Regisztráció Blogot indítok
Adatok
countrychaos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
Skócia világhírű csodaszép kastélyairól. Egy korábbi postban már szerepelt a Graffiti művészek által elvarázsolt/átvarázsolt Kelburn kastély, azonban ma Észak-Skóciába látogatunk a csodaszép Dunrobin kastélyba.   A Dunrobin kastély évszázadok óta a Sutherland grófok…..
A második világháborúban részt vevő országok nagy többsége rendelkezett  többé-kevésbé összefüggő, kiépített erődrendszerrel(pl. Maginot-vonal, az Albert-vonal, Siegfried-vonal.), melyekben a bunkerek stratégiailag nagyon fontos szerepet töltöttek be. Normandia partjainál…..
countrychaos 2011.02.07 22:41:54
adatlapomon találhatsz pár képet Hollandiából (Ijmuiden)-www.bunkermuseum.nl is várja az érdeklődöket havonta egyszer(márc.-tól nov.-ig)
...sőt évente egyszer a makettezőket is kifoghatod
countrychaos 2011.02.07 23:10:16
@molnibalage:Valami elképzelés miért nem vetettek be harci gázt a németek a partraszállók ellen ?
A világ legnagyobb hajóroncstemetője Afrikában Mauritánia partjainál Nouadhibou kikötőjénél található. Az ország második legnagyobb kikötője mely a kereskedelem központja a turisták és fotósok kedvenc helye, ahol százával állnak a világ minden tájáról az elhagyott…..
A víz erejét és szépségét leginkább a vízesések formájában csodálhatjuk meg, a víz bárhol is ered, akár sziklákat is áttörve, de utat talál magának. Vízesések legtöbbször akkor keletkeznek, ha egy keménykőzetből álló réteg keresztezi a folyóvölgyet, a folyó a gát fölött és alatt lévő puhább…..