Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Btables (törölt)

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gyógymasszázs Blogger búcsúja 2012.11.17 11:04:22
A csekély érdeklődéssel magyarázom magamnak, hogy nem voltam aktívabb.Ha erotikáról írok, biztos lett volna itt nagy forgalom.Átadtam a blogot másoknak, sziasztok, köszönöm a heti 3-4 látogatást...
Nívó Hazudós a Ténytár blog! 2012.08.22 00:01:38
Miért nem olyanért bírálják Orbán Viktort, amiért tényleg megérdemelné? Aki internetes blogokat, fórumokat olvas, az előtt nem újdonság, mekkora zsigeri Orbán-gyűlölet alakult ki itt a neten az utóbbi hónapokban, vagy inkább a kormányváltás óta. Kétségtelen, hogy a két…..
A hagyományos masszázs közben és utána is szörnyű ilyenkor.Hiába tusolod le a masszázsolajat, mégis úgy érzed, hogy ragadsz.A thai masszázs után nincs ilyen probléma.Még levegő is van a függönyök között, kavarja a ventilátor.Csak azért mondom, hogy kicsit kapcsolódjak az…..
gyógymasszázs Csakis a thai 2011.05.09 10:29:23
Nekem ez az igazi segítség.A jó thaimasszázs..
"Az érintés hiánya sokkal súlyosabb lelki zavarokat okoz, mint a szex hiánya" Nyilván ezért járnak olyan sokan masszázsra.Élvezik a gyógymasszőr kezét, közelségétés persze magát a gyógyulást is. ..
gyógymasszázs Masszázs a blogon 2010.11.22 08:48:53
Jé, a masszázsblogon is van szó masszázsról!Nem is hittem volna!http://masszazs.blog.hu/2010/06/06/serult_kisfiu_mosolyahttp://masszazs.blog.hu/2009/03/27/gyogyito_thai_kezek..
gyógymasszázs Van mentség 2010.08.30 00:17:44
Szinte mindenre.Vagy nincs?..
Van amikor az orvostudomány eldobhatja a nagy mellényét és egy gyorstalpalón végzett, lelkiismeretes masszőr két óra alatt rendbe rakja azt, amire a gyógyszerek, fizikoterápiák, kenőcsök, injekciók képtelenek...
- Fáj a hátam!Mondta a hölgy.- Várj, segítek!Pattant a lelkes férfi.Egy pont a mögékerülésért.Nekilátott a hölgy hátának.Rapid masszázs, csak a vállak között.Hátul, persze.- Igen, ott!Jajdult néha a hölgy.- Köszönöm, ez isteni volt.Kérdés a készséges úr feleségéhez.-…..
gyógymasszázs Kacag a májam! 2009.12.12 14:06:00
Perszehogy rendszeresen nézem a masszázsoldalakat.Az összes olyat, amiről nem ordít, hogy csak fedőtevékenység a masszázs.Új jelenségre figyeltem föl.Szakképzett masszőrök hirdetnek mindenféle gyógymasszázsokat, olyanokat mint a reiki, a yumeiho, a nyirokdrenázs, a vállöv…..
A két termékcsoport egészen másként működik. Inkább azt lehet felsorolni, hogy mi a közös a termékekben: mind a masszázsfotel, mind a masszázságy a gerincet kezeli közvetlenül, közvetett hatásai azonban az egész testre hatással vannak. A masszázsfotel többféle mozgást végez:…..
Btables (törölt) 2009.11.11 17:37:27
@Kyokei: Köszi! Azt hogy mailben is válaszoltál, azt külön is.
A  www.lathatatlan.hu/lathatatlan-masszazs/ címen olvasható tájékozatóban olvastam, hogy  "gyógymasszőri oklevéllel rendelkező vak munkatársaink várják vendégeinket egy frissítő, lazító, vagy éppen gyógymasszázsra – egy teljesen lesötétített,…..
gyógymasszázs Vállöv tréning 2009.08.19 08:15:00
Találtam egy igazi masszőzt, aki úgy kimozgatta a vállamat és környékét mint még senki az életben!Mozgásszervi bajokra csakis masszázs, csontkovács, mozgásgyógyász és semmi olyan, amit kevés vízzel kell lenyelni!..
gyógymasszázs Van remény! 2009.04.14 14:40:00
Nem szűnt meg a blog, csak sokaig nem volt kedvem írni.Abban igaza van TeRáPiÁnak, hogy nem tudnék olyan érdekes posztokat írni, mint amik a masszázsblogban jelennek meg, de úgy látom, hogy az egészségügyi masszázsokról szóló bejegyzések ott sem érdekelnek senkit.Azt sem hiszem,…..
Szóval mindent átjár a szex és az erotika.Beírtam a gugliba, hogy masszázs.Ezt kaptam:Masszázs.lap.huTartalom Egyéb termék Erotikus masszázs Írások Könyvek Külföldi iskolák Külföld Lap.hu oldalak Magyar iskolák Masszázságy, fotel Masszázskád, ...masszazs.lap.hu/ - 73k -…..
Tele a hócipőm, a neten tömény erotika csöpög mindenből, ahol megemlítik a masszázst!Márpedig a masszázs nem kéjelgésre való!A gyógymasszázs frissít, lazít, megnyugtat, nem csak a testre, hanem a lélekre is hat.Ilyesmiről szeretnék itt értekezni és hagyjuk már a fenébe a…..