Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pacey

49 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Folytatjuk a hagyományokat, értékeltük az elmúlt évet három top 10-es listában. A 2020-as moziszegény évhez képest tavaly szerencsére sokkal nagyobb volt a merítés. Akadtak meglepetések is a listákon, de átfedések is bőven. Menetrend: 03:17 - A három 10-es lista2:03:45 - A legjobb magyar…..
Filmleltár Éber erdő 2. 2021.10.29 16:59:27
Mateusz Wieclawek, Julia Wieniawa, Zofia Wichlacz, Andrzej Grabowski, Lech Dyblik, Michal Zbroja, Sebastian Stankiewicz, Robert Wabich, Izabela Dabrowska, Wojhiech Mecwaldowski, Pawel Krawczyk, Jacek Brzostynski A film címéből nyilvánvalóan következően a tavaly első lengyel slasher horrorként…..
2020. december 31-én hivatalosan is véget ért az évtized, ezért ahogy 2009-ben, úgy most is felkértük a Filmvilágba rendszeresen publikáló szerzőket, hogy készítsék el az évtizedes listáikat - összesen 40-en vállalták a kihívást (pont mint 2009-ben). (A Filmvilág Podcast évtizedösszegző adása itt…..
Pacey 2021.04.21 20:07:16
@Baski Sándor: Nem, azt még nem, pedig felkeltettétek az érdeklődésemet irántuk, de csak egy olyat találtam amihez angol felirat is volt, nem csak török, és sajnos pont az érdekelt a legkevésbé közülük.
Pacey 2021.04.22 12:18:00
@Tekes: Nézd meg Buster Keaton Generálisát, és utána a Mad Maxet és láthatod hogyan fejlődött a filmművészet az elmúlt évtizedekben, mi működik ugyanúgy, mi vett új irányt a brutális technikai fejlődéssel meg a történetmesélési trendek változásával, és végeredményben mindkét film csodálatos.
Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty, Tamannaah Bhatia, Sathyaraj, Nassar, Ramya Krishnan, Sudeep, Prabhakar Rajamouli bámulatos látványvilágú epikus kalandfilmje készítése idején a világszinten is jelentős indiai filmipar legköltségesebb vállalkozása volt és amellett, hogy 100 millió dollárt…..
A Rebecca Alfred Hitchcock 11 Oscar-díjra jelölt noir-jellegű filmje, és az egyetlen, ami meg tudta nyerni a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. A Rebecca nagyszerűen összegzi az old school hollywoodi műfajokat, stílusokat, ugyanis egyszerre egy gótikus romantikus melodráma, egy pszichológiai thriller…..
Geekblog V/H/S 2013.01.21 06:00:00
Három fiatal srác egy szemüvegkamera segítségével házipornót készül forgatni, de az egyik, egy buliból e célra magukkal vitt lány mészárszékké változtatja a légyottra kijelölt motelszobájukat. Ez az Amateur Night, szimplán az egyik legjobb, legzsigeribb, legkegyetlenebb horror,…..
Geekblog The Big Clock 2012.07.30 15:00:00
Az egyszerű, szimpatikus dolgozó ember, elveszve a rideg, hatalmas vállalati gépezetben – talán fel sem fogja, hogy egy szörnyeteg gyomrában van, és éppen emésztődik. Ehhez a témához számtalan filmet lehet társítani, kezdve mindjárt az olyan korai olyan klasszikusokkal, mint…..
Nem jelenik meg többet nyomtatott formájában a Wan2 magazin, miután kiadója a Hamu és Gyémánt Kft. nem tudja tovább finanszírozni a veszteséges lap kiadását - tudta meg a Kreatív.A Wanted néven 1995-ben indított lap 2002-ben újult meg Wan2 néven, majd 2006-ban került mostani…..
Aaron Sorkin, a Közösségi háló Oscar-díjas forgatókönyvírója, és három egészen kiváló tévésorozat készítője éppen az HBO-nak forgat egy új történetet, ami - jó szokásának megfelelően - egy insider cucc lesz, ezúttal egy kábeles hírtelevízió kulisszái mögé enged…..
Pacey 2011.07.11 18:42:05
@Link Elek: A Fox News meg a tényleg hardcore republikánus brigád azért elég súlyos arcokból áll. Michelle Bachmanról például simán elhinném, hogy Tina Fey írta.
Geekblog Sleepaway Camp 2011.02.27 14:25:00
Sosem értettem Marty McFly és a doki miért akartak megszökni a nyolcvanas évekből, másnéven minden idők leg-szuper-állat-baróbb évtizedéből. Neonszínű divat, Duran Duran és Bravo... Most hogy így átgondoltam, talán mégis Mártiéknak volt igaza. Felesleges megpróbálni…..
Biztos ti is ismeritek azt a játékot amikor a versenyzők zenére körbe körbe járnak, és amikor a muzsika elhallgat le kéne ülniük. A probléma annyi, hogy eggyel kevesebb a szék, mint ahány a játékos. Na valami egész hasonlót élhetnek át most Hollywoodban is, a legjobb film…..
Pacey 2011.01.25 14:48:13
@Pacey: Nem megmondtam?:)
 Mégpedig itt!..
Geekblog The Loved Ones 2010.11.24 09:00:00
Ritkán kavarják fel manapság a horror állóvizét, és többnyire azok a ritka alkalmak sem a vérbe és unalomba egyszerre fulladó modern alműfajnak, a torture pornnak köszönhetők. De az ausztrál Sean Byrne első egészestés vértúrája kivétel: a The Loved Ones úgy fürdeti gore-ban…..
A cikk a Népsportblog Mennyei játszótér blogján jelent meg.   Azon kár is vitatkozni, hogy a kosárlabda-rajongók nagy kedvence az NBA. Ismert sztárok, látványos meccsek, színes körítés, sztárok, sztorik, pletykák. Azt viszont nem nehéz észrevenni, hogy egyre több játékost…..
Mindig van lejjebb. Amikor a Marvel, a fiatal közönség igényeire hivatkozva eltörölte Peter Parker és Mary Jane házasságát a 2007-es One More Day című sztoriban, a rajongók és a kritikusok egyaránt felháborodással reagáltak a múlt, a kontinuitás, és nem utolsósorban, a…..
A cikk a Népsportblog Mennyei Játszótér nevű kosárlabdablogjára készült.     Euroliga 2010-11   Armani Jeans Milano  A milánói csapat stabil tagja az Euroliga mezőnyének, de mivel két éve nem sikerült a legjobb tizenhat közé jutniuk, itt afféle jó…..
Ti akartátok, megszavaztátok, azt mondtátok a skandináv nem elég jó! Hát íme, itt az a verzió, amiben a vámpírok elmennek a kovbojokhoz! ..
  Végre megnéztem az Until The Light Takes Us című dokumentumfilmet, amiről pár hete hallottam jókat. Nagyon kiváncsi voltam rá, mivel a norvég black metál érdekes témának tűnt, de végül csalódnom kellett. A filmben főleg Gylve „Fenriz” Nagell…..
Geekblog Opera 2010.05.16 18:02:00
SPOILERES!!! Az Opera (1987) Argento technikai szempontból legkiforrottabb filmje, egyben utolsó igazán kiváló alkotása. Szórakoztató, kegyetlen és gyakran zavaros érzéki zuhatag, amelyben a logika és a motiváció néha döbbenetesen hibádzik, ám ha a néző meglazítja kissé az…..
Részlet a 2010-es David di Donatello-díj átadásából (az kb. az olasz Oscar.) ..
Pacey 2010.05.09 23:57:27
  Az írás a SLAM Magazin februári számában jelent meg. Játék határok nélkül „Nincs fényesebb érdem a kupánál, a megérdemelt győztes pillanatnál” (Kovács Vivien: A kupa) A magyar kosárlabdaklubok nem mindig értettek egyet a költőnő…..