Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geoguy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vaj vagy margarin?Igazán kardinális kérdés ez, ha belegondolunk, hogy az emberek legnagyobb része nem is tudja mi a kettő között a különbség. Tudjátok olyan barbárokra gondolok, akik Ráma sütőmargarint tesznek a süteménybe és azt kenik a kenyérre is. Borzasztó. A téma…..
Nincsenek szavak. Konyhaművészetem egy szinttel feljebb lépett. Ki gondolta volna, hogy egy középszerű női magazinban találok rá erre a csodára. Kifinomult, egyszerű, elegáns. Azt mondták egyesek, hogy ne káromkodjak, szóval nem fogok, pedig válogatott kifejezésekkel tudnám…..
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
geoguy 2010.12.11 11:53:20
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
biztonságos? Az Akasztány Vallás 2010.12.07 10:36:00
Elgondolkodtak már azon, hogy miért díszíti minden Akasztány hívő otthonának falait egy-egy akasztófa, a rajta lógó kiontott belű, levágott fülű férfival, Frázusszal?Íme az Akasztány hit és háromezer éves Akasztány vallás. Az Akasztány hívők istene Jemerre mindenhol jelen…..
     Mivel a Barca csont nélkül első, ezért simán el tudom képzelni, hogy az ifivel áll fel, csak a katalánoknak a "fakója" lehet, hogy még mindig erősebb, mint a Rubin. Ráadásul az oroszoknak kéne a három pont hátha a Köbenhavnt megvicceli a Pana…..
geoguy 2010.12.07 22:21:06
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Subba Kiszel Tünde sárba huppan 2010.09.09 22:20:00
Zseniális felvétel szivárgott ki a TV2 új, állítólag Megélhetési celebek idénymunkája munkacímmel készülő műsorának forgatásáról, a show-ban a szokásos B-listás figurák kerülnek ilyen és ehhez hasonló kínos helyzetekbe.   ..
Egy hét eltelt, amióta Mekler Laciék elindultak Mongólia felé. Elébe megyek az eseményeknek – elakadás eddig nem volt, csúszás, fura dolog viszont mind több. Mekiék lassan egyre jobban alámerülnek az ex-szoci Ázsia kreténségeiben, merev szabályok közé szorított ad hoc…..
geoguy 2010.08.06 00:31:26
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
    Az ukrán-magyar határvidékkel folytatjuk a Trianon évfordulójára emlékező sorozatunkat a Google Earth és a Panoramio segítségével (a kommentekben várjuk olvasóink ajánlatait a környék további látnivalóira).   A régió különlegessége abban rejlik, hogy ez a…..
Vezetékes netet szeretnék bekötni. UPC és T-Home különböző okoknál fogva nem jöhet számításba. Úgyhogy gondoltam, megkérdezem Twitteren, hogy kinek mi a tapasztalata alternatív szolgáltatókkal.A szempontok: a XII. kerületben legyen elérhető a szolgáltatás. Viszonylag…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..