két pofon vagy kézre legyintés, bevett és jóváhagyott eszköze a gyereknevelésnek, szinte minden családban előfordul.…..
A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn elrendelte a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását, közölte a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-vel. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy több alkalommal szexuálisan molesztálta a rá bízott gyermekeket. A…..
Kedves kollegák, Önök is pontosan tudják, hogy aki 150 centinél kisebb, ezer decibellel ordít és százhússzal száguld, azt úgy hívják, hogy gyerek. Sajnálatos módon, épp az elmúlt nyolc év tragikus következményeként, elfelejtettük, hogy nem csak jogaink, de kötelességeink is…..
A rövid válasz: igen. Ma Magyarországon legalábbis törvény tiltja a gyerekek bármilyen fokú fizikai fenyítését, az európai uniós törvényekkel összhangban. Bár a magyarok ezzel 2006-ban hivatalosan lemondtak arról a jogukról, hogy akár családon belül, akár az iskolában kiosszanak néhány pofont és…..
Ki a jó tanár? Majd a szakértők eldöntik, legalábbis Hoffmann Rózsa szerint: "A következő tanévtől három "kitüntetett" szakértői szerep különül el a köznevelésben – jelentette be Hoffmann Rózsa. Szakértőnek azok jelentkezhetnek, akik legalább 10 éves gyakorlat és…..
Ma reggel az egyik hírportálon nézelődtem, mikor az oldalsó sávban az alábbi felhívást pillantottam meg:FELJELENTŐPackázik veled a tanulmányi osztály? A prof helyett rendre évfolyamelsők tartják meg az előadást? Semmiért cserébe húzzák le rólad a tandíjat? Sírva jár…..
Vilisics Feri Leányunk nem kisbaba már: kijárta az óvodát, és pár hónapja már iskolába jár. A finn óvodában/óvodával töltött öt év során egészséges, nyelveken beszélő "nagylány" lett a szinte járni-beszélni is alig bíró babából. Mindeközben mi magunk, a felnőttek is beilleszkedtünk a szülői…..
Sokan ismerik a gyakorikédések.hu oldalon folytatott munkásságomat (FuckYeahGYIK-re is kikerült egy), és jókat mulatnak rajta. Ám ennek a tegnapi nappal vége szakadt, ugyanis egy kedves moderátor megelégelte a marhaságaimat, és megvonta az accomról a kérdéskiírás és a válaszolás…..