Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétkilenced

0 bejegyzést írt és 445 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak így a VV után, van egy kis újabb rágcsálnivaló az agynak, bármennyire is furcsa kifejezés ez. Jöjjünk, lássunk, bukjunk együtt Danival, VV11Proli úrral, a magyar rap egyetlen olyan jövőbeli sztárjával, aki két sort sem képes megjegyezni, a…..
Hétkilenced 2021.03.03 18:31:52
@Fálki: Tisztelettel köszi a posztot, ezeket megnézni nem vagyok elég perverz.

Amúgy milyen trash-néző banda ez, hogy a Ferikével kapcsolatban senki nem tette fel az egyértelmű kérdést, hogy milyen Feri?
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Hétkilenced 2021.02.28 01:51:16
@Krétagarbó: @Fálki #TEAMPINI: én is be vagyok szarva ettől. De eléggé bebasztam, úgyhogy lehet, a vége előtt lefekszem inkább. :D
Hétkilenced 2021.02.28 01:57:43
@Fálki #TEAMPINI: óbazmeg... (nézem épp)
Hétkilenced 2021.02.28 02:05:10
@SirLemming: jó éjt innen is mindenkinek és neked is ofc!
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Hétkilenced 2021.02.26 23:26:53
@Ármándójózsi: annyira fura volt, hogy minden egyes testi folyamatot megosztottak egymással, hogy már itt is így búcsúzik. Mondjuk én vígan éltem volna ezen info nélkül is.
Hétkilenced 2021.02.26 23:45:33
@MozambikiZombi #teamPini: <3 mi borg vagyunk, bírjuk :) na pá!
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Hétkilenced 2021.02.25 18:01:52
@Figyuzzka: Én meg nagy eséllyel baukóéváznék. :D
Hétkilenced 2021.02.25 18:07:23
@kozi001: azt a kettőt (köpést, ital összeöntést) pont nem, de bárkit kiviszekéskinthagyok, aztán földön pörgök.
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Hétkilenced 2021.02.13 23:27:31
@Cimili2: jó éjt, próbáld meg kipihenni, van mit. :D
Hétkilenced 2021.02.13 23:48:52
@SirLemming: anyuci eleve úgy nevelte volna, ha már...

Ezért mondtam a pornót is, de akár mehet dubajozni is felőlem, én aztán leszarom.
Nnna kedves feleim. Nem bírtam magammal, csak megírtam, olyan nekem a VV hogyvolt, mint Virágnak Dániel szerelme. Próbáltam rövidre fogni, mert mégiscsak volna jobb dolgom is ennél, végül nem sikerült, nézzétek el nekem. Üzenetek Vivinek Vivi rajongói üzeneteket szeretne hallani, kritikusai…..
Hétkilenced 2021.02.07 23:49:04
@MsIreneAdler: és gyönyörű énekhangja is, genetikai csoda, szemétség. :D
Hétkilenced 2021.02.07 23:57:20
@SirLemming: Picard sem nagyon öregszik, ami azt illeti. Én meg az életemet a holofedélzeten tölteném szerintem. :D
Hétkilenced 2021.02.08 00:00:32
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Hétkilenced 2020.11.29 12:29:51
@csodalámpa: szerintem helyzete válogatja. Ezt én most nem láttam, de valamelyik korábbi vv-ben, ahogy Viki addig provokálta VVSimont, míg az letépte róla a felsőt, az gusztustalan volt. Ha azt mondjátok, hogy amúgy is R kezdett el kötekedni, akkor bizony megérdemli a sorsát.
Hétkilenced 2020.11.29 13:10:42
@Alice from madness: Remek. Köszi.
Hétkilenced 2020.11.29 13:54:05
@gala galuska: ja Simontól én is agyfaszt kaptam, de ez a kizárás dolog viszont nem volt korrekt. Elintézhették volna másképp is.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Hétkilenced 2019.02.18 19:49:35
@VV Erőlegény: sírok :D
@moletty: igen, ez tény. Bár én ott is a Béci oldalnak szurkoltam, viszont főleg az éjszakai online-ban vicces anekdotázásai voltak. Mikor választani kellett a lakóknak Zsuzsi és Reni közt, azt hiszem akkor mondta Roli, hogy a Reni egy buta nő, Zsuzsi pedig csak játssza, hogy az.
Hétkilenced 2019.02.18 20:10:59
@mmixvii (mixi): na ott kivételesen a nyertesnek szurkoltam. Köszi, belenézek.
@úgymond olvasó mmkk: :D
Hétkilenced 2019.02.18 20:18:50
@Paic Róbert: ősszel leadták a vv1-et már, valahogy október elején lett vége.
@Cimili: Laci, a harsány, aki utána el is baszta a pénzt hamar. :D
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
Hétkilenced 2019.02.17 18:13:49
@Cimili: nálam ugyanez, pedig tegnap óta küzdök vele. Leszedtem és újratelepítettem, ugyanez. Akkor leszarom, lehet, így jó. :D
Hétkilenced 2019.02.17 18:46:09
@Sanda.Ipse: ha Attilával csinálja a két pina (zsuzsi, reni), hogy az arcába mászva provokálják, az úgy megalázta és kikészítette volna őket, hogy egymást félre lökve rohannak ki az utcaajtón. Attila egy szociopata geci volt, Roli meg nem az.
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Hétkilenced 2019.02.17 12:05:01
@szociál: micsoda egy birtoklós vakondfürkészdarázs vagy!
Hétkilenced 2019.02.17 13:06:40
@Paic Róbert: "be akarom bizonyítani, hogy egy nő erősen is végig tudja vinni a játékot". Pont a szánalomra, sajnálatra hajtott a sok félműhisztivel, akkor ezt most így hogy?
Hétkilenced 2019.02.17 14:09:35
@úgymond olvasó mmkk: inkább csak ennyit láttunk belőle. Valamelyik kiesett mondta, hogy állandóan főzött. Lekvárból se láttunk semmit, pedig volt. Csak fontosabbnak tartotta a szerkesztőgárda a baszás-ordítozás vonalat erőltetni az öfikben, meg ahogy a retardáltak gyerekes módon produkálták magukat a kamerának. Akárhogy nem bírtam Renit, kíváncsi lennék pl, hogy miknek a hatására szakadt el nála a cérna Zsuzsikát illetően, ebből sem láttunk semmit, csak a hirtelen patkányozást, színésznőzést.
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Hétkilenced 2019.02.16 00:00:18
@Maximista vagyok: kicsit olyan most, mikor tudtad, hogy meg fogsz bukni a vizsgán, de azért reménykedtél a csodában. És nem jött be. Azért én ráteszem a szavazatom Huncira majd, hátha nem csalják el, és hátha utálják elegen a művésznőt. Greg meg nem tényező.
Hétkilenced 2019.02.16 08:13:39
@Thats What She Said!: Meg a fotózásos bénázás, mikor az instája tele van műtermi, beállított fotókkal, és még lehetne sorolni. Legnagyobb manipulátor az évdban, mindehhez egy hisztis, duzzogó személyiséggel. A viselkedni nem tudó agresszívokból ügyesen kihozta az állatot (egy percig nem sajnálom őket), miközben a saját barátai sem tudták elviselni. Greg is akkor váltott vissza, mikor az általuk erősnek hitt Renit kint hagyta. Eleget hazugozta Rolit konkrétumok nélkül és eleget mantrázza a szívjátékot, csakhogy a nézők egy elesett kislányt akarnak győztesnek, miközben felmarkolja a millákat egy rosszindulatú manipulátor. Az áldozat szerep jó húzás volt, én mondjuk felköpnék és aláállnék, ha olyasmivel vádolnék másokat, amiket én teszek meg.
@Sabina Pohl: Zsuzsikának volt bent a legszebb pofija, a testét meg majd újra formába hozza kint, bárcsak ez lenne vele a legnagyobb baj. Roli meg felértékelődött sokunk szemében - köszönhetően a választéknak. Soha nem állítottam én pl, hogy megüti egy vv Attila szintjét, hibázott is eleget, de én is azt tudom felhozni, hogy ember tudott maradni. Főleg mikor Zsuzsi meg Reni basztatták és az arcába másztak meg kifigurázták. Egy lavór vízzel kellett volna őket arcon önteni akkor - ami még nem jár kizárással.
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Hétkilenced 2019.02.14 19:30:33
@Cleveland55: pontosan, kettőjükben volt potenciál. Mint azt megmutatta a közönség, a "baszósokra" nem kíváncsiak.
Hétkilenced 2019.02.15 12:54:45
@hereverő heverő: atyaúristen! :D
@mobilos perpetuum: az isten áldjon meg, hagyd már békén! Én itt hektikusan kommenteltem, nem voltam a társaság szerves része, de bozasztó látni ahogy beleállsz nem először. Ezzel egy Csoki vagy, aki épp készül Erát megfejelni és cseppet sem szimpatikus.
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Hétkilenced 2019.02.06 23:46:08
@oh.. my..... Hajrá Roli!: Jujj, és végre valaki helyesen írja/használja a "fáradságot" szót. Nagy öröm ez nekem. :)
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Hétkilenced 2019.02.05 00:21:09
@Csakazértis én vagyok a királynő: az majd akkor fog, ha Csoki nekiáll csajozni a szeme láttára.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Hétkilenced 2019.02.03 22:49:38
Hétkilenced 2019.02.03 23:07:38
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Hétkilenced 2019.01.31 20:20:18
@csillagporszem: az a baj, hogy nem fogják neki elhinni, ahogy Adrinak sem hitték el.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..