Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadakat Terelő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
Vadakat Terelő 2018.12.25 09:15:11
@Ma Baker: Ha bármi is igaz lenne abból, amit leírsz, akkor rendes kommunikációval - no nem a nemzeti pénzlenyúlásos levelezésre gondolok -
szóval nem kellett volna sec-perc alatt átnyomni salátatörvénytelenségekben.

Csak a MANYUP-ról, volt, aki minden ígérgetés, fenyegetés ellenére megtartotta. Mondhatom igen mostoha körülmények között működik, amelyik tud, de messze többet hoz, mint amit hazudtak. Persze nem a 2008-9-es nemzetközi válságot kellett volna cinikus módon citálni.
Pukli Istvánt ma árulónak tartja az ellenzék. Ez jogos is. A kockás inges mozgalom elindítójának "pálfordulása" azonban inkább azok számára tanulság, akik folyton a politikán kívüli világtól várják az ellenzéki Messiás érkezését. Pukli kilép a Tanítanék Mozgalomból, mert a szervezet vezetőségének…..
Vadakat Terelő 2016.09.28 14:34:00
@emil723: Sándor Mária az egészségügyet akarja rendbe tenni, ha kell kormányváltás árán is. Igaz, nem a kormányváltás a cél, hanem eszköz.
Egy civil szervezet amúgy sem követelhet kormányváltást, mert ahhoz meg kéne mondani, ki és miért legyen helyette.
Egy párt mondhatja, hogy ő legyen helyette, mert ezt és így fogja csinálni.

Tehát Puklival sem az volt a gond, hogy nem explicit kormányváltást követelt, hanem az, hogy nem volt hosszútávú célja. (Én most nem föltételezem, hogy nettó köcsög)
Én már akkor lemondtam róla, amikor előállt azzal, hogy
orbán kérjen bocsánatot, mert különben 1 óra, majd két óra, aztán 3 óra sztrájk lesz.
Ez olyan gyermekded volt.