Regisztráció Blogot indítok
Adatok
precision

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Smells like hólapát 2015.07.08 11:05:24
Oh, jóóój, nyihogva röhögök :DD ..
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
precision 2014.07.27 21:43:45
Hazafelé az jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek elején Miskolcon két alkalommal is több órát vártam hiába az egyik helyi, kissé alkoholista lemezboltos "Rögtön jövök" táblája előtt. Végül harmadszorra csak sikerült megvennem a Somewhere in Time albumot bakeliten, amit…..
James Kottak, a Scorpions amerikai dobosa a bahreini F1-es futamra érkezett meg a városba. Amikor a futam után hazafelé készült, akkor jó hangulatban és persze atomrészegen próbált meg keresztül botorkálni az a reptér utasváróján, persze el is tévedt, ahogy illik. Aztán csakhogy…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Robert Rodriguezzel elszaladt a ló. Valószínűleg nem létezik még egy olyan rendező, akiről bárki elhiszi, hogy képes lenyűgöző alkotásokat letenni az asztalra, filmográfiája mégis 80%-ban sz*r és/vagy direktsz*r művekből áll. Ugye ő az, aki elhozta nekünk az El…..
Annak apropóján kerestük meg az árvizet, hogy lassan elhagyja Magyarországot. Állítólag önt választják meg az évszázad árvizének.Ne siessünk annyira előre! Még csak 2013 van. De jól esik, megtisztelő. Örül a család is, kapom a gratulációkat. És ha már szóba került,…..
Igen, október 7-étől, az Amerikai Bell-nél vásárolható meg, a Samsung Galaxy SII 4G fehér változata, amit odakint listaáron 600 dollárért (~133e forint) lehet megvenni egy 3 éves hűségnyilatkozattal pedig 150 dollárért  (~33e forint) lehet…..
precision 2011.11.15 01:15:25
@Tűzgolyó:

hol itt a gond?
aki ilyen készüléket vesz,annak minimum van egy 500 megás internet csomagja :)
nekem konkrétan 4 gigás van :D
Végre elmúltak a Roland Garros által okozott gyötrelmek és szépen lassan kiheverem a csalódást, amit a torna (ismét) okozott. És hangsúlyozom, nem fáj Nadal győzelme. Nem fáj Djokovics veresége az elődöntőben. Nem fáj, hogy Federer végül, és tényleg végül újra elbukott a…..
Igen, végre. Egy Ben központú rész, hejj de vártam már egy ilyet. A cím is elég érdekesere sikeredett:)..
Itt az új rész, kicsit korábban jött a bejegyzés mert holnap időhiányban szenvedek.A legutolsó rész fényében ez a cím azért talán sokat elárul, de meglátjuk...
Végreeee ismét csütörtök, itt az új Lost. Ráadásul Sayid központú rész, alapnak veszem hogy kiderül hogy hogyan került rá a bilincs és Hurleyról le. De azért az ő múltja tartogat még sok meglepetést amiről nem is tudunk...
Amanda még soha nem látta a Star Wars trilógiát, de barátairól már hallott részleteket, néhány jelenetet talán látott is tévében. Barátja felvette, amikor megpróbálja összerakni, miről is szól az eredeti sorozat. Videó az ugrás után. Via BoingBoing..
Ma ismét Jordi Labanda vadászatra indultam, és mit dobott ki a Google? Egy hihetetlenül ötletes magyar webshopot (Athina Webbolt konkrétan), amelynek kínálatából válogatva Te is adhatsz egy pofont a közízlésnek.Üzengetős/beszólogatós pólók, Jordi Labanda tollak, Lego…..
precision 2008.04.29 00:53:30
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..