Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soltész

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyűjtögetős kártyajátékok rajongóinak biztosan bejön majd a Necronomicon, de a többieknek is érdemes megtanulni a játék nem túl bonyolult szabályait. Két játékos küzd, józanságpontokból lehet lapokat kijátszani, a cél a másik életerőpontjainak lezúzása. Lehet egy…..
ROFL-net Budapest TV őrület 2008.08.27 10:10:00
Ez a performansz... Semmi sem stimmel. És láttatok már valaha is ilyen szintist?  Videó vége felé látni egy nőt, aki szemmel láthatóan kiröhögi az egészet.És tudjátok mi a legjobb? Youtube profil majdnem 100 Bp Tv felvétellel! Uáááááh!..
Más címet nem adhattam a Coign of Vantage-nek, mert nem tudom eldönteni, hogy ez egy zseniális játék vagy egy borzalom. Adott egy kép, aminek térben vannak elhelyezve a pixelei, a kép akkor áll össze, ha megtaláljuk azt a pontot, ami körül a pixeleket forgatva kétdimenziós látvány…..
Tibi küldte be a Dogfight – The Great War linkjét és nagyon jól tette: remek kis repülős disztroj szép grafikával, jó zenével és egyre nehezebb küldetésekkel. Egyedül a játék irányítását kell szokni kicsit (olyan, mint egy korábban posztolt műrepülős játék kezelése).…..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Ilyen abszurd kérdés-válasz arányt még életemben nem láttam... Stoppereket elő... Ez a nő egy rejtély és valami még nyávog is a studióban.  ..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Zenit TV. Igen, igen...Nem tudom, vidéken is lehet-e fogni, de ha van egy olyan ultra-low-budget csatorna, amely a BP TV-vel konkurálhat, akkor az a Zenit. Rettenetes színek, műsorok, rendszeresen elcsúszó hang és olyan emberek... Hát... Na jó. Most megmondom mit csináljatok. Csukjátok be…..
Valószínűleg megszívatom a Mouzemaze-zel a laptoposokat, a játékban ugyanis az egérkurzorral kell bejárni mozgó elemekkel teli labirintusokat. Volt már néhány ilyen cucc (legutóbb egy magyar próbálkozás, A végzet kurzora), de eddig ez a legszebb a műfajban...
Mateusz Skutnik, a Submachine-sorozat és a Daymare-széria alkotója újabb projektje a 10 Gnomes, ami könnyed kis ujjgyakorlat a point-n-click kalandjátékok között: epizódonként tíz gnómot kell megtalálni a kattintható képeken, a kihívás csupán annyi, hogy a kis törpék nagyon…..
Könnyed, ötletes logikai játék a Totem Destroyer, amiben egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A huszonöt pályát hamar le lehet darálni, de egyébként a játék roppant szórakoztató és egész jól modellezi a…..
Soltész 2008.07.16 12:53:55
Azt hiszem eléggé zavaros már a post-ok elnevezése, mármit valószínűleg ismétlődik egy-egy cím, remélem keresésnél ez nem okoz nagy gondot.Mindenesetre a mai kép Alex Grey festményét ábrázolja. Én 7 arcot látok rajta, ti találtok többet?..
Nem hiszem, hogy bármit is kell írnom ide. :D..
Soha rosszabb hétfőt: megjelent a Shift 3, az egyik legjobb logikai játék folytatása (első és második rész itt és itt, egy Shifthez hasonló játék pedig itt). A cél továbbra is a fekete alapon fehér, illetve a fehér alapon fekete főszereplővel átjutni az akadályokkal teli,…..
A logikai játékok és az „escape room” típusú kalandjátékok ötvözete a The Dark Room és folytatása, a The Dark Complex. Meg kell szokni a stílusát (ami engem leginkább a Kocka című filmre emlékeztetett) és azt, hogy baromira frusztráló, de ha sikerül, egész jól el…..
Azoknak akik mégsem bírták ki a mai napot gép nélkül itt az előre beprogramozott mai kép, képek, amiket Skifekete küldött nekünk. A feladat egyszerű, találjátok meg az alsó, narancssárga formákban a felső kék sokszöget!..
Soltész 2008.05.03 16:38:36
B. György küldte a mai képet. Állítólag ha a közepét nézed akkor egy idő után eltűnnek a sárga pöttyök, megjegyzem nekem nem működött. :)..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
Többen is beküldtétek a Magic Pent, az utóbbi hónapok legeredetibb játékát. A cucc előzménye egy techdemo, amit a finn Petri Purho készített, és itt található (annak idején ezt is sokan beküldtétek, de vétkes hanyagságom miatt nem került a blogba) a demo lényege rajzolt…..