Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imrényi Dániel

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb tanév, újabb érettségi botrány - lassan megszokhatjuk. A helyzet komikuma, hogy pont a matek írásbeli miatt tiltakoznak a végzősök, és nem számolnak utána, hogy lényegében senkinek nem múlik a felvételije egy, a hírek szerint lehetetlen feladatsoron.  Három dolgot minden évben…..
Szeretnél fejlődni a rapben, és elkéne néhány tanács? Összeszedtem neked hét pofonegyszerű, de elengedhetetlen tippet, ami gatyába rázza a rappelési skilljeidet. Ne aggódj, a recept egyszerűbb, mint gondolnád! ÜtemérzékAz egyik legnehezebben feljeszthető adottság az, hogy “érezd a ritmust”. Az…..
A webkettőnek köszönhetően ma már néhány kattintással tömegeket tudunk invitálni, hogy álljanak egy jó ügy mellé, vagy határolódjanak el egy másiktól. A TV-s társadalmi célú közlemények netre exportált verziójának megjelenésével egyre több fórumon tudunk segítséget nyújtani rászorulóknak, jótékony…..
Imrényi Dániel 2019.04.23 12:51:35
@Napi jóhír: Szerintem nincs szükség rá, hogy tudja a külvilág, hogy adakozunk. Az más, ha akciót, gyűjtést szervezünk, de az, hogy kiposztolom facebook-ra, hogy "ma adtam ezer forintot egy hajléktalannak, tedd te is ezt", nos ez nekem nagyon képmutató, és kíváncsi vagyok, vajon hány embert ösztönöz adakozásra, és hányat arra, hogy az egekig magasztalja a jótét lelket? Őszintén, miről szól ez? Utolsó sorban a padon élő emberről, elsősorban az önsztárolásról, hogy "látjátok, én több vagyok ezzel is nálatok!". Gyermeteg megközelítés: Batman nem maga kezdte terjeszteni magáról, hogy szuperhős, szimplán cselekedett.
Fajfenntartásunk érdekében a tökéletes pár egyik, ha nem a legfőbb feladata egy tizen-huszonéveit taposó férfinak. A hosszú próbák sorozata leginkább sok-sok kellemetlen találkozóban merül ki. Lássuk a randizás hét égető problémáját, melynek megoldókulcsát kizárólag brit tudósok tanulmányai alapján…..
Hagyjuk a fölösleges expozíciót, tudom, hogy padlón vagy. Átvertek? Csalódtál? Szakítottatok? Elkeseredtél? Még szerencse, hogy összegyűjtöttem Neked a leghasznosabb életigazságokat, melyekkel átvészelheted az emberpróbáló időszakot! Ahw! A jó öreg Comic Sans bölcseletek szép karriert futottak a 13…..
A bevásárlás alapjáraton nem egy élvezetből folytatott tevékenység: mindenki szeret a lehető leggyorsabban túlesni rajta. Valjuk be, nem túl izgalmas sorok között szlalomozni, válogatni a különböző összetevő és márkájú termékek között. A feladatot tovább nehezíti néhány visszatérő tahó vásárlói…..
Minden alkalommal enyhe gyomorgörcs fog el, amikor rapperek jelentkeznek tehetségkutató műsorba. Vagy azért, mert kínosan amatőr a produkció, vagy mert annyira egyedi és minőségi, hogy muszáj a főműsoridős tömegigény szintjére higítani. Mi történt az X-faktor 2018-as győztes duójával, a…..
A Hiro és Giajjenno koprodukciójából álló AK26 Pacino dala a zenekar M€d€ncé$buli kötet, Pénz€$kutya versciklusának záróakkordja, melyre klipet is pattintottak. A mű elemzése a mély mondanivaló miatt összetett feladat, ezért alkotórészekre bontva hámozzuk ki a tartalmat. Zenei világ A treki beatje…..
Miután megemésztettem a gondolatot, hogy alkatilag képtelen vagyok rá, hogy hétfőtől péntekig reggel nyolctól délután négyig billegjek az irodai székemben, nevetséges fizetésért, jött a kérdés magamtól magamnak: Huszonévesen, nulla tőkével és üzleti tapasztalattal hogyan vállalkozzak? Az első…..
Gyakornok újságíróként dolgoztam egy megyei lapnál egy évig. Egy pénteki napon ültem az asztalomnál, amikor sorra vettem, hogy mi az, ami nincs rendben: Minden reggel munkaundorral ébredek Utálom, hogy beosztott vagyok Utálom, hogy alkalmazottként az egyedüli reális jövőkép egy albérletben…..
A számos irányzat közül a rap az a műfaj, ahol a zene értékét és profilját elsődlegesen a szövegiség adja. Míg egy popzenében lalalazhatunk négy percen át, vagy egy veretősebb metál elbír kétpercnyi vokálmentes sávot is, egy jó hip hop trekinél nem alibizhet az MC. A jó rap alapja a jó…..
A közhiedelem szerint, ha kinövöd a netről-alapot-lerántós korszakod, és sajátkezűleg szeretnéd elkészíteni a beateket a zenédhez, a legegyszerűbb út a samplerezés, magyarul mintázás. Ez félig-meddig igaz, de leginkább annyira így van, amennyire abszolút nem. Előre szeretném leszögezni (mániám): nem…..
Ha valakit, hát engem sírba visz a kényszeres megmondóemberek egyre nagyobbra duzzadó tömege. Mégis minél többen töltik be ezt az ál-szerepet, inflálódik a véleménynyilvánítás minősége, feltételessé válik, végül személyeskedésbe csap át. Joggal feltételezheti a kedves olvasó, hogy én is sorszámot…..