Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vape

0 bejegyzést írt és 503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
vape 2019.04.15 08:28:44
@a lekvár neve puffin: "akkori munkahelyemen kemény 500 ft-ért tölgyből leszabták a keretet"
Arra azért kíváncsi lennék, mikori sztori ez. Mert hogy ez nem az elmúlt 2-3 évben történt, az esélyes lehet. Mostanság szerintem 500 Ft-ért max. köszönést kapnál, nemhogy ágykeretet méretre vágva tölgyből, még félig-meddig haveri alapon is.
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
vape 2019.01.18 14:21:34
@Kolompár Magneto:
Ha elfogadta volna a pénzt, nem bukott volna semmit. Ő akciósan 10.000 Ft-ért vette a gépet, a bolt 10.000 Ft-ot akart adni neki készpénzben.
Inkább nyert volna vele, mert másfél évig (8+10 hónapig) volt ingyen egy gépe, csak kapszulákat vett hozzá.
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
vape 2019.01.09 10:11:53
@Inkvizítor666: "A poszter igazi kis pöcs, eleve nem viszek oda felújítás alatt semmi olyat ami útban lehet, sérülhet, stb, én kivitelezéssel foglalkozom, ..."

Én meg megrendelő oldalról vettem már részt felújításban nem túl régen. Kivitelezőtől kérdezem, mi az ütemezés, mikorra szállítassam házhoz a járólapot, parkettát, stb. Mond dátumokat, hogy akkorra. OK, kiválasztás, rendelés időben megvan, kereskedőnél pihen kicsit az áru a raktárban. Megbeszélt időpontok előtt 1-2 nappal kiszállíttatom azokat, hogy ne az anyaghiány miatt legyen csúszás. Eredmény: hosszú napokig lehetett még kerülgetni a dobozokat, mire elkezdtek burkolni.

Az előző lakás meg új építésű volt. Ott is ugyanezt a kérdést tettem fel az építtetőnek. Ott a válasz: majd szólnak előtte időben. Gyakorlatban ez azt jelentette, hogy hívnak, kéne a járólap, csempe (vagy padlószőnyeg, stb.). Mikorra? Hát holnapra, különben csúszás lesz. Kis anyázás, 2-3 nap alatt megtörténik a beszerzés, szállítás. Eredmény: lerakták 2 héttel később. No, ezért kellett annyira sietni...

Úgyhogy a kivitelezői oldal sem hibátlan.:)
Bár tényleg meglepő és zavaró lehet a kereszteződésben a két egymásnak ellentmondó jelzés, azért a helyzetet egyértelműen szabályozza a KRESZ: a tábla erősebb kutya, mint a felfestés. Az már nagyobb rejtély, hogy az illetékesek miért nem intézkednek, pláne, ha szóltak is nekik. Csak az lehet, hogy…..
Nyilván lehet, csak a mikor a kérdés. Olvasónk szerint gyakran a mikor = semmikor, amit egész biztos nem kéne még azzal is megfejelni, hogy az edzők az Indiai-óceánba küldik úszni  a tempózásra készült csalódott fürdőgatyásokat. A Dagályfürdő rendszeresen…..
vape 2015.01.26 11:19:02
A sávok foglaltsága a Dagályban: www.dagalyfurdo.hu/aktualis/savhasznaltsag

Néhány érdekesség a linkkel kapcsolatban:
1., Ügyfél panasza jan. 21-én kikerül a homárra.
2., A hivatkozott linket jan. 22-én teszik ki a fürdő oldalára.
3., A Dagály vezetője jan. 23-án büszkén hirdeti, hogy a foglaltság megtekinthető a weboldalon.

Mint kb. heti szinten a Dagályban előforduló és szintén fizetővendég jelzem, hogy a posztoló panasza jogos. Bár én hasonló teltházat kb. 2 éve tapasztaltam inkább, amikor a londoni olimpia után minden gyerek hirtelen úszni akart tanulni, és az úszóedzéseket természetesen este 6 utánra időzítették.
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
vape 2014.11.27 14:22:22
@Dilidodo:
Tény, kb. 13 éves vagyok CIB ügyfél. És kezdettől fogva használom a netbankjukat is. Tehát az elmúlt 13 évben folyamatosan szemmel tartottam a számlámon a pénzmozgásokat. Hidd el, tudom, milyen díjakat vonnak le és milyen címen.

Mint írtam, kedvezményes számlavezetési díjat vonnak le. Nézd meg az általad annyiszor átnézett kondíciós listában, mit is jelent az pontosan. És nem kérek sms-eket a számlaforgalmamról és a kártyás vásárlásokról. Ha te ezeket a szolgáltatásokat kéred, ne csodálkozz, hogy sokat fogsz fizetni a banknak. Ezeket máshol sem adják ingyen. Ezt meg például onnan is tudom, hogy más banknál is van számlám.

Tehát a lényeg: értelmezd is a leírtakat, ne csak olvasd.
  János valószínűleg Tescóban dolgozik, vagy valami ilyesmiben. Ő a frusztrált eladó a sorok között, aki már pályamódosításon töri a fejét a civilizálatlan és vandál vevők hada miatt. János, a barátságos, udvarias vevők nevében kérlek, tarts ki! Ne engedd, hogy pár…..
A tegnapi történettel párhuzamosan érkezett egy másik termékbemutatós eset, ahol viszont a két tanú nevét ismerjük, akik az áldozatok után aláírták a már elég pontosan lokalizált Best Planet Kft. közbenjárásával az OTP-hitelszerződését: Sziasztok. Szeretném kérni a…..
Gabit reptérről hazafele megpróbálta lehúzni a Főtaxi egyik sofőrje menet közben történt tarifaváltással. Miután ezt kiszúrta, a taxis nem akart nyugtát adni, mert közben törölte a díjat az órából. A Főtaxi még szombat este felfüggesztette a csávót: A reptérről…..
vape 2014.04.01 09:44:22
@AtiSnatch:
A "megcsinálásról" nekem is más jutott hirtelen eszembe.:)
Nem lenne egyszerűbb úgy írni, hogy: "gyerekem is olyan korba ér, amikor már taxit használ, és persze őt is ÁTVERTÉK (egy másik társaság)."
Jószi értelmezési problémába keveredett a Philips csapatával, mert bár minden írásos jel arra mutatott, hogy 2 év garancia van a házimozijára, kiderült, hogy még sincs: A történetem Phlilips házimozirendszerrel kezdődik. 2 éve vettem, ami most nemrégiben meg is adta magát.…..
Gabriella majdnem összeütközött a Csigajogsi egyik oktatójával, amikor az nem akart elsőbbséget adni neki a XVI. kerületben. Ezután a fickó bosszúból feszkózni kezdett, bevágott elé, befékezgetett: Tisztelt Csigajogsi Autósiskola, Ma este "érdekes" tapasztalatot szereztem (kb.…..
A Főgáz év végi elszámolása szerint András fiáék 60%-kal teljesítették túl a korábbi fogyasztásuk alapján megállapított átalányt. Lehet, hogy valahol lopják a gázt a környékén? Vagy felütik a rezsicsökkentés óta? Budapesten háromfős háztartásban használnak a…..
Gábor október óta várja, hogy történjen valami a Display.hu szervizben Myaudio tabletjével, de két hónap alatt odáig jutottak, hogy visszaraktak egy régebbi oprendszert, amitől pont semmi nem változott. A MediaMarkt ezt még nem érzi kritikus hibának, úgyhogy se pénzt, se másik…..
vape 2013.12.04 10:21:23
@megamen:
"1- felylettebb országokban niccsen média mákt"
www.mediamarkt.de
www.mediamarkt.at
Akkor ezek igen fejletlen országok lehetnek. Csak ők még nem tudnak róla.:)
vape 2013.12.05 13:48:52
@megamen: Erre nem kívánok semmit mondani, nem én írtam blőd dolgokat.
Ha már úgyis az önkormányzatokhoz került az összes parkolómaffiacég, talán nincs jogi akadálya, hogy mint egy emberek lakhatására kialakított normális városban, egy darab cég szedje az összes parkolási díjat. Átmeneti megoldásként elfogadjuk, hogy amíg ez a rendszer nem jön…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..