Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cisgendered shitlord

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember nehéz lélekkel veszi tudomásul, ha egy olyan dolog amiről azt hitte jó színvonalú és értéksemleges szolgáltatás kiderül, hogy valójában ellenséges harci alakulat. Ha csak 3 évvel ezelőttre gondolok, egészen úgy tűnt, a szociális média, a keresők, a videó-megosztók, az emil szolgáltatók…..
Cisgendered shitlord 2017.08.12 18:10:37
@KalmanBlog: Szabad hardveres komponens gyakorlatilag nincs, lassan már vagy 10 éve, a libreboot project is csak régi hardverrel tud működni. Az Intel és az AMD is beépíti a saját kis "távmenedzsment" marketingnevű kémcuccát a hardverbe, kiirthatatlanul. A mobil cuccok meg fekete dobozok. Nem bízok bennük, de nincs más.
Ez a Google botrány megadta a lökést, az általam használt webes szolgáltatások egy részét egy házi szerverre fogom mozgatni. E-mail-t egyelőre átviszem a mailbox.org-ra, aztán majd meglátjuk. Most épp a tartalék telefonomon próbálgatom az életet mindenféle Google alkalmazás nélkül.
A kapitalizmus a szabadság. Ez az a rendszer, ahol sem tiltások, sem kötelességek nem nyomorítják meg az álmaidat, ahol nem az állam mondja meg hogy mit kezdj az életeddel. Hogyan értem ezt valójában? Úgy, hogy a kapitalizmusban lehetsz feltaláló, vállalkozó, gyári munkás, gyártulajdonos,…..
A legfrisseb Star Wars anyag egy animációs sorozat, természetesen a hozzá tartozó gyerekjátékokkal, amin anno Lucas apánk is milliárdosra kereste magát. Nekem valami különös hiányérzetem van ezzel kapcsolatban, de nem tudnám pontosan megmondani, hogy micsoda. Mindenesetre itt van két kép ízelítőül:..
Cisgendered shitlord 2017.07.16 13:34:02
Cisgendered shitlord 2017.07.18 06:42:07
@Pash Cutter: Tóth Árpád nagyon jó példa, ő is a pozitív életszemléletéről és kitűnő egészségéről volt híres – ja nem.

Ép testben ép lélek. Nem másokért, nem a csajokért, hanem magadért, a saját testi és lelki egészségedért illene karban tartanod a testedet is. Ez nem egy zéró összegű játszma, ha magad edzed, nem kevesebb, hanem épphogy több energiád lesz másra is. A cél nem az, hogy kigyúrt izomagyat kell magadból faragnod, hanem hogy lehetőleg ne gebedj meg 45 évesen, és közben még jól is érezd magad a bőrödben.
Cisgendered shitlord 2017.07.18 08:10:19
@Pash Cutter: Nézd, a te e életed, felőlem úgy teszed tönkre, ahogyan csak akarod :)
Régen azért többet mozogtak az emberek, ma meg inkább az össznépi tespedés a jellemző. Az evolúció viszont egy kicsit lassabb időskálán dolgozik, az ember testének továbbra is igénye lenne a mozgásra, amit a régen a mamutvadászat meg fizikai munka biztosított. Az eredmény: az elhízás népbetegség, és főleg a férfiak halandósági rátája katasztrofális. Persze, ha te is építkezéseken dolgozol és kertészkedsz mint Hamvas, akkor talán tényleg nincs szükséged plusz edzésre.
A san diegoi Southwestern egyetem figyelmeztetést adott ki, miszerint az egyik diák bekattant és veszélyt jelenthet: az illető transz-aktivista azért kezdett fenyegetőzni, mert zokon vette, hogy nincs minden női mosdóban piszoár. Szerencsére mi is gőzerővel haladunk errefelé, az ELTE-n már…..
Cisgendered shitlord 2017.07.17 21:39:41
@Aurelius Respectus: Agybaj ellen a saját fegyverükkel lehet védekezni. Én ma pl férfi->nő->férfi transznemű vagyok. Azaz, bár én férfiként születtem, valójában egy férfivé változó nőnek tartom magam, és ezt ne merje senki megkérdőjelezni.
A héten a "A Galaktikus Patriachátus Egyetlen Ura" az elvárt megszólításom. Emlékeztetőül: Kanadában börtönbe mehet az, aki nem így szól hozzám. Ezt remélem hamarosan itthon is bevezetik, talán ki is megyek pöcsöt lóbálva tüncizni a Kossuth térre a cél érdekében.
Miután egyértelművé vált, hogy a CNN éjjel-nappal hazudozik és alig több mint a demokrata párt PR osztálya, a frusztrációjukat egy 15 éves fiatalon vezetik le. Az ugye a magyar sajtóban is lejött, hogy Trump retweetelt egy gifet amin lepankrátorkodja a CNN-t. Erre a félkegyelmű balos média maga alá…..
A Magyar Tudományos Akadémián kerekasztal tárgyalta, hogy szegény nők, már megint a szegény nők, meg a szemétláda férfiak! Nem tudom eldönteni, hogy ez az egész inkább fárasztóbb, avagy undorítóbb. Mint egy rakás hisztis hülyegyerek, aki apucinál akarja kibőgni a boltban, hogy mégiscsak vegye meg a…..
Cisgendered shitlord 2017.05.31 07:12:47
@Gazellla: No, azért legalább itt ne tegyünk úgy, mintha ezek a nők csupán ártatlan elszenvedői lennének a történéseknek. Sajnálom, persze hogy sajnálom. Ugyanakkor tudom, hogy jogilag lassan két teljes évtizede felnőtt, tehát felelős a saját tetteiért, talán korábban kellett volna elkezdeni ahhoz méltóan gondolkodni és viselkedni.

A történetnek viszont van egy másik oldala is, ott vannak azok a férfiak, akik talán ugyanúgy szerettek volna egy boldog családot, de mivel a nő nem óhajtott felnőni, mert neki kényelmesebb volt a faszkörhinta, meg a rózsaszín álomvilágos elvárások, erre esélyük sem lehetett vele.
Szalagcím egy angol napilapból: Juncker és Soros Brüsszelben tárgyal, hogy hogyan lehetne beperelni a magyar kormányt. Ennek azt a részét, hogy Soros egy emberiség elleni bűnöző, már kitárgyaltuk. Most nézzük azt, hogy ki a fene akar tagja (TEHÁT NEM ALATTVALÓJA, TÚSZA VAGY CSICSKÁJA) lenni egy…..
Cisgendered shitlord 2017.04.28 16:40:09
@Sipi81: Igen, tudom hogyan működik a processz.
Egyik probléma: én nem választottam, nem szavaztam miniszterelnökre, csak parlamenti képviselői helyre. A miniszterelnök a kormány vezetője, a kormány meg a végrehajtó hatalom gyakorlásának szerve. A miniszterelnöknek az én olvasatomban nincs olyan felhatalmazása, mi szerint a nevemben szavazhatna az EU vezetőjéről, azt legfeljebb a parlamenti képviselők összessége tehetné meg.
A másik probléma maga az EP, ami csak egy kádertemető, arra való, hogy a kínossá vált, ámde sokat tudó elvtársakat eldugják a helyi választók elől.
Az EU demokratikusnak álcázott, de valójában egy antidemokratikus, államok feletti szerveződés. Egy gazdasági érdekközösségből politikai hatalommá lépett elő, a választók jóváhagyása nélkül.
Cisgendered shitlord 2017.04.28 16:46:48
@Sipi81: Nem meglepő, ha mellé teszed azt a tényt, hogy gyakorlatilag Sorosé a legnagyobb EP frakció. kuruc.info/r/26/171916/
www.geenstijl.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Soros anno úgy definiálta önmagát, mint állam nélküli államférfi - szerintem senkit sem lep meg, hogy végül kreált magának egy államot.
Cisgendered shitlord 2017.05.04 07:35:33
@Sipi81: Bár gyerekként, de a rendszerváltás előtt is láttam, hogyan megy a választás. A papíron ott volt a négy név, tehát a
demokratizmus látszata meg volt teremtve, apró kis homokszem volt a gépben, hogy mind ugyanabba a pártba tartoztak. Ehhez hasonló az EP is, küldhetsz "képviselőket", de azok a nevedben nem tehetnek semmit, azok csak idomított majommal bármikor helyettesíthető gombnyomogató Jánosok. Nincs joguk arra, hogy bármiféle szabályozást beterjesszenek, tehát nem mindegy, hogy ki ül ott?
Félmillió szavazócédulát "véletlenül" duplán küldtek ki a balos szavazóbázisnak, majd kijelentették hogy nyomozás csak a választások után lesz az ügyben...
Cisgendered shitlord 2017.04.19 10:42:37
@Deansdale: Huh, és mi akadályozza meg az államot, hogy a haverok lakását ne 3 fillérre, a rendszernek nem kedves emberekét meg 892 milliárd forintra becsülje? Vagy ha több adóra van szükség, elég csak széttárni az apparatcsiknak a kezét, es azt mondania, hogy "drágultak a lakások".
Nem komálom az árhivatal ötletét, totálisan szembe megy a szabad piaccal. Az az út Venezuelába vezet, ahol mindennek van egy állami, meg egy valós ára, és a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
Cisgendered shitlord 2017.04.19 14:52:54
@KalmanBlog: Cég is birtokolhat ingatlant, abból akármennyit létrehozhatsz, és az sem rakétatudomány, hogy ne lehessen hozzád kötni őket.
Deansdale Érdekfeszítő 2017.04.19 11:21:39
Angolul nem tudóknak a hírek sorrendben: 2014: Zimbabwe elnöke kiutasítja az országból a fehér farmereket 2015: Zimbabwe elnöke kéri a fehér farmereket, hogy menjenek vissza 2016: Zimbabwe cirka ötszáz milliárd forintnyi élelemért könyörög az éhezések enyhítésére..
Prüszkölnek rám páran a vagyonadó felvetése miatt: micsoda rohadt szoci vált belőlem annak ellenére hogy libertáriusnak mondom magam. Pedig nincs nekem semmi bajom a gazdagokkal, nem akarom őket a házaikból kitúrni, a cégeiket elvenni vagy a bankszámlájukat lefoglalni. Csak annyit szeretnék, hogy a…..
Cisgendered shitlord 2017.04.17 09:57:23
@Deansdale: "Emellett megszólal bennem egy kevert nihilista-libertárius-MGTOW hang, ami azt mondja, hogy ha a nők egy kib*szott robottal nem bírnak versenyezni..."
Nemhogy egy robottal, de egy telefonon bámult pixeles mozgóképpel sem :)
Cisgendered shitlord 2017.04.17 10:15:43
@Deansdale: "A robotokkal szexelni akarók hamar rá fognak ébredni, hogy érzelmi kapcsolat nélkül szinte semmit nem ér az egész"
Ezt mondd el a nők tíz-százmillióinak is, akiknél dildók és vibrátorok hada lapul a fiókban. A szexuális eszközök éves piaca 15-20 milliárd dolláros, és nem a férfiak a nagyobb fogyasztók, tehát álságos és átlátszó a férfiakat ostorozni a szexuális eszközök használatáért. Egy szexbaba vagy robot semmivel sem lealacsonyítóbb és szánalmasabb, mint egy elemes gumírozott ócskavasat dugni a pinába.
Kell-e nekünk identitáspolitika? - kérdi a KM, és aztán megmagyarázza, hogy természetesen, hiszen a létező legjobb társadalmi modell a végtelenül apró részekre szétvert, egymással harcban álló mikroközösségeké. A legjobb egyenesen az, ha egészen az egyénig szétverünk mindent, akkor eljön a "mindenki…..
Cisgendered shitlord 2017.04.07 13:17:17
@Deansdale: "Egy kisebb államszervezet mellett is jobb lenne a vagyonadó, mint az SZJA/ÁFA."
Igen, a vagyonadót tudnám támogatni. A probléma azonban gyakorlati jellegű. Azért nem a vagyont, hanem a munkabért adóztatjuk, mert azt könnyebben kontrollálhatja az állam. A vagyon tetszés szerint eltüntethető, elrejthető. Ki mondja meg, hogy ebben az évben épp mennyit ér a házad? Remélem nem a központi ár- és tervhivatal :) Ha a környéken épp felmentek az ingatlanárak, akkor többet kellene adóznod, még akkor is, ha a nyereségedet nem kívánod realizálni. Tehát papíron gazdagabb lettél, miközben ugyanott laksz, ugyanúgy élsz.

"abban az évben teszem azt 200 szavazati jog járna neki, a következő évben meg nulla"
Ezen logika mentén, így van. Persze nyilván nem lehetne közvetlenül, évente számolni, miközben választást 4 évente tartunk, de ez csak technikai kérdés. De mint írtam, én inkább a másikat támogatnám: ha minden ember egyenlő, akkor legyen minden ember egyenlő.

"miért feltételezzük hogy ő okosabban szól az ország vezetésébe"
Az sem ördögtől való gondolat, hogy a cenzust iskolázottsághoz, műveltséghez és IQ-hoz kötjük.

"tudom hogy ez egy végtelen körtánc"
Így van.

"A balos gondolkodású embereknek az a rendszer fair ami az elesettekkel is törődik és nekik is beleszólást ad, a jobbos gondolkodás szerint meg az pofázzon aki letesz valamit az asztalra."
Nem teljesen. Jobb oldaliként úgy gondolom, hogy az elesettek támogatása nem az állam, hanem egy kisebb társadalmi egység, a család feladata lenne. A balosok meg mindent átpakolnának a családtól az államhoz, ezzel kiüresítve, effektíve szétverve a családot. Nézd meg a népesedési mutatókat.

" nem hiszek abban hogy az emberek önként ELEGET adakoznának a bíróságok, rendőrség, tűzoltóság, mentők, a törvényhozó testület, és egyéb létfontosságú fiszfaszok fenntartására."
Én sem hiszek ebben, adófizetésre nyilván szükség van, csak nem a jelenlegi módon és mértékben. Pl erről a listáról helyből lehúznám a tűzoltóságot meg a mentőket. Ha fizeted őket, jönnek, ha nem fizeted, nem jönnek.

Az örökös vita az állam feladatainak definiálásán megy, arról, hogy ki hol húzza meg a határokat, de szerintem nincs olyan épeszű ember, aki szerint egyáltalán nincsen szükség államokra, és így nincs szükség adófizetésre sem.
Cisgendered shitlord 2017.04.07 17:13:42
@Sipi81: Tudniillik a jobb és a baloldal között az a különbség, hogy a szocialista nemzeti, avagy nemzetközi-e.
Cisgendered shitlord 2017.04.07 17:29:36
@Deansdale: Nagyon egyszerűen lehet klasszifikálni: Ha az embereket elnyomókra és elnyomottakra osztja fel valami szerint, lehet az vagyoni helyzet, faj, gender, divatos szóval - és az írásra visszakanyarodva - "identitás" mentén, akkor az baloldali. A baloldal mindig elnyomottakat és elnyomókat keres, az épp a kurzustól függ, hogy azt hol találják meg. Mind tudjuk, manapság pl a fehér heteroszexuális férfi a mumus.
Deansdale Sajtómorzsa 2017.04.03 09:40:03
Csak egy érdekesség a nemzetközi sajtóból - csodálom, hogy a magyar média még nem kapta fel. Lehet ők is érzik, hogy a magyarok még nincsenek eléggé elhülyítve ehhez a témához... A BBC március 30-án leközölte a bombahírt, miszerint Mike Pence (az USA alelnöke) 15 évvel ezelőtt egy interjúban azt…..
A Times szerint (a HVG-n magyarul is olvasható a hír) az EU ultimátumot fog adni nekünk és a lengyeleknek: vagy befogadjuk a ránk sózott menekülteket, vagy kilépünk. Hála az égnek, végre valami jó hír. Ki kell lépni a picsába mindenféle olyan szövetségből, ami ilyen módon lép fel velünk szemben.…..
Az OECD nők napja alkalmából megjelentette a rendszeresen közzétett statisztikáit a nők és a férfiak közti bérszakadékról. Ez alapján az átlag 14,7 százalék, míg a magyar átlag ennél kisebb, 9,5 százalék. Ha ezt a jelenlegi nettó átlagkeresetre (havi 192 ezer forint)…..
Merkel szerint minél gyorsabban munkát kell adni a migránsoknak, aminek legjobb és legegyszerűbb módja kamionsofőröket csinálni belőlük. Ezt még azelőtt nyilatkozta, hogy a béke vallásának kamionja meglátogatta volna a német keresztényeket, viszont azután, hogy Nizzában lejátszódott valami…..
Szokás szerint nevezhetném ezer néven a szóban forgó csoportot, a közbeszédben ők a libsik, progresszívek, regresszívek, toleránsok, balosok, kultúrmarxisták, komcsik, ésatöbbi. Amiről fel lehet őket ismerni az az, hogy mindig valaki másért aggódnak, illetve valamilyen csoportért. Jaj, a cigányok.…..
Cisgendered shitlord 2016.12.09 22:15:06
@Deansdale: Szép lista, mindenki azt lát bele, amit csak akar. A feministák a férfiuralmat, az antiszemiták meg a zsidókat. Persze mindkettő igaz, de ha az egyik esetben el tudod fogadni, hogy többségben azért férfiak, mert jobban fekszik nekik a szakma, hajlandóak többet tenni érte, és így tudnak jobb eredményt elérni, akkor miért nem rakod le a szemellenződet, hátha a másikra is pont ugyanez a magyarázat.
Tele a balos sajtó az EU-s felméréssel, ami szerint a férfiak nemi erőszakolók, akik még csak nem is bánják bűneiket, mert úgy érzik elegendő indok ha a nő ittas, vagy kihívó ruhát visel. Sajnos a balos sajtó teljesen félreérti a felmérést, abban ugyanis nem az a szenzáció, hogy a férfiak szemét…..
Cisgendered shitlord 2016.11.28 12:09:22
@KalmanBlog: Ez nem meglepő, mert ha ez igaz, a nevelőapa szó szerint cuckold volt, a viselkedésmintát onnan hozta.
Cisgendered shitlord 2016.11.29 06:43:23
@som tam: Jól érzed, valóban történt nemi erőszak. De mivel pöcsöd van, nem lehetsz áldozat, ezért kizárásos alapon te csak az erőszakoló lehetsz. Te disznó.
Cisgendered shitlord 2016.11.30 07:09:36
@VT 135: Az nem hír, hogy a feministáknak szar van az agyuk helyén.

Az viszont igen, hogy Merkel a német adófizetők pénzén támogatta Hillaryt (és még egyik sincs ezért börtönben)
www.express.co.uk/news/world/737513/Hillary-Clinton-charity-received-millions-in-German-cash-after-praising-Angela-Merkel

Vagy hogy Juncker arról akarja meggyőzni az Európai vezetőket, hogy ne tartsanak népszavazásokat. Pedig Brüsszelben már erősen dolgoznak a nép lecserélésén, de ezek szerint azért ott még nem tartanak a projectben.
www.dailymail.co.uk/news/article-3978662/European-president-Jean-Claude-Juncker-pleads-EU-leaders-not-hold-referendums-voters-choose-LEAVE.html
Az általános politikaelméletben a baloldal a közösségcentrikus, "közteherviselős", szolidaritásra épülő elképzelések gyűjtőneve, a jobboldal pedig az individualista, az egyén szabadságát, jogait és lehetőségeit maximalizáló elképzeléseké. Ezekre a címkékre rengeteg kosz ragadt az utóbbi ~200 évben,…..
Cisgendered shitlord 2016.10.28 17:44:09
@KalmanBlog: Nekem már kijött a megfejtés, az összea betű összerakva így néz majd ki: LGBTQIDIOT+
Deansdale Kultúrmarxizmus 2016.08.07 13:16:23
Antonio Gramsci (1891 – 1937) olasz születésű marxista volt, aki örömmel fogadta az októberi szocialista forradalom hírét, majd elvtársaival együtt csalódottan látta, hogy a dolog mégsem igazán működik. Addig minden rendben ment, hogy a burzsoákat agyonverték és kihirdették a proletár egyenlőség…..
Figyelmeztetés: szövegfal! Csökkent türelműek csak részletekben fogyasszák. Figyelmeztetés: ha már most tudod, hogy belekötsz, mert hülyeség, akkor ne olvass tovább, fölösleges. Vannak olyan tények és igazságok, amikről nem beszélünk. A legtöbben azért, mert ezek a témák kívül esnek a szellemi…..
Cisgendered shitlord 2016.10.05 09:06:42
@Deansdale: De miért is kellene képviselőt választani?
Képviselőkre azért volt szükség, mert technikailag nem volt megoldható, hogy az emberek minden egyes kérdésnél kinyilvánítsák a saját akaratukat, ezért megbíztak valakit, hogy az ezekben a közügyekben őket képviselje. Az internet korában viszont ez a fizikai akadály többé már nem létezik, este, vacsora mellett mindenki a tabletjén-telefonján leszavazhatna a számára fontosnak tartott kérdésekben, a saját akarata szerint.
A mai képviselő urak-hölgyek nem mások, mint ész nélküli, frakcióvezető által távhangvezérelt gombnyomogató-Jánosok, egy elavult rendszer haszontalan örökségei. Ideje lenne megszabadulni tőlük.
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..