Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Helsinki Bizottság a kvótanépszavazás meghekkelésére hívta fel a választókat: érvénytelen szavazatok leadásáért kampányol. Mint aki a korai időktől (a 90-es évek elejétől) a Bizottság tagja vagyok, és előtte részt vettem az ellenzéki Független Jogvédő Szolgálat munkájában is, ezt az akciót…..
Sandor76 2016.09.29 12:53:44
@Abdiás:
Nekem nem megszólás volt a célom, hanem ugyanolyan demokratikus észrevételt tettem ahogy M. István is tette.
Egyrészt örülök hogy végre valaki megpróbálja elmagyarázni hogy mi miért történik. Ha az időpontváltozás oka tényleg az volt amit írtál így érthető, de így előtte ezt nem mondta el senki. Hanem egyszer csak bejelentették hogy holnaptól másképp lesz.Miért nem vették a fáradtságot hogy elmagyarázzák? (Az első sorban ülők biztos tudtak már valamit....)
(Pl. a testvérem nagyon szívesen járt takarítószolgálatba - amit te valószínűleg lebecsülsz - a vasárnapi alkalmak után, de így elvesztette ezt a lehetőséget. Mindeközben a gyülekezet tanításaiban megfedi azokat akik elhagyják a szolgálatukat...)
Másrészt nem örülök hogy igékkel vagdalkozol, mert még ellened is fordulhat a kétélű fegyvered.
Egyébként nemmel szavazok, csak érthetetlen képmutató -mindenáron a sikerességet mutató- magatartást tapasztalok mostanában....
Sandor76 2016.09.29 14:29:32
@edison777:
Köszönöm az oktatást.
Mostan elkotródom innen Isten hírével.